günaydin mart anneleriii... hayirli saglikli ve bol kazancli bir hafta diliyorumm...
benim minnosumada bakarmisiniz teyzelerii.. cinsiyet tahmini bekliyorum.. :) bu yaklasik 3 hafta önceki hali.. birdahaki randevum taaa 6 hafta sonra nasil dayanicam bilmiyorumm ooff off..
sagol canim hayirlisi olsun hepimiz icin.. gecen hafta gittim doktora ama cinsiyet tahmini yapmadi.. ben yurtdisinda yasiyorum ve burda öyle hemen söylemiyorlar ve cok SIK randevu vermiyorlar.. 6 hafta sonra tekrar gel ozaman söylerim dediöncelikle maşallah minnoşuna sonrada neden 6 hafta bekliosunki zaten 15. haftadaymışsın bence 16 yı doldurunca git ben öyle yapıcam göstermezsede canı sağolsun bebişlerimizin :) tahminime gelincede erkek geçti içimden
Kızlar benim randevum 1 ekimdi ben yarına başka doktordan bir daha numara aldım 16 +3 oldum sanki hissetmiyorum gibi hayırlısı bakalım
neyi hissetmiyorsun anlamadım
Valla hareket derken zaten bu aylarda hissetmemek normalmis, aklına kotu seyler getırme bencebebeğimin hareketlerini sanki içimde bişey oluyo ama oynuyo diyemiyorum inşallah kötü bişey yoktur
sagol canim hayirlisi olsun hepimiz icin.. gecen hafta gittim doktora ama cinsiyet tahmini yapmadi.. ben yurtdisinda yasiyorum ve burda öyle hemen söylemiyorlar ve cok SIK randevu vermiyorlar.. 6 hafta sonra tekrar gel ozaman söylerim dediama ben cok merak ediyorum..
anladım canım saglıklı olsunlar da ben tüp bebekle hamile kaldım bi kızım bi oglum olacak allah nasip ederse kızımda oglumda 117 gr lar nasıl sizcecanim bende sata gore 15 haftalik ama doktor gec dollenme olmus diye degistirdi 1 3haftalik olarak
tatlım merhaba uzun zamandır kkya giremiyorum şöyle arkadaşlara bi bakayım dedim ilk sen gözüme takıldın hamiş olduğunu görünce çoooookkk sevindim rabbim tamamına erdirir inşallaaahhhsagol canim hayirlisi olsun hepimiz icin.. gecen hafta gittim doktora ama cinsiyet tahmini yapmadi.. ben yurtdisinda yasiyorum ve burda öyle hemen söylemiyorlar ve cok SIK randevu vermiyorlar.. 6 hafta sonra tekrar gel ozaman söylerim dediama ben cok merak ediyorum..
sorma canim simdiye kadar cok SIK gittim cünkü kanamam oluyordu ama simdi cok sükür hersey yolunda oldugu icin 6 hafta sonra gel dedi..yazdıktan sonra tahmin ettim yurtdışında olduğunu ne gıcık sistemi var onların ya.. valla öncelikle sağlıklı olsunlar tabi ama içine doğan bişey varmı mesela benim erkek doğuyo aslında kız delisiyim kızım olsun çok istiyorum ama içim hep erkek diyo :)
ayyyyy kimleri görüyorummmmmm :) hosgeldin canimmmm nasilsin? bebisin nasil?? umarim rahat geciyordur hamileligin..tatlım merhaba uzun zamandır kkya giremiyorum şöyle arkadaşlara bi bakayım dedim ilk sen gözüme takıldın hamiş olduğunu görünce çoooookkk sevindim rabbim tamamına erdirir inşallaaahhh
Benim doktorum 2 nin altında sorun yok dediGunaydin arkadaslar. Bu gun ikili testimin sonucunu alacagim insallah risk dusuk cikar da derin bir nefes alirim ruyalarima giriyor artik. 12+5 de doktorum ense kalinligini 1.6mm olcup gayet iyi demisti. İyi bir deger mi ki bu?? Anne olmak be zormus hatta anne adayi olmak bile
ayyyyy kimleri görüyorummmmmm :) hosgeldin canimmmm nasilsin? bebisin nasil?? umarim rahat geciyordur hamileligin..
sagol canim benim aminnnn cümlemizinkini insallah.. evet cok sükür 1 sene sonra rabbim verdi bize melegimizi.. :) diger topic'e kimse girmiyor artik sanirimbitterkuzucukta bu topic'te belki görmüssündür :)
Bunlar hep varsayım canım hiçbirinde bilimsel kaynağı yok.merakimizi böyle gidemiyoruz isteKızım da freebeta 65 olup oğlumda 85 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?