Bende erkek diye düşünüyorumgünaydin mart anneleriii... hayirli saglikli ve bol kazancli bir hafta diliyorumm...
benim minnosumada bakarmisiniz teyzelerii.. cinsiyet tahmini bekliyorum.. :) bu yaklasik 3 hafta önceki hali.. birdahaki randevum taaa 6 hafta sonra nasil dayanicam bilmiyorumm ooff off..
Cnm en son kanamayla hastaneye gitmişti ne oldugunu biliyorsan bizede söylesene çok merak ettik.Merhaba arkadaşlar miskamber arkadaşımdan haber aldım ama üzgünüm maalesef kızlar...allah arkadaşımıza sabır versin...
Ben varim canim[/QU
OTE]hangi dookttora gidiyosun canim
Allah sabir versin gerçekten çok uzulduk sen nasilsin bu arada canimMerhaba arkadaşlar miskamber arkadaşımdan haber aldım ama üzgünüm maalesef kızlar...allah arkadaşımıza sabır versin...
masallahh canim hayirli olsun gozunuz aydinKizlar cinsiyetimiz belli oldu oglusumuz geliyor....
1 hafta onden gidiyor allaha şükürler olsun sagligimiz iyi.
canim ultrason cihazından gerçekten bende bi gidiyodum biri bi hafta önden soyluyo biri geriden Allak bullak olmuştum hakkatenOff kızlar ya bende Dr dan geldim bugün.normalde Çarşamba günü Dr gittiğimde 11+2demişti bügünde tam 12 haftam bitti ikiliye gittim devlet hastanesine önce baktı pozisyon uygun değil yemek ye gel dedi.sonra tekrar gittim bu seferde bu küçük 11+2 günlük haftaya tekrar gel dedi anlamadım ben.bu sıpa çarşambadan beri hiçmi gelişmedi.kalbi atıyormu diyorum cvp vermiyor.gerçi kalbi atmasa pozisyon değiştirmez.yanımda bi kız vardı oda 12 haftada gitmiş onada küçük 15 gün sonra gel demiş nedir şimdi bu..hastaneden hastaneye ultrason farkı olurmu cihazlarla alakalı.yatın hayırlısıyla özele gidicem umarım bir sorun yoktur
Bana kız gibi geldi canımYa kızlar ben catlicam meraktan 12+5 te Dr um cinsiyete erkeğe benziyor dedi sonunada %51 diyelim dedi bizim resmimizede bakar mi anlayan arkadaşlar
erkege benziyor :)Ya kızlar ben catlicam meraktan 12+5 te Dr um cinsiyete erkeğe benziyor dedi sonunada %51 diyelim dedi bizim resmimizede bakar mi anlayan arkadaşlar
günaydin mart anneleriii... hayirli saglikli ve bol kazancli bir hafta diliyorumm...
benim minnosumada bakarmisiniz teyzelerii.. cinsiyet tahmini bekliyorum.. :) bu yaklasik 3 hafta önceki hali.. birdahaki randevum taaa 6 hafta sonra nasil dayanicam bilmiyorumm ooff off..
Bende erkek diye düşünüyorum
banada erkek gibi geldi canim hayirlisi olsun :)Ya kızlar ben catlicam meraktan 12+5 te Dr um cinsiyete erkeğe benziyor dedi sonunada %51 diyelim dedi bizim resmimizede bakar mi anlayan arkadaşlar
Erkek benceYa kızlar ben catlicam meraktan 12+5 te Dr um cinsiyete erkeğe benziyor dedi sonunada %51 diyelim dedi bizim resmimizede bakar mi anlayan arkadaşlar
İlkinde ne demişti canımKizlar merhabalarrr daha yeni gelebildim araniza.. 3 lu testim iyi cikti ve doktor bu kezde erkege benzetti hatta organini gorduk ama acaba kordon mu ki dediay bu cocuk dogana kadar gostermicek heralde bayramdan sonra gel dedi bakalim be olcak :)
Bakalım cnm ya yarın belli olur artıkAllah sabir versin gerçekten çok uzulduk sen nasilsin bu arada canim
masallahh canim hayirli olsun gozunuz aydin
canim ultrason cihazından gerçekten bende bi gidiyodum biri bi hafta önden soyluyo biri geriden Allak bullak olmuştum hakkatensonunda özele kaydiriyolar insani ama iyi de oldu ben sormuyorum kendi herşeyi anlatiyo simdi bide şey ben 12+5 te gittim ikiliye belli bi cm e ulasmayinca yapilmiyo bi bakalım dedi 6.5 cm olmuş bizimki Tmm demişti:):)
Agizdaki kotu tat icin çözümü soyle buldum. Meyve aromali sakizlardan cigniyorum surekli. Zararli oldugunu da biliyorum ama baska türlü geçmiyormalesef ben varım(işin kotusu sürekli bişeyler yemezsem midem bulanıyor yersem ağzımda çok kötü bi tat oluşuyor.ne yapıcağımı şaşırdım
ah o merak yokmu zateeennn... benimkinede bi bakarmisiniz kizlar 1309. sayfada ilk mesaj.. telden girdigim icin tekrar ekleyemiyorum.. bir kac arkadas yorumladi belki sizde bi tahminde bulunabilirsiniz :)Ayyyyy çok tesekkur ederim kizlar yorumlariniz için sizde olmasaniz beni anlayan yoknapiyim merak işte
Benimki asagidan bakıyorkarından bakıyor benim dr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?