Aaaa şaka yapıyorsun saat kaç gibi oldu canım ben çok hastayı. Zaten ev yıkılsa duymayabilirdimTüp bebek topiginde çogu kişinin erkek çıktı bakalım senin bebiş ne olcak kaçta yarın randevun.
Dün geceki depremi hissettinmi ben uykumdan uyandım resmen etejer titriyordu seslice.sonrada 2 3 saat uyku tutmadı
Canımmm inan çok üzüldüm eğer tekrar konuşursan çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet Allah sabrını versin inşallah çok acıMerhaba arkadaşlar miskamber arkadaşımdan haber aldım ama üzgünüm maalesef kızlar...allah arkadaşımıza sabır versin...
çok geçmiş olsun canmBen doktordaydım yeni geldim
Çok üzüldüm Misk'e Allah yardımcısı olsun
Tiroid için gittim ben , boğaz ultrasonu çekildim tekrar
Eskiye göre küçülmüş boğazımdaki lenf bezi çok şükür
Allah herkese şifa versin
Ben doktordaydım yeni geldim
inan okuyunca gözlerim doldu rabbim sabırlar versinMerhaba arkadaşlar miskamber arkadaşımdan haber aldım ama üzgünüm maalesef kızlar...allah arkadaşımıza sabır versin...
karından bakıyor benim dr..kızlar bişe sorucam ultrasona karındanmı baktırıyosunuz yoksa vajinadan mı?
canım allahım yardımcısı olsun güç versinen yakın zamanda rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah
canım 12. haftaya kadar alttan baktı (erken doğum yapıp kızımı kaybetmiştim kesenin rahim ağzına uzaklığına baktı sorun olsa dikiş atacaktı) artık karından bakacak :)
Gözünaydın canım.
al benden de o kadar çatlıcam sıkıntıdan:)
Maşallah gözün aydinKizlar cinsiyetimiz belli oldu oglusumuz geliyor....
1 hafta onden gidiyor allaha şükürler olsun sagligimiz iyi.
Çok sevindim geçmiş olsun.buarada hem kan ilacı hemde tiroid ilacı aç karnına alınıyor bir sabah alsam sıkıntı olur mu acabaBen doktordaydım yeni geldim
Çok sevindim geçmiş olsun.buarada hem kan ilacı hemde tiroid ilacı aç karnına alınıyor bir sabah alsam sıkıntı olur mu acaba
Teşekkür ederim canım zaten bende tiroid hapı önemli diye onu aç karnına içiyordum.Sağ ol darısı tüm hastaların başına
Ben doktora sormuştum
Tiroid hapı mutlaka aç içilmeliymiş, yarım saat beklenip öyle kahvaltı yapılmalıymış
Ama demir hapını tokken de içsen sorun olmaz dedi
Teşekkür ederim canım zaten bende tiroid hapı önemli diye onu aç karnına içiyordum.
bebek üç ayını doldurmadığında anne yeterince idrara sıkışık değilse karından görünmüyor doktorun baskı yapması gerek karına. bunun yerine doktor alttan bakmayı tercih ediyor idrara sıkışık olmaya gerek yok görüntü hemen alınıyor. doktorunuz teklif ederse istemezseniz yaptırmayabilirsiniz. ben yaptırmamıştımbende hep karından baktırıyorumda alttan bakan doktorlar varmış ne fark oluyo merak ettim
Ben varim canimkizlar konyadan katilan varmi topikimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?