2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlarrr

Sabah kalktim gene gobegim inmis sabah paikolojim bozuluyo ya inmesin artik bisi mi var ki acaba diyorum hep sizde nasil durumlar

Gunaydin kizlarrr

Sabah kalktim gene gobegim inmis sabah paikolojim bozuluyo ya inmesin artik bisi mi var ki acaba diyorum hep sizde nasil durumlar
Canım benimde öyle oluyor ama akşam gaz olduğu için çok çıkıyor galiba, benim karnım akşamları 5 aylık sabahları 3 :)

Gunayd7, post: 36900394, member: 210569"]Kızlar iyi akşamlar ben yarın 4 günlük tatile gidiyorum denize girmemizde bi sakınca varmıdır sizce?[/QUOTE]
Gunaydin.. Ben de tatilden gecen hafta dondum bol bol denize girdim. Denizde kendini cok hirpalamadan yuzmek cok faydali ama bi kac husususa dikkat etmek gerekiyor. Deniz temiz bir deniz olmali oncelikle. Bol insanin izellikle de miniklerin oldugu yerleri tercih etmemek lzimmis:) ben denizde yanima bi cocuk grubu yaklasinca kosa kosa yuzuyordum diger tarafa :) bir de islak mayoyla 10 dk bile oturmamak. Usenmeden her denizden cikista hemen degistirdim. Gunese uzun sure direk maruz kalmamaya calis. Allahin izniyle hic bisi olmaz. Bana olmadi cok sukur. İyi yolculuklar ve iyi eglenceler dilerim

Bu kanama alalnlari neden oluyor acaba. Dr bi sebep soyleyemezyiz kilcal damar catlamasida olabilir sebepsiz kanamalarda olabiYor kimi boyle geciriyor demisti

Gunayd7, post: 36900394, member: 210569"]Kızlar iyi akşamlar ben yarın 4 günlük tatile gidiyorum denize girmemizde bi sakınca varmıdır sizce?
Gunaydin.. Ben de tatilden gecen hafta dondum bol bol denize girdim. Denizde kendini cok hirpalamadan yuzmek cok faydali ama bi kac husususa dikkat etmek gerekiyor. Deniz temiz bir deniz olmali oncelikle. Bol insanin izellikle de miniklerin oldugu yerleri tercih etmemek lzimmis:) ben denizde yanima bi cocuk grubu yaklasinca kosa kosa yuzuyordum diger tarafa :) bir de islak mayoyla 10 dk bile oturmamak. Usenmeden her denizden cikista hemen degistirdim. Gunese uzun sure direk maruz kalmamaya calis. Allahin izniyle hic bisi olmaz. Bana olmadi cok sukur. İyi yolculuklar ve iyi eglenceler dilerim[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim canım tavsiyelerine uyacağım

Herkese tekrar merhaba,
Bayadır uğrayamadım. Geçen pazartesi ikili test için dr ye gittiğimde ultrasonda dr bakarken ve biz büyük bir heyecanla beklerken dokturun beyin dokusunda bir sıkıntı var, beyinde oluşmayan bir boşluk var, gebeliğin sonlandırması gerek rapor yazalım demesiyle yaşanan hayal kırıklığı ve bir hiç....Hiç sesimi çıkarmadan şok olmuş şekildeodadan çıkarken, çıktığım anda kafama dank etmesi ve yaşanana ağlama krizleri... Hemen sağlıkçı bir ablamı arayıp başka iyi bir prof araştırdım ve ertesi gün Eyüp Ekiciye gittim. Çocuklar mucize aramayın lafıyla artık herşeyin bittiğini kesin olarak anladım. Ertesi gün psikolojimi hazırlayıp Ankara üniv. hastanesine gittiğimde radyologların incelemeleri sonucu cvs istemeleri karından girerek alınacak kordon bağı kanının labaratuvara göndermesi ve bitmek bilmeyen 72 yıl gibi gelen 72 saatlik süreç.... Mailime gelen bebeğin kromozomlarında bir sıkıntı olmadığını gösteren gen labaratuvarından aldığım mail ve kısa süre için yaşanan mutluluk ancak sonrasın yine benden bu testi isteyen şahsiyet olan doktorumun sanki bu testi hiç istememiş gibi ümitsiz konuşması.... Allah beni bir daha asla üniversite hastanesine düşürmesin heleki Ankara üniverstesine hiç. Beni denek gibi kullandıklarını düşünüyorum... Yarın gittiğimizde herşey belli olacak ve bebeği alacaklar.. Allah kimseye böyle bir belirsizlik ve sonunda bir hiçlik duygusu yaşatmasın... Kelimeler kifayetsiz kalıyor işte... Sdece doktorumu ve Ankara üni. Allaha havale ediyorum.

Testte bir sıkıntı olmadıgını yazmışsın cnm.inşallah yarın rabbim yüzünü güldırür iyi haberlerle gelirsin.dualarımız seninle

Gunaydin kizlarrr

Moralin bozulmasın cnm .benim bile 2.gebeligim oldugu halde sabahları normal göbegim.senin birde ilk bebiş

therapne canım Allah yar ve yardımcın olsun gerçekten çok zor bir durum olmalı umarım en kısa zamanda bu acılarını unutturacak bir evlat nasip eder sana

therapne canım Allah yar ve yardımcın olsun gerçekten çok zor bir durum olmalı umarım en kısa zamanda bu acılarını unutturacak bir evlat nasip eder sana
İnşaallah Allahın izniyle yarın için hiç ümidim yok ama hayılrısı dualarınıza ihtiyacım var. Allah bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin

Moralin bozulmasın cnm .benim bile 2.gebeligim oldugu halde sabahları normal göbegim.senin birde ilk bebiş

bende hemen bişi mi oldu acaba diye kötü kötü düşünüyorum. doktorda sağlıklı demişti geçen hafta rabbim hayırlısı ile versin şu bebişleri kucaklarımıza inşallah ablacım...kızım olursa adını senin gibi ipek koymak istiyorum rabbim izin verirse :)

bizim de güzel geçti ense kalınlığı 1,28 çıktı. sonuclarıda arayıp söyleyeceklermiş.umarım o da iyi çıkar derin bir nefes alırız :)

Amin cnm inşallah hepimiz bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza alırız
senin cinsiyette tam net degil demi.kızıma adaş gelebilir.
Bende kız ismi pelin düşünmüştüm şimdi erkek ismi düşünmem lazım tek ismi yusuf olcak kp in ismi ama yanına yakışan bir isim daha istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…