2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben doktordaydım yeni geldim
Çok üzüldüm Misk'e Allah yardımcısı olsun
Tiroid için gittim ben , boğaz ultrasonu çekildim tekrar
Eskiye göre küçülmüş boğazımdaki lenf bezi çok şükür
Allah herkese şifa versin

Tüp bebek topiginde çogu kişinin erkek çıktı bakalım senin bebiş ne olcak kaçta yarın randevun.
Dün geceki depremi hissettinmi ben uykumdan uyandım resmen etejer titriyordu seslice.sonrada 2 3 saat uyku tutmadı
Aaaa şaka yapıyorsun saat kaç gibi oldu canım ben çok hastayı. Zaten ev yıkılsa duymayabilirdim eğer bende hissetseydim uyuyamazdım kesin yarın randevum saat 11 de bakalım benimki ne olcak tüp bebek topiğinden arada giriyorum ama çok sıkı takip etmiyorum açıkçası haberim yok :)

al benden de o kadar çatlıcam sıkıntıdan:)

Gözünaydın canım.

Sağ ol
Darısı tüm hastaların başına

Karından bakılmaıs lazım zaten özellikle 3 aydan sonra riskli alttan bakılması
İlk zamanlar hamile misin değil misin durumlarında alttan bakılıyor sadece, çok küçükken karından görünmüyor diye o da

Selam kızlar ne zamandır internete bağlanmıyorum tatildeydim. Herkese bebişleriyle güzel haftalar dilerim :) Eğer imkanınız varsa yüzmeyi hepinize şiddetle tavsiye ederim inanılmaz iyi geldi bana kendimi çok daha iyi hissediyorum.. birde 2'li test sonucumuzu aldık çok şükür her şey iyi :)

Çok sevindim geçmiş olsun.buarada hem kan ilacı hemde tiroid ilacı aç karnına alınıyor bir sabah alsam sıkıntı olur mu acaba

Çok sevindim geçmiş olsun.buarada hem kan ilacı hemde tiroid ilacı aç karnına alınıyor bir sabah alsam sıkıntı olur mu acaba

Sağ ol darısı tüm hastaların başına
Ben doktora sormuştum
Tiroid hapı mutlaka aç içilmeliymiş, yarım saat beklenip öyle kahvaltı yapılmalıymış
Ama demir hapını tokken de içsen sorun olmaz dedi

Teşekkür ederim canım zaten bende tiroid hapı önemli diye onu aç karnına içiyordum.

bende hep karından baktırıyorumda alttan bakan doktorlar varmış ne fark oluyo merak ettim
bebek üç ayını doldurmadığında anne yeterince idrara sıkışık değilse karından görünmüyor doktorun baskı yapması gerek karına. bunun yerine doktor alttan bakmayı tercih ediyor idrara sıkışık olmaya gerek yok görüntü hemen alınıyor. doktorunuz teklif ederse istemezseniz yaptırmayabilirsiniz. ben yaptırmamıştım

Arkadaslar bu açlık durumu nolucak ya ben hep acim daha doğrusu midemi çok sık boş hissediyorum.yemek istemiyorum meyve falan yiyorum ama hiç faydası yok.oglumda 14 kilo almıştım bunda çok daha fazla alcam gibi geliyor aranızda brnim gibi olanlar varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…