2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun bn de mahfoldum nobet faln da yoktu ama ilk gunden 7 ders cok agir geldi bana

ah o merak yokmu zateeennn... benimkinede bi bakarmisiniz kizlar 1309. sayfada ilk mesaj.. telden girdigim icin tekrar ekleyemiyorum.. bir kac arkadas yorumladi belki sizde bi tahminde bulunabilirsiniz :)
Aynennn ole canimmm valla sana tahminde bulunmuş muydu ben yapmayi çok isterimde anlayamıyorum ki

Saol iyiyim canım...ilk adetimi oldum bile 24 gün sonra 1 eylülde....ikinci adeti olmam umarım korunmuyorum...dua edin kızlar banada...

Ayni sıkıntı bende de var. Allah'tsn bir gun bos verdiler. Ama diger gunler tam gun ders. Keske hamilelere nobet vermeseler.
Haftanın 5 günü doluyum yine 1günün boşmuş ne güzel. Hatta 8 lere giriyorum,hatta nöbetten yırtma gibi bir durumumda yok. İzin yönergesi son 3aya kadar nöbet tutar diyor yinede idarenin insiyatifi. Bu dönem nasıl biter bilmiyorummmmm

Ay suan cok uzuldum gercekten Allah im sabır versin ( ben bugun dr gittim canim kanamam devam ediyor az az olarak ama kanama alanim kapanmis iceride kalan kan çıkıyormus son olduğunu dusunuyor doktor dinlenmemi söyledi bi sure daha calisamayacagim.sen nasilsin seninde kanama alanin kapanmis gozumuz aydin.suan icim kiyildi resmeb cok uzuldum miskambere (

Tabiki nobet zorunlu. Nerde o idare. Temenni sadece. Yapacak bir sey yok. Goz acip kapayana kadar geçse

Merhaba arkadaşlar miskamber arkadaşımdan haber aldım ama üzgünüm maalesef kızlar...allah arkadaşımıza sabır versin...
çok üzüldüm ya Allah sabır versin neden dolayı kaybetmiş acaba ...

Ya kızlar ben catlicam meraktan 12+5 te Dr um cinsiyete erkeğe benziyor dedi sonunada %51 diyelim dedi bizim resmimizede bakar mi anlayan arkadaşlar
bana orda bi pipi var gibi geldi ama

Ayni sıkıntı bende de var. Allah'tsn bir gun bos verdiler. Ama diger gunler tam gun ders. Keske hamilelere nobet vermeseler.
canım mesleğin neydi bizde 20. haftadan sonra nöbet verilmiyor (öğretmenlerde) ama ben şimdiden normal günde bile çok yorluyorum, sağlıkçımısın ...

Kizlar merhabalarrr daha yeni gelebildim araniza.. 3 lu testim iyi cikti ve doktor bu kezde erkege benzetti hatta organini gorduk ama acaba kordon mu ki dedi ay bu cocuk dogana kadar gostermicek heralde bayramdan sonra gel dedi bakalim be olcak :)
Dr biraz ugraşsaydı ya cnm benimkininde önce bacak arasında kordan vardı dr biraz oynadı hop popoyu dönüverdi .

Canim bebegin ayagi yukardaysa erkek olma ihtimali yuksek diyorlar masallah mart annelerinin bebis ayaklari hep yukarda ben her baktigim bebege erkek diyesim gelio ama sagliklik sihhat salih evlat olsunlar once birde ilk hamile olduguda ki his cok kuvvetli anneler sanirim hissediyor allah gonlune gore versin ams nub cok belli degil

Dr biraz ugraşsaydı ya cnm benimkininde önce bacak arasında kordan vardı dr biraz oynadı hop popoyu dönüverdi .
Ugrasti adam ama gostermiyor ki inatci olcak herhalde.. Gece gece aklima bisi takildi biz kacinci haftamizda nobetten muaf olcaz acaba son 3 ay yaziyor yonetmelikte ama hangi hafta kastediliyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…