- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Bugun bn de mahfoldum nobet faln da yoktu ama ilk gunden 7 ders cok agir geldi banaİyi akşamlar yorucu bir gün sonunda okulun ilk günü ve nöbet görevi beni mahvetti. Üstüne birde baş ağrısı eklendi.bu yıl nasıl geçecek bakalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.bu arada ikili test sonucu temiz çıktı çok şükür.
Miskamber arkadaşımız için çok üzüldüm allah en kisa zamanda kucağıni bebekle doldurur inşallah.
Senben60 dan haber var mı ?
Ayni sıkıntı bende de var. Allah'tsn bir gun bos verdiler. Ama diger gunler tam gun ders. Keske hamilelere nobet vermeseler.Bugun bn de mahfoldum nobet faln da yoktu ama ilk gunden 7 ders cok agir geldi bana
Aynennn ole canimmm vallaah o merak yokmu zateeennn... benimkinede bi bakarmisiniz kizlar 1309. sayfada ilk mesaj.. telden girdigim icin tekrar ekleyemiyorum.. bir kac arkadas yorumladi belki sizde bi tahminde bulunabilirsiniz :)
Aynen bende surekli sakiz cigniyorum yoksa o tat cok kotuAgizdaki kotu tat icin çözümü soyle buldum. Meyve aromali sakizlardan cigniyorum surekli. Zararli oldugunu da biliyorum ama baska türlü geçmiyor
Belki vermezler yaa bnm hala umudum var :)Ayni sıkıntı bende de var. Allah'tsn bir gun bos verdiler. Ama diger gunler tam gun ders. Keske hamilelere nobet vermeseler.
Bebeğini kaybetmiş canım.Cnm en son kanamayla hastaneye gitmişti ne oldugunu biliyorsan bizede söylesene çok merak ettik.
inşallah şimdi daha iyidir
Saol iyiyim canım...ilk adetimi oldum bile 24 gün sonra 1 eylülde....ikinci adeti olmam umarım korunmuyorum...dua edin kızlar banada...Allah sabir versin gerçekten çok uzulduk sen nasilsin bu arada canim
masallahh canim hayirli olsun gozunuz aydin
canim ultrason cihazından gerçekten bende bi gidiyodum biri bi hafta önden soyluyo biri geriden Allak bullak olmuştum hakkatensonunda özele kaydiriyolar insani ama iyi de oldu ben sormuyorum kendi herşeyi anlatiyo simdi bide şey ben 12+5 te gittim ikiliye belli bi cm e ulasmayinca yapilmiyo bi bakalım dedi 6.5 cm olmuş bizimki Tmm demişti:):)
Bebeğini kaybetmiş canım.
Haftanın 5 günü doluyum yine 1günün boşmuş ne güzel. Hatta 8 lere giriyorum,hatta nöbetten yırtma gibi bir durumumda yok. İzin yönergesi son 3aya kadar nöbet tutar diyor yinede idarenin insiyatifi. Bu dönem nasıl biter bilmiyorummmmmAyni sıkıntı bende de var. Allah'tsn bir gun bos verdiler. Ama diger gunler tam gun ders. Keske hamilelere nobet vermeseler.
İyi akşamlar yorucu bir gün bitti sonunda okulun ilk günü ve nöbet görevi beni mahvetti. Üstüne birde baş ağrısı eklendi.bu yıl nasıl geçecek bakalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.bu arada ikili test sonucu temiz çıktı çok şükür.
Miskamber arkadaşımız için çok üzüldüm allah en kisa zamanda kucağıni bebekle doldurur inşallah.
Senben60 dan haber var mı ?
Tabiki nobet zorunlu. Nerde o idare. Temenni sadece. Yapacak bir sey yok. Goz acip kapayana kadar geçseHaftanın 5 günü doluyum yine 1günün boşmuş ne güzel. Hatta 8 lere giriyorum,hatta nöbetten yırtma gibi bir durumumda yok. İzin yönergesi son 3aya kadar nöbet tutar diyor yinede idarenin insiyatifi. Bu dönem nasıl biter bilmiyorummmmm
çok üzüldüm ya Allah sabır versin neden dolayı kaybetmiş acaba ...Merhaba arkadaşlar miskamber arkadaşımdan haber aldım ama üzgünüm maalesef kızlar...allah arkadaşımıza sabır versin...
bana orda bi pipi var gibi geldi amaYa kızlar ben catlicam meraktan 12+5 te Dr um cinsiyete erkeğe benziyor dedi sonunada %51 diyelim dedi bizim resmimizede bakar mi anlayan arkadaşlar
canım mesleğin neydi bizde 20. haftadan sonra nöbet verilmiyor (öğretmenlerde) ama ben şimdiden normal günde bile çok yorluyorum, sağlıkçımısın ...Ayni sıkıntı bende de var. Allah'tsn bir gun bos verdiler. Ama diger gunler tam gun ders. Keske hamilelere nobet vermeseler.
İnşallah ya inşallah bi an önce bitsin. Çok şükür çok şanslıyız 2.dönem tam kapanıyor bebişşler güzel zamanda anelerinin rahmine düştü.Tabiki nobet zorunlu. Nerde o idare. Temenni sadece. Yapacak bir sey yok. Goz acip kapayana kadar geçse
Dr biraz ugraşsaydı ya cnm benimkininde önce bacak arasında kordan vardı dr biraz oynadı hop popoyu dönüverdi .Kizlar merhabalarrr daha yeni gelebildim araniza.. 3 lu testim iyi cikti ve doktor bu kezde erkege benzetti hatta organini gorduk ama acaba kordon mu ki dediay bu cocuk dogana kadar gostermicek heralde bayramdan sonra gel dedi bakalim be olcak :)
Canim bebegin ayagi yukardaysa erkek olma ihtimali yuksek diyorlar masallah mart annelerinin bebis ayaklari hep yukarda ben her baktigim bebege erkek diyesim gelio ama sagliklik sihhat salih evlat olsunlar once birde ilk hamile olduguda ki his cok kuvvetli anneler sanirim hissediyor allah gonlune gore versin ams nub cok belli degilgünaydin mart anneleriii... hayirli saglikli ve bol kazancli bir hafta diliyorumm...
benim minnosumada bakarmisiniz teyzelerii.. cinsiyet tahmini bekliyorum.. :) bu yaklasik 3 hafta önceki hali.. birdahaki randevum taaa 6 hafta sonra nasil dayanicam bilmiyorumm ooff off..
Miskamber arkadaşımız..Kim bebegini kaybetmissss
Ugrasti adam ama gostermiyor kiDr biraz ugraşsaydı ya cnm benimkininde önce bacak arasında kordan vardı dr biraz oynadı hop popoyu dönüverdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?