2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşaallah Allahın izniyle yarın için hiç ümidim yok ama hayılrısı dualarınıza ihtiyacım var. Allah bebeklerinize uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
Dualarımız seninle canım inan en kısa zamanda seninde tekrar bu duyguyu en hüzel şekilde yaşaman dileğiyle

Bebeklerinizle konuşuyormusunuz kızlar ben uyanınca günaydın diyorum o an yaptıklarımdan bahsediyorum.yanlız kızım duymasın diye yanlızken yada sessiz konuşuyorum

evet daha net değil.. ama kız olmasını çok isterim. :)

Allah sabır versin insallah hayırlı sonuçlar alirsin

Kızlar ayakları büyüyen varmı
Ayaklarım şiş degil tuzlu yemiyorumda ama ayakkabılarım ayagımı sıkıyor göbek büyümeden ayaklar büyüdü bende

rabbim yardım etsin dualarımdasın cnm

therapne Allah yardimciniz olsun zor bir surec. İmtihan dunyasi., sabredip sukretmek bol bol dua etmek lazim. Ben de senin icin dua edecegim ins. Gecmis olsun

bende gün içinde de yanıyor cnm soda da fayda etmiyo bana yeşil ekşi elma yiyorum şimdi o iyi gelmeye başladı
onuda deniyim bakiyim sagol canim :)
Dr.una gittiginde söyke cnm şurup veriyor.bendede bazen oluyor yanma ama çok kötü
dr uma söylemistim canim rennie verdi su agizda eritilen seker gibi ama hergün kullanmak istemiyorum sonucta oda ilac

allah yardimcin olsun canim umarim yarin güzel haberler alirsin allahtan ümit kesilmez bol bol dua et insallah rabbim yavrunuzu size bagislar..

herkese iyi pazarlar..
benim göbegimde baya cikti ilk gebeligim olmasina ragmen.. ama henüz hic kilo almadim.. nasil oluyo bu is anlamadim :) asla sikayetci degilim tabiki nekadar gec kilo almaya baslarsam okadar iyi :)

Ne diyecegimi bilemiyorum 2 defa 3 defa okudum grlen mailin iyi olfugunu yazmissin Allah yar ve yardimcin olsun

Amin iyi dilekleriniz içinde Allah razı olsun... cvs testi sonucu gelen genetik sonuç iyi ama doktorum telde çok olumsuz konuştu. Eyüp Ekicininde konuşmaları aklımdan çıkmıyor... Tek kızdığım üniversitedeki dr. lerin ultrason sonucuna göre herşeyi kötü görüp istedikleri cvs nin sonucu olumlu olsa bile halen olumsuz davranmaları... Allaha havale ettim. Eyüp Ekiciyide duymuşsunuzdur belki..güven veren bir doktor ama bilmiyorum çaresizlik bu demek olsa gerek.

Üzülme cnm Allah'ın izniyle bi sorun olmayacak hayırlısıyla iyi haberlerle geleceksin dularımız seninle ..allahım seni ve meleğini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…