2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın sen dinlenmeye devam et canım inşallah biricik. Ben iyiyim çok şükür çalışmak yorsada biraz kanama alanım kapandı sonunda.miskamber için ben de çok Üzgünüm.

Günaydın..
ben özel okuldayım kızlar.yoğunluğumuz çok fazla ama çok şükür idare bana nöbet yazmamış şimdilik.normalde 2 gün oluyor bir de.tutanlara Allah kolaylık versin,hem ders hem nöbet çok zor.

Günaydın kizlar.miskamber ve diğer bebeğini kaybeden anneler Allah yardımcınız olsun.buarada öğretmen anneler hamile olup saha da full time gezmek