kocaman masallah sizeee :) peki kizmi erkekmi? benimde ilk 2-3 ayim zor gecti canim kanamalarim oldu sürekli yattim ama cok sükür simdi bitti.. ise baslayabildim tekrar raporluydum gecen haftaya kadar.. biraz yoruyorlar korkutuyorlar bizi yavrucaklar ama olsun onada raziyiz yeterki saglikli olsunlar :)bebişim iyi teyzesi kocaman olduk biz şunun şurasında 2buçuk aydan az kaldı çok şükür her şey yolunda, yuvarlanıp gidiyoruzilk aylarım çok zor geçti nete falan giremedim, şimdi girdim seni gördüm bitteri görmedim ayyy çok sevindim ama anlatamam, maşallaaah kuzularımaaa ooh ohh bol bol teyze oluyorum çok şükür
Nedense ben nub göremedim canım hayırlı olsun inşallahgünaydin mart anneleriii... hayirli saglikli ve bol kazancli bir hafta diliyorumm...
benim minnosumada bakarmisiniz teyzelerii.. cinsiyet tahmini bekliyorum.. :) bu yaklasik 3 hafta önceki hali.. birdahaki randevum taaa 6 hafta sonra nasil dayanicam bilmiyorumm ooff off..
Ok Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinYanlış anladın baskı kurmak için sormadım, ben de hamileyim hamile olan birini anlarım.aldırmayacaksın diye düşündüğüm için test sonucunu kafana takma diycektim.
Amin, inşallah.
sorma canim simdiye kadar cok SIK gittim cünkü kanamam oluyordu ama simdi cok sükür hersey yolunda oldugu icin 6 hafta sonra gel dedi..öyle rast gele baska doktorada gidemiyorsun.. bilemiyorum canim esim cok erkek istiyor etrafimizdaki cogu kiside erkek diyor belkide o yüzden benimde gönlümden gecen erkek gibi ama icime dogan bisey yok.. bende kiz delisiyim aslinda ama ilki erkek olsa iyi olur diye konusmustuk hep esimle :) bilemiyorum yani canim.. 3 hafta önce tr deydim orda doktora gittim ozaman 13. haftamdaydim ve doktor kiza benziyor gibi ama daha cok erken demisti.. onun icin büyük ihtimal kiz diyorum yinede :)
Merhaba arkadaşlar miskamber arkadaşımdan haber aldım ama üzgünüm maalesef kızlar...allah arkadaşımıza sabır versin...
kızlar bişe sorucam ultrasona karındanmı baktırıyosunuz yoksa vajinadan mı?
Merhaba arkadaşlar miskamber arkadaşımdan haber aldım ama üzgünüm maalesef kızlar...allah arkadaşımıza sabır versin...
Kizlar cinsiyetimiz belli oldu oglusumuz geliyor....
1 hafta onden gidiyor allaha şükürler olsun sagligimiz iyi.
147 gr benim canım 3 gün önce öleydi seninkiler 2 tane çok iyi maşallahkızlar 16 haftalık hamile olanlar bebeklerinizin gr ne kadar ben ikiz bebek bekliyorum 117 gr lar nasıl sizce
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKizlar cinsiyetimiz belli oldu oglusumuz geliyor....
1 hafta onden gidiyor allaha şükürler olsun sagligimiz iyi.
hava da bunaltici...vakit hiç geçmiyor bugün..
bencedevakit hiç geçmiyor bugün..
canım 12. haftaya kadar alttan baktı (erken doğum yapıp kızımı kaybetmiştim kesenin rahim ağzına uzaklığına baktı sorun olsa dikiş atacaktı) artık karından bakacak :)kızlar bişe sorucam ultrasona karındanmı baktırıyosunuz yoksa vajinadan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?