Dualarımız seninle canım inan en kısa zamanda seninde tekrar bu duyguyu en hüzel şekilde yaşaman dileğiyleİnşaallah Allahın izniyle yarın için hiç ümidim yok ama hayılrısı dualarınıza ihtiyacım var. Allah bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
Saol canım istanbuldan çanakkale yapıyoruz çoğu gitti azı kaldı gibiİyi yolculuklar. Uzunmu yolunuz nerden nereye gidiyorsunuz.
Iyi bari çok uzak degilmişSaol canım istanbuldan çanakkale yapıyoruz çoğu gitti azı kaldı gibi
Amin cnm inşallah hepimiz bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza alırız
senin cinsiyette tam net degil demi.kızıma adaş gelebilir.
Bende kız ismi pelin düşünmüştüm şimdi erkek ismi düşünmem lazım tek ismi yusuf olcak kp in ismi ama yanına yakışan bir isim daha istiyorum
Allah gönlüne göre verir inşallah sen yinede çok kıza kaptırma kendini.evet daha net değil.. ama kız olmasını çok isterim. :)
Allah sabır versin insallah hayırlı sonuçlar alirsinHerkese tekrar merhaba,
Bayadır uğrayamadım. Geçen pazartesi ikili test için dr ye gittiğimde ultrasonda dr bakarken ve biz büyük bir heyecanla beklerken dokturun beyin dokusunda bir sıkıntı var, beyinde oluşmayan bir boşluk var, gebeliğin sonlandırması gerek rapor yazalım demesiyle yaşanan hayal kırıklığı ve bir hiç....Hiç sesimi çıkarmadan şok olmuş şekildeodadan çıkarken, çıktığım anda kafama dank etmesi ve yaşanana ağlama krizleri... Hemen sağlıkçı bir ablamı arayıp başka iyi bir prof araştırdım ve ertesi gün Eyüp Ekiciye gittim. Çocuklar mucize aramayın lafıyla artık herşeyin bittiğini kesin olarak anladım. Ertesi gün psikolojimi hazırlayıp Ankara üniv. hastanesine gittiğimde radyologların incelemeleri sonucu cvs istemeleri karından girerek alınacak kordon bağı kanının labaratuvara göndermesi ve bitmek bilmeyen 72 yıl gibi gelen 72 saatlik süreç.... Mailime gelen bebeğin kromozomlarında bir sıkıntı olmadığını gösteren gen labaratuvarından aldığım mail ve kısa süre için yaşanan mutluluk ancak sonrasın yine benden bu testi isteyen şahsiyet olan doktorumun sanki bu testi hiç istememiş gibi ümitsiz konuşması.... Allah beni bir daha asla üniversite hastanesine düşürmesin heleki Ankara üniverstesine hiç. Beni denek gibi kullandıklarını düşünüyorum... Yarın gittiğimizde herşey belli olacak ve bebeği alacaklar.. Allah kimseye böyle bir belirsizlik ve sonunda bir hiçlik duygusu yaşatmasın... Kelimeler kifayetsiz kalıyor işte... Sdece doktorumu ve Ankara üni. Allaha havale ediyorum.
yok herşeye hazırlıklıyım rabbim hangisini nasip ederse benim için makbulü odur sağlıklı olsunda en önemlisi oAllah gönlüne göre verir inşallah sen yinede çok kıza kaptırma kendini.
