2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Onu kullanan duymadim ama chicco urban kullananla var etrafimda ve hepsi inanilmaz memnun. Digerlerine gore birazcik tuzlu ama bakmaya deger

maxi cosiyi çok duydum çok memnun alanlar ama baya tuzlu tabi chıccoya da şimdi bakıyorum hemen...

Kızlar iyi akşamlar ben yarın 4 günlük tatile gidiyorum denize girmemizde bi sakınca varmıdır sizce?

Kızlar ben nikah şekeri ,bebek sekerleri, dogum sekerleri, diş bugdayi ,nişan ve sekerleri ve kina sekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz şimdiden mutluluklar

Şimdiye dek özel e gittim hep orda kaçıncı haftada bakılıyo bilmiyorum ama 18 19. Haftadır herhalde, bu benim gidiceğim yer özel fetus görüntüleme merkezi, kadıköy-bağdat caddesinde, doktorum yönlendirdi oraya beni, 16.haftadan itibaren görüntüleyebiliyorlarmış .. haftamın dolmasını bekliyorum gidicem 16.haftada gittikten sonra yazarım yine ..

maşallah maşallah prense. üçlü test yapıldı mı peki, yaptırcak mısın?

Bizde bugün kontrolden geldik. Bebis gayet hareketli tam hafta ve gününe uyuyor. Kafa kısmı daha erken büyüdüğü için 1hafta önde. 4lu Test yani detaylı ultrason için 3hafta sonraya gün verdi. 4lu test icin 16. Hafta erken degilmi? Fiyatını sorduk 80 mış sadece. Daha önce yazmıştım buraya 300 dediler diye. O ikili test fiyati diye düzelttiler. Decavit verdi sadece aksamlari tok. Burda bazı arkadaşlar yazmış 5tl fark verdim die. Bende sürekli maddi detaylara takılıyorum ama 15tl fark verdim :) umarim baska yan etkisi olmaz :) sonrasında gezdik dolandik ve akşama doğru ilk kez şiddetli bi şekilde başım döndü AVM tuvaletindeydim nerdeyse yere düşecektir anlamadım. Eve geldiğimde beri de yatıyorum anlamadım ilk kez oluyor kalkarken değilde yatarken daha çok başım dönüyor. Benzer durumda olan arkadaş varmı?

iyi aksamlar anneler nasilsiniz? benim özellikle aksam yemeginden sonra midem cok fena yaniyo sizdede oluyormu? soda icince rahatliyor biraz ama her aksam olunca rahatsiz ediyor cok..

iyi aksamlar anneler nasilsiniz? benim özellikle aksam yemeginden sonra midem cok fena yaniyo sizdede oluyormu? soda icince rahatliyor biraz ama her aksam olunca rahatsiz ediyor cok..
bende gün içinde de yanıyor cnm soda da fayda etmiyo bana yeşil ekşi elma yiyorum şimdi o iyi gelmeye başladı

maşallah maşallah prense. üçlü test yapıldı mı peki, yaptırcak mısın?
Dr. 4 lü testi istedi ama ben yaptırmak istemedigimi söyledim zaten 2 yıl ugraştık bu bebek için tüp bebekle oldu dr.da anlayışla kabul etti sadece 20 hafta civarı ayrıntılı usg ye giricem

Dr.una gittiginde söyke cnm şurup veriyor.bendede bazen oluyor yanma ama çok kötü

Ayyyyy çok güzel canim masallahh bizde bugün gittik inanılmaz güzeldi yaaa bende hala ağlamak istiyorum ama Allahima şükretmekten Nasil bi lütuf bu bize bagislanan ben duygusala bagladim bugün

Eşim bugün ikili test sonucunu almış doktorum herşeyin normal olduğunu söylemiş çok şükür.ama ikili testi riskli çıkan ve amniyosentez yaptıran çok arkadaşım var hepsi temiz çıktı.Allaha sığınalım arkadaşlar inanın 9 ayını problemsiz geçiren tüm testleri temiz olan hatta doğumundan sonra 1,5 yıl normal bebekliğini ysşayıp sonradan gerilemeye başlayan ve hayatı boyunca düzeltilemeyecek hasta çocuklarda var.yani test felan boş.bir çok hastalık var ve bunlar 9 aylık hamilelik boyunca kesinlikle anlaşılmıyor.o yüzden hamile kaldığımdan beri sağlığıniçin dua ediyorum Allah'a.testi riskli çıkanlar haksız mı üzülmeye tabi ki haklılar keşke bu testleri hiç istemeseler moral bozukluğundan başka bir şeye yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…