2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben ilk gebeliğimde rahattım.ama bu sefer belim ağrıyor hiç bir şeye eğilmiyorum tamamen çömelmem gerekiyor.acaba hiç ağır kaldırmamdan mı gerekiyor gecende ağır poşet taşıdım eve kadar dünde damacanayı ittim bacağımda felaket ağrı girdi belime.geçer mi bu ya

günaydin mart anneleriii... hayirli saglikli ve bol kazancli bir hafta diliyorumm...

benim minnosumada bakarmisiniz teyzelerii.. cinsiyet tahmini bekliyorum.. :) bu yaklasik 3 hafta önceki hali.. birdahaki randevum taaa 6 hafta sonra nasil dayanicam bilmiyorumm ooff off..

Eklentiler

• 2014-09-14 14.01.02.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 97
slm güzel anne adayları ağustos başından beri yatağa bağlayan bulantılarım nihayet çok çokkk azaldı ve işe başladım tam anlamıyla gebeliğin altın çağına giremesemde halime şükür :) geçen hafta dr kontrolumde bebişimin kordonu bacak arasındaydı tahmin yürütemedi zaten çokta erken dedi arefe günü gittiğimde inşallah gösterir.. kız delisiyim ama içime erkek doğuyo bakalım ne olacak sizin cinsiyetler belli oldumu ?

öncelikle maşallah minnoşuna sonrada neden 6 hafta bekliosunki zaten 15. haftadaymışsın bence 16 yı doldurunca git ben öyle yapıcam göstermezsede canı sağolsun bebişlerimizin :) tahminime gelincede erkek geçti içimden

sagol canim hayirlisi olsun hepimiz icin.. gecen hafta gittim doktora ama cinsiyet tahmini yapmadi.. ben yurtdisinda yasiyorum ve burda öyle hemen söylemiyorlar ve cok SIK randevu vermiyorlar.. 6 hafta sonra tekrar gel ozaman söylerim dedi ama ben cok merak ediyorum..

Reactions: kib
GÜNAYDINNNNNNN kızlar. 2 gün giremedim maşallah sayfalar nnasıl ilerlemiş. Okuyamayacagim valla umarim keyifleriniz yerindedir kizceler

Kızlar benim randevum 1 ekimdi ben yarına başka doktordan bir daha numara aldım 16 +3 oldum sanki hissetmiyorum gibi hayırlısı bakalım

yazdıktan sonra tahmin ettim yurtdışında olduğunu ne gıcık sistemi var onların ya.. valla öncelikle sağlıklı olsunlar tabi ama içine doğan bişey varmı mesela benim erkek doğuyo aslında kız delisiyim kızım olsun çok istiyorum ama içim hep erkek diyo :)

kızlar 16 haftalık hamile olanlar bebeklerinizin gr ne kadar ben ikiz bebek bekliyorum 117 gr lar nasıl sizce

tatlım merhaba uzun zamandır kkya giremiyorum şöyle arkadaşlara bi bakayım dedim ilk sen gözüme takıldın hamiş olduğunu görünce çoooookkk sevindim rabbim tamamına erdirir inşallaaahhh

sorma canim simdiye kadar cok SIK gittim cünkü kanamam oluyordu ama simdi cok sükür hersey yolunda oldugu icin 6 hafta sonra gel dedi.. öyle rast gele baska doktorada gidemiyorsun.. bilemiyorum canim esim cok erkek istiyor etrafimizdaki cogu kiside erkek diyor belkide o yüzden benimde gönlümden gecen erkek gibi ama icime dogan bisey yok.. bende kiz delisiyim aslinda ama ilki erkek olsa iyi olur diye konusmustuk hep esimle :) bilemiyorum yani canim.. 3 hafta önce tr deydim orda doktora gittim ozaman 13. haftamdaydim ve doktor kiza benziyor gibi ama daha cok erken demisti.. onun icin büyük ihtimal kiz diyorum yinede :)

tatlım merhaba uzun zamandır kkya giremiyorum şöyle arkadaşlara bi bakayım dedim ilk sen gözüme takıldın hamiş olduğunu görünce çoooookkk sevindim rabbim tamamına erdirir inşallaaahhh
ayyyyy kimleri görüyorummmmmm :) hosgeldin canimmmm nasilsin? bebisin nasil?? umarim rahat geciyordur hamileligin..
sagol canim benim aminnnn cümlemizinkini insallah.. evet cok sükür 1 sene sonra rabbim verdi bize melegimizi.. :) diger topic'e kimse girmiyor artik sanirim bitterkuzucukta bu topic'te belki görmüssündür :)

Benim doktorum 2 nin altında sorun yok dedi

bebişim iyi teyzesi kocaman olduk biz şunun şurasında 2buçuk aydan az kaldı çok şükür her şey yolunda, yuvarlanıp gidiyoruz ilk aylarım çok zor geçti nete falan giremedim, şimdi girdim seni gördüm bitteri görmedim ayyy çok sevindim ama anlatamam, maşallaaah kuzularımaaa ooh ohh bol bol teyze oluyorum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…