- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Arkadaslar bu açlık durumu nolucak ya ben hep acim daha doğrusu midemi çok sık boş hissediyorum.yemek istemiyorum meyve falan yiyorum ama hiç faydası yok.oglumda 14 kilo almıştım bunda çok daha fazla alcam gibi geliyor aranızda brnim gibi olanlar varmı
hangi hastane canım ?Off kızlar ya bende Dr dan geldim bugün.normalde Çarşamba günü Dr gittiğimde 11+2demişti bügünde tam 12 haftam bitti ikiliye gittim devlet hastanesine önce baktı pozisyon uygun değil yemek ye gel dedi.sonra tekrar gittim bu seferde bu küçük 11+2 günlük haftaya tekrar gel dedi anlamadım ben.bu sıpa çarşambadan beri hiçmi gelişmedi.kalbi atıyormu diyorum cvp vermiyor.gerçi kalbi atmasa pozisyon değiştirmez.yanımda bi kız vardı oda 12 haftada gitmiş onada küçük 15 gün sonra gel demiş nedir şimdi bu..hastaneden hastaneye ultrason farkı olurmu cihazlarla alakalı.yatın hayırlısıyla özele gidicem umarım bir sorun yoktur
Off kızlar ya bende Dr dan geldim bugün.normalde Çarşamba günü Dr gittiğimde 11+2demişti bügünde tam 12 haftam bitti ikiliye gittim devlet hastanesine önce baktı pozisyon uygun değil yemek ye gel dedi.sonra tekrar gittim bu seferde bu küçük 11+2 günlük haftaya tekrar gel dedi anlamadım ben.bu sıpa çarşambadan beri hiçmi gelişmedi.kalbi atıyormu diyorum cvp vermiyor.gerçi kalbi atmasa pozisyon değiştirmez.yanımda bi kız vardı oda 12 haftada gitmiş onada küçük 15 gün sonra gel demiş nedir şimdi bu..hastaneden hastaneye ultrason farkı olurmu cihazlarla alakalı.yatın hayırlısıyla özele gidicem umarım bir sorun yoktur
Şişli etfal hastanesi cnmhangi hastane canım ?
Canım ben ilk devlete gittim bebek 4 hafta 2 günlük dedi henuz bebrk görünmüyor kese oluşmuş dedi. Sonra yaklaşık 15 gün sonra ozele gittim devlet hsstanesine gore 6 haftalik olmalıydı ama doktor 8 haftalik dedi.ultrason aletiyle alakali olabilir.Off kızlar ya bende Dr dan geldim bugün.normalde Çarşamba günü Dr gittiğimde 11+2demişti bügünde tam 12 haftam bitti ikiliye gittim devlet hastanesine önce baktı pozisyon uygun değil yemek ye gel dedi.sonra tekrar gittim bu seferde bu küçük 11+2 günlük haftaya tekrar gel dedi anlamadım ben.bu sıpa çarşambadan beri hiçmi gelişmedi.kalbi atıyormu diyorum cvp vermiyor.gerçi kalbi atmasa pozisyon değiştirmez.yanımda bi kız vardı oda 12 haftada gitmiş onada küçük 15 gün sonra gel demiş nedir şimdi bu..hastaneden hastaneye ultrason farkı olurmu cihazlarla alakalı.yatın hayırlısıyla özele gidicem umarım bir sorun yoktur
Aynen cnm bende sadece tahlil için gidiyorum.testleri devlette yaptırayım ona vereceğim parayla bi eksiğini alırım dedim ama şansıma baksana ucuz oldum.kadına diyorum bide kalbi atıyormu cvp bile vermiyor bana tam sinir bozucu yani yarın özelde yaptırıcam artıkbence sorun yoktur canım hiç canını sıkma.devlet hastanesine ben iki kere gittim ve her ikisinde de özele gore daha küçük haftası daha geride göründü o fark neden oluyor bende bilmiyorum ama açıkçası dikkate almıyorum.özele gittiğim dr'umu dikkate alıyorum ben.Devlet hastanesinede sadecetahlil yaptırmak için gidiyorum zaten bi muayene ediyorlar ya çok sinriler ekranı az bana çevir bende goreyim bebeişi dimi yok kendi kendine bakıp duruyor gıcık oluyorum
