2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kocaman masallah sizeee :) peki kizmi erkekmi? benimde ilk 2-3 ayim zor gecti canim kanamalarim oldu sürekli yattim ama cok sükür simdi bitti.. ise baslayabildim tekrar raporluydum gecen haftaya kadar.. biraz yoruyorlar korkutuyorlar bizi yavrucaklar ama olsun onada raziyiz yeterki saglikli olsunlar :)

Nedense ben nub göremedim canım hayırlı olsun inşallah

Yanlış anladın baskı kurmak için sormadım, ben de hamileyim hamile olan birini anlarım.aldırmayacaksın diye düşündüğüm için test sonucunu kafana takma diycektim.
Amin, inşallah.
Ok Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Tarama sonuçları internette görünmüyormuş sonucum çıkmış gidip almam gerekiyormuş ya boşu boşuna bekliyorum kim bilir ne zaman çıktı :)

hayırlısı olsun o zaman rabbim gönlümüze göre versin :)

Merhaba arkadaşlar miskamber arkadaşımdan haber aldım ama üzgünüm maalesef kızlar...allah arkadaşımıza sabır versin...

Merhaba arkadaşlar miskamber arkadaşımdan haber aldım ama üzgünüm maalesef kızlar...allah arkadaşımıza sabır versin...

canım allahım yardımcısı olsun güç versin en yakın zamanda rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah
kızlar bişe sorucam ultrasona karındanmı baktırıyosunuz yoksa vajinadan mı?
canım 12. haftaya kadar alttan baktı (erken doğum yapıp kızımı kaybetmiştim kesenin rahim ağzına uzaklığına baktı sorun olsa dikiş atacaktı) artık karından bakacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…