2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar benim için dua eder misiniz 2 gündür kanamam var tuvalet dışında ayağa kalkamiyorum.kalktikca kan bosaliyor.Psikolojik olarak cok etkilendim.
Allah tez zamanda sifa versin arkadasim canini sıkma hic bol bol dinlen insallah hersey guzel olucak

kızlar selam umarım sıkıntılı hamilelik geçiren arkadaşlar bir an önce sağlıklarına kavuşur. çok zor Allah yardımcınız olsun. ben birşey sormak istiyorum bu ikinci düzey ulrtason ya da ayrıntılı ultrason dediklerini kaçıncı haftada yaptırıyorsunuz. bana doktor 19. ila 23. haftalar arası demişti. ama sanırım daha erken yaptıran arkadaşlar da var kafam karıştı. istanbuldaki arkadaşlar nerelerde yaptırıyor devlette mi özel de mi cevaplarsanız çok sevinirim.

Elevitte domuz jelstini var diye okudum burda bi kac kisiden belki o yuzdrn icemiyorsundur pekmezi ic ama gece yarisi icelen pekmez daha yarliymis oncesi ve sonrasinda bir sey yiyip icilmedigi icin aklinda bulunsun kuzum
Sağol canim ya beninki yutma probleminden dolayi oluyor kirip yutmaya çalışıyorum yine olmuyor omrumden imur gidiyor ya zorladigim icinde oksurukle birlikte mide bulantisi yapio iste :s

Arkadaşlar benim için dua eder misiniz 2 gündür kanamam var tuvalet dışında ayağa kalkamiyorum.kalktikca kan bosaliyor.Psikolojik olarak cok etkilendim.

Allah in izni ile gecer canim bende yasadim kanama korkma ama yat vc harici kalkma dönerken kendini zorlamadan don.doktor ne diyor kanama nerden kaynakliymis

Allah in izni ile gecer canim bende yasadim kanama korkma ama yat vc harici kalkma dönerken kendini zorlamadan don.doktor ne diyor kanama nerden kaynakliymis
Canim kanama kesenin üst kısmından geliyor. Nedeni belli değil. Plasenta sağlam çok şükür. Ama biraz asagida.dr yukarı çıkar 20.haftaya kadar .ondan olduğunu düşünmüyor kanamanın ama. Bakalım Sürekli yatıyorum. Allah büyük. İnşallah şifasini verir.

Allah yardimcin olsun canim beninde kesenin arkasinda buyuk bi kanama alani vardi 15-20 gun yattim yeni yeni ayaklandim.gecer hayirlisiyla uzme kendini Rabbime emanet meleklerimiz

Hamile pantolonu aldım bugün,kumaş.inşallah aldıklarımızı iyi günlerde giyer giydiririz :)
Bebek arabamızı da dedemiz alıcak doğumdan sonra

Benimde bebeğim asagida ve kanamam oldu 7 haftada progestan kullandım 2 gün öncesine kadar hep yattım hala icerde kanama alanı var Dr artik sorun olmaz dedi inş senin de düzelir bol dinlen duani eksik etme allah hepimizin yardımcısı olsun

görüntü açısından nasıl ?
internette travel s,stem puset diye aratırsan çıkar.bu anakucagı takılınca bebegin yüzü sana dönük oluyor zaten anakucagına 7 aylık falan oturamaz oluyorlar o zaman onu cıkarıp pusete oturtuyorsun o da etrafı seyretmekten cok keyif alıyor

oh ohhhhh ne çok kişiyiz yarin ikiliye gidecek simdi dahada çok heyecanlandim hayirli haberlerle dönelim inşallah Allah gonlumuzdekileri nasip ederrrr

Canım nasıl geçti bugün. Ben ilk defa göz yaşı akıttım. Kıpırdak saklanmış plasentanın arkasına orda dönüp duruyordu. Ense kalınlığı 1.2 çıktı. Burun kemiği de oluşmuş. Çok şükür

Sadece ben kum döküyormuşum. Onun için ilaç verdi. O da geçer inşallah...

büyük gün bu gün aynı gün alınır inşallah sonuçlar canım.ögrendiğim gibi yazarım.ben de bekliyorum güzel haberlerini :)

Canım ben geldim. Sonuçlar güzeldi. 1.2 çıktı ense kalınlığı. İnşallah kan sonuçları da güzel çıkar. Cuma günü alınacak benim sonuçlar. Gelmene gerek yok dedi doktorum. Telefonda bilgi veririz dedi. Bakalım. Sen ne yaptın canım?
Bugün içimde tam anlamıyla bir bebek görünce çok duygulandım. Allah'ım bütün annelerin yavrularını sağlıkla bağışlasın...

Canım Allah'ım sizi korusun ayırmasın inşallah. Dinlenince toparlanırsın. 9 ay kanaması olup doğuranlar var. Bir şey olmaz inşallah...

kızlar aranızda maxi cosi travel system bebek arabası kullanan yada çevresinde kullanan varmı çok iyi olduğunu duydum fakat, kullanan birinden artı eksilerini duymak daha iyi olacak benim için...Fiyat olarak baya yüksek çünkü ...Dün avmde bi bayandada gördüm dokunarak götürüyodu resmen o kadar rahat giden bi araba, ama çevresinde kullanan yada deneyen birisi varsa daha iyi aydınlatacaktır...

TE="BitterKuzucuk, post: 36899754, member: 259670"]Saol Merve.sen de güle güle giy.ben de okulda giymek için aldım.[/QUOTE]
Tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…