hiç sıkma canını benzer bi durum yaşadık bizde. bende senin gibi gelişmedi diye düşündüm ancak o öyle değilmiş ultrasondan ultrasona farkedermiş biz aynı ultrasonda 3gun arayla girdik ilk girdiğimize gore 3gun buyuk olması gerekırken 1gun kucuk çıktı sordum doktora oda tekrar ölçüp göstererek anlattı. bebiş kıvrılmış yattığında boy ölçüsünü alıyor küçük çıkıyor kısa göründüğü için bebek biraz düz gergin yatarsa boy daha uzun çıkıyor dolayısıyla haftalık ölçüsüde değişiyor işte bu yüzden bebek öndede gitse birkaç gün geridede gitse sen son adet tarihine göre doğumu hesaplamaya devam etceksn dediay cok uzattm:)Off kızlar ya bende Dr dan geldim bugün.normalde Çarşamba günü Dr gittiğimde 11+2demişti bügünde tam 12 haftam bitti ikiliye gittim devlet hastanesine önce baktı pozisyon uygun değil yemek ye gel dedi.sonra tekrar gittim bu seferde bu küçük 11+2 günlük haftaya tekrar gel dedi anlamadım ben.bu sıpa çarşambadan beri hiçmi gelişmedi.kalbi atıyormu diyorum cvp vermiyor.gerçi kalbi atmasa pozisyon değiştirmez.yanımda bi kız vardı oda 12 haftada gitmiş onada küçük 15 gün sonra gel demiş nedir şimdi bu..hastaneden hastaneye ultrason farkı olurmu cihazlarla alakalı.yatın hayırlısıyla özele gidicem umarım bir sorun yoktur
Inş cnm ya gereksiz yere sinirlerimi bozdular.hayır yani bide bildiğim 11 ila 14 hafta arasında yapılıyor bu test bu sonuca görede ben zaten 12 ye girmişim gene yapabilirsinyapabilirsinCanım ben ilk devlete gittim bebek 4 hafta 2 günlük dedi henuz bebrk görünmüyor kese oluşmuş dedi. Sonra yaklaşık 15 gün sonra ozele gittim devlet hsstanesine gore 6 haftalik olmalıydı ama doktor 8 haftalik dedi.ultrason aletiyle alakali olabilir.
Canım benim midem bulanmiyor ama o bomboş olmasi hissi çok kötü bende aşırı halsiz oluyorum gece bile bazen uyaniyorum sman boşver uyuyayim diyorum gozumden uyku akıyor ama uyutmuyor o boşluk hissimalesef ben varım(işin kotusu sürekli bişeyler yemezsem midem bulanıyor yersem ağzımda çok kötü bi tat oluşuyor.ne yapıcağımı şaşırdım
firuze112,
canım sana yazmıştım bi önceki mesajımı ama yalnış alıntı yapmışımtahmini doğum tarihimiz aynı benimde 8 mart ama benim göbüş seninkinden baya büyük maşallah çok iyisin, boyun ve kilon kaçtı canım...
QUOTE]
Canim 170 boy. Suan 59 kg oldum
Farketmez tok gitsen daha hareketli olur bebek.ben çikolata yiyip gittimMerhaba kizlar ikili teste ac mi tok mu gidiliyor?
Ne olmus bebekle ilgili bi durum mu?Merhaba arkadaşlar miskamber arkadaşımdan haber aldım ama üzgünüm maalesef kızlar...allah arkadaşımıza sabır versin...
Çok üzüldüm Rabbim sabrını versinMerhaba arkadaşlar miskamber arkadaşımdan haber aldım ama üzgünüm maalesef kızlar...allah arkadaşımıza sabır versin...
malesef ben varım(işin kotusu sürekli bişeyler yemezsem midem bulanıyor yersem ağzımda çok kötü bi tat oluşuyor.ne yapıcağımı şaşırdım
amim cumlemizi insallah.maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sagol hayatimmMaşallah gözün aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?