Allah tez zamanda sifa versin arkadasim canini sıkma hic bol bol dinlen insallah hersey guzel olucakArkadaşlar benim için dua eder misiniz 2 gündür kanamam var tuvalet dışında ayağa kalkamiyorum.kalktikca kan bosaliyor.Psikolojik olarak cok etkilendim.
Sağol canimElevitte domuz jelstini var diye okudum burda bi kac kisiden belki o yuzdrn icemiyorsundur pekmezi ic ama gece yarisi icelen pekmez daha yarliymis oncesi ve sonrasinda bir sey yiyip icilmedigi icin aklinda bulunsun kuzum
Arkadaşlar benim için dua eder misiniz 2 gündür kanamam var tuvalet dışında ayağa kalkamiyorum.kalktikca kan bosaliyor.Psikolojik olarak cok etkilendim.
urfaya gidip geliyosun ozaman ben siverekte muayene oluyorumBn de siverekteym cnm memleket de Balikesir bu arada dogumu nerde yapcam belli degil daha
Canim kanama kesenin üst kısmından geliyor. Nedeni belli değil. Plasenta sağlam çok şükür. Ama biraz asagida.dr yukarı çıkar 20.haftaya kadar .ondan olduğunu düşünmüyor kanamanın ama. Bakalım Sürekli yatıyorum. Allah büyük. İnşallah şifasini verir.Allah in izni ile gecer canim bende yasadim kanama korkma ama yat vc harici kalkma dönerken kendini zorlamadan don.doktor ne diyor kanama nerden kaynakliymis
Canim kanama kesenin üst kısmından geliyor. Nedeni belli değil. Plasenta sağlam çok şükür. Ama biraz asagida.dr yukarı çıkar 20.haftaya kadar .ondan olduğunu düşünmüyor kanamanın ama. Bakalım Sürekli yatıyorum. Allah büyük. İnşallah şifasini verir.
Benimde bebeğim asagida ve kanamam oldu 7 haftada progestan kullandım 2 gün öncesine kadar hep yattım hala icerde kanama alanı var Dr artik sorun olmaz dedi inş senin de düzelir bol dinlen duani eksik etme allah hepimizin yardımcısı olsunCanim kanama kesenin üst kısmından geliyor. Nedeni belli değil. Plasenta sağlam çok şükür. Ama biraz asagida.dr yukarı çıkar 20.haftaya kadar .ondan olduğunu düşünmüyor kanamanın ama. Bakalım Sürekli yatıyorum. Allah büyük. İnşallah şifasini verir.
internette travel s,stem puset diye aratırsan çıkar.bu anakucagı takılınca bebegin yüzü sana dönük oluyor zaten anakucagına 7 aylık falan oturamaz oluyorlar o zaman onu cıkarıp pusete oturtuyorsun o da etrafı seyretmekten cok keyif alıyorgörüntü açısından nasıl ?
oh ohhhhh ne çok kişiyiz yarin ikiliye gidecek simdi dahada çok heyecanlandimhayirli haberlerle dönelim inşallah Allah gonlumuzdekileri nasip ederrrr
büyük gün bu gün aynı gün alınır inşallah sonuçlar canım.ögrendiğim gibi yazarım.ben de bekliyorum güzel haberlerini :)
Ilk defa gittm urfaya da daha balksrden yeni geldik siverekte kime gidiysn pekiurfaya gidip geliyosun ozaman ben siverekte muayene oluyorum
Bn de aldim lcw den kumas okulda da giyebileyim diye. sen de gule gule giy :)HamilGüle gülegüntolonu aldım bugün,kumaş.inşallah aldıklarımızı iyi günlerde giyer giydiririz :)
Bebek arabamızı da dedemiz alıcak doğumdan sonra
Arkadaşlar benim için dua eder misiniz 2 gündür kanamam var tuvalet dışında ayağa kalkamiyorum.kalktikca kan bosaliyor.Psikolojik olarak cok etkilendim.
Saol Merve.sen de güle güle giy.ben de okulda giymek için aldım.Bn de aldim lcw den kumas okulda da giyebileyim diye. sen de gule gule giy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?