Onu kullanan duymadim ama chicco urban kullananla var etrafimda ve hepsi inanilmaz memnun. Digerlerine gore birazcik tuzlu ama bakmaya degerkızlar aranızda maxi cosi travel system bebek arabası kullanan yada çevresinde kullanan varmı çok iyi olduğunu duydum fakat, kullanan birinden artı eksilerini duymak daha iyi olacak benim için...Fiyat olarak baya yüksek çünkü ...Dün avmde bi bayandada gördüm dokunarak götürüyodu resmeno kadar rahat giden bi araba, ama çevresinde kullanan yada deneyen birisi varsa daha iyi aydınlatacaktır...
kızlar selam umarım sıkıntılı hamilelik geçiren arkadaşlar bir an önce sağlıklarına kavuşur. çok zor Allah yardımcınız olsun. ben birşey sormak istiyorum bu ikinci düzey ulrtason ya da ayrıntılı ultrason dediklerini kaçıncı haftada yaptırıyorsunuz. bana doktor 19. ila 23. haftalar arası demişti. ama sanırım daha erken yaptıran arkadaşlar da var kafam karıştı. istanbuldaki arkadaşlar nerelerde yaptırıyor devlette mi özel de mi cevaplarsanız çok sevinirim.
maşallah maşallah prense. üçlü test yapıldı mı peki, yaptırcak mısın?iyi akşamlar koşturmalı bir günün ardından anca girmeye fırsat bulduk.dr.umuza gittik bizim hastanede zam yapmış 38 di 52 olmuş muayene ücreti.
dr.a gitmeden arkadaş aradı rüyasında görmüş kızım oluyormuş bana ne kadar şanslısın diyormuş hatt
neyse gittik dr.a baktı gelişimi yine önde değiştircem artık tarihi hep önde çıkıyor sata göre 15+0 ken 16+2 çıktı .
bir prensesin var bir de prens gelirse iyimi olur dedi büyük ihtimal erkek ama bir dahaki kontrole kadar yinede alışveriş yapma dedi.
yine folik asit ve pıhtılaşma ignesine devam dedi.vitamini sordum günde 1 bardak yoğurt 1 bardak süt haftada 1 balık ve kırmızı et yiyorsan sorun değil dedi.
4 lü testi istedi ama ben istemedim birdahaki ay kan hapı ve ayrıntılı usg isteyecekmiş .
bizden bukadar .
kocaman olmuş ama bebiş 145 gr mış
bende gün içinde de yanıyor cnm soda da fayda etmiyo bana yeşil ekşi elma yiyorum şimdi o iyi gelmeye başladıiyi aksamlar anneler nasilsiniz? benim özellikle aksam yemeginden sonra midem cok fena yaniyo sizdede oluyormu? soda icince rahatliyor biraz ama her aksam olunca rahatsiz ediyor cok..
Dr. 4 lü testi istedi ama ben yaptırmak istemedigimi söyledim zaten 2 yıl ugraştık bu bebek için tüp bebekle oldu dr.da anlayışla kabul etti sadece 20 hafta civarı ayrıntılı usg ye giricemmaşallah maşallah prense. üçlü test yapıldı mı peki, yaptırcak mısın?
Yok cnm ben 10+5de gitmiştim dr yorum yapmamıştı bu gidişimde ilk defa cinsiyete baktı.fatmaipek canım hayırlı olsun sana ilk başta kız dememişlerdi
Dr.una gittiginde söyke cnm şurup veriyor.bendede bazen oluyor yanma ama çok kötüiyi aksamlar anneler nasilsiniz? benim özellikle aksam yemeginden sonra midem cok fena yaniyo sizdede oluyormu? soda icince rahatliyor biraz ama her aksam olunca rahatsiz ediyor cok..
Ayyyyy çok güzel canim masallahhCanım nasıl geçti bugün. Ben ilk defa göz yaşı akıttım. Kıpırdak saklanmış plasentanın arkasına orda dönüp duruyordu. Ense kalınlığı 1.2 çıktı. Burun kemiği de oluşmuş. Çok şükür
Sadece ben kum döküyormuşum. Onun için ilaç verdi. O da geçer inşallah...
Mide yanmasına en iyi susam i cigneyin ve yutun çok iyi geliyorbende gün içinde de yanıyor cnm soda da fayda etmiyo bana yeşil ekşi elma yiyorum şimdi o iyi gelmeye başladı
Nasil susam canim su pastalarin uzerine atilandan mi yoksa kavrulmus mu ? Nolur detayyMide yanmasına en iyi susam i cigneyin ve yutun çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?