2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende erkek diye düşünüyorum

İyi akşamlar yorucu bir gün bitti sonunda okulun ilk günü ve nöbet görevi beni mahvetti. Üstüne birde baş ağrısı eklendi.bu yıl nasıl geçecek bakalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.bu arada ikili test sonucu temiz çıktı çok şükür.
Miskamber arkadaşımız için çok üzüldüm allah en kisa zamanda kucağıni bebekle doldurur inşallah.
Senben60 dan haber var mı ?

Merhaba arkadaşlar miskamber arkadaşımdan haber aldım ama üzgünüm maalesef kızlar...allah arkadaşımıza sabır versin...
Allah sabir versin gerçekten çok uzulduk sen nasilsin bu arada canim

Kizlar cinsiyetimiz belli oldu oglusumuz geliyor....
1 hafta onden gidiyor allaha şükürler olsun sagligimiz iyi.
masallahh canim hayirli olsun gozunuz aydin

canim ultrason cihazından gerçekten bende bi gidiyodum biri bi hafta önden soyluyo biri geriden Allak bullak olmuştum hakkaten sonunda özele kaydiriyolar insani ama iyi de oldu ben sormuyorum kendi herşeyi anlatiyo simdi bide şey ben 12+5 te gittim ikiliye belli bi cm e ulasmayinca yapilmiyo bi bakalım dedi 6.5 cm olmuş bizimki Tmm demişti:):)

Ya kızlar ben catlicam meraktan 12+5 te Dr um cinsiyete erkeğe benziyor dedi sonunada %51 diyelim dedi bizim resmimizede bakar mi anlayan arkadaşlar

Eklentiler

• IMG-20140914-WA0000-1.webp
    136,6 KB · Görüntüleme: 104
Kizlar merhabalarrr daha yeni gelebildim araniza.. 3 lu testim iyi cikti ve doktor bu kezde erkege benzetti hatta organini gorduk ama acaba kordon mu ki dedi ay bu cocuk dogana kadar gostermicek heralde bayramdan sonra gel dedi bakalim be olcak :)

Bende erkek diye düşünüyorum

sagol canim türkiyede gittigim doktor kiza benziyor demisti ama banada erkek gibi geliyor bilmiyorum belkide esimin cok erkek istedigindendir :)

Kizlar merhabalarrr daha yeni gelebildim araniza.. 3 lu testim iyi cikti ve doktor bu kezde erkege benzetti hatta organini gorduk ama acaba kordon mu ki dedi ay bu cocuk dogana kadar gostermicek heralde bayramdan sonra gel dedi bakalim be olcak :)
İlkinde ne demişti canım

Selam..
Miskamber için ne diyeceğimi bilemiyorum.Allah sabır versin.geç gelmişti bebeği,inşallah bir dahaki sefere çok beklemez.

Bakalım cnm ya yarın belli olur artık

malesef ben varım (işin kotusu sürekli bişeyler yemezsem midem bulanıyor yersem ağzımda çok kötü bi tat oluşuyor.ne yapıcağımı şaşırdım
Agizdaki kotu tat icin çözümü soyle buldum. Meyve aromali sakizlardan cigniyorum surekli. Zararli oldugunu da biliyorum ama baska türlü geçmiyor

Ayyyyy çok tesekkur ederim kizlar yorumlariniz için sizde olmasaniz beni anlayan yok napiyim merak işte
ah o merak yokmu zateeennn... benimkinede bi bakarmisiniz kizlar 1309. sayfada ilk mesaj.. telden girdigim icin tekrar ekleyemiyorum.. bir kac arkadas yorumladi belki sizde bi tahminde bulunabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…