rabbim yardım etsin dualarımdasın cnmHerkese tekrar merhaba,
Bayadır uğrayamadım. Geçen pazartesi ikili test için dr ye gittiğimde ultrasonda dr bakarken ve biz büyük bir heyecanla beklerken dokturun beyin dokusunda bir sıkıntı var, beyinde oluşmayan bir boşluk var, gebeliğin sonlandırması gerek rapor yazalım demesiyle yaşanan hayal kırıklığı ve bir hiç....Hiç sesimi çıkarmadan şok olmuş şekildeodadan çıkarken, çıktığım anda kafama dank etmesi ve yaşanana ağlama krizleri... Hemen sağlıkçı bir ablamı arayıp başka iyi bir prof araştırdım ve ertesi gün Eyüp Ekiciye gittim. Çocuklar mucize aramayın lafıyla artık herşeyin bittiğini kesin olarak anladım. Ertesi gün psikolojimi hazırlayıp Ankara üniv. hastanesine gittiğimde radyologların incelemeleri sonucu cvs istemeleri karından girerek alınacak kordon bağı kanının labaratuvara göndermesi ve bitmek bilmeyen 72 yıl gibi gelen 72 saatlik süreç.... Mailime gelen bebeğin kromozomlarında bir sıkıntı olmadığını gösteren gen labaratuvarından aldığım mail ve kısa süre için yaşanan mutluluk ancak sonrasın yine benden bu testi isteyen şahsiyet olan doktorumun sanki bu testi hiç istememiş gibi ümitsiz konuşması.... Allah beni bir daha asla üniversite hastanesine düşürmesin heleki Ankara üniverstesine hiç. Beni denek gibi kullandıklarını düşünüyorum... Yarın gittiğimizde herşey belli olacak ve bebeği alacaklar.. Allah kimseye böyle bir belirsizlik ve sonunda bir hiçlik duygusu yaşatmasın... Kelimeler kifayetsiz kalıyor işte... Sdece doktorumu ve Ankara üni. Allaha havale ediyorum.
sedef tıp merkezinde sibel hanım var sibel sakIlk defa gittm urfaya da daha balksrden yeni geldik siverekte kime gidiysn peki
onuda deniyim bakiyim sagol canim :)bende gün içinde de yanıyor cnm soda da fayda etmiyo bana yeşil ekşi elma yiyorum şimdi o iyi gelmeye başladı
dr uma söylemistim canim rennie verdi su agizda eritilen seker gibi ama hergün kullanmak istemiyorum sonucta oda ilacDr.una gittiginde söyke cnm şurup veriyor.bendede bazen oluyor yanma ama çok kötü
allah yardimcin olsun canim umarim yarin güzel haberler alirsin allahtan ümit kesilmez bol bol dua et insallah rabbim yavrunuzu size bagislar..Herkese tekrar merhaba,
Ne diyecegimi bilemiyorum 2 defa 3 defa okudum grlen mailin iyi olfugunu yazmissin Allah yar ve yardimcin olsunHerkese tekrar merhaba,
Benim 2 gundur gobek aldi basini gidiyor 3.gebelik olmasindan midir acaba gobegimi sigdarimiyorum bir yereKızlar ayakları büyüyen varmı
Ayaklarım şiş degil tuzlu yemiyorumda ama ayakkabılarım ayagımı sıkıyor göbek büyümeden ayaklar büyüdü bende
Üzülme cnm Allah'ın izniyle bi sorun olmayacak hayırlısıyla iyi haberlerle geleceksin dularımız seninle ..allahım seni ve meleğini korusunAmin iyi dilekleriniz içinde Allah razı olsun... cvs testi sonucu gelen genetik sonuç iyi ama doktorum telde çok olumsuz konuştu. Eyüp Ekicininde konuşmaları aklımdan çıkmıyor... Tek kızdığım üniversitedeki dr. lerin ultrason sonucuna göre herşeyi kötü görüp istedikleri cvs nin sonucu olumlu olsa bile halen olumsuz davranmaları... Allaha havale ettim. Eyüp Ekiciyide duymuşsunuzdur belki..güven veren bir doktor ama bilmiyorum çaresizlik bu demek olsa gerek.
aynen walla çok korkuyorum rabbim saglıklı sıhhatli kucagımıza aldırsın inşGunaydin kizlarrr
Sabah kalktim gene gobegim inmis sabah paikolojim bozuluyo yainmesin artik bisi mi var ki acaba diyorum hep sizde nasil durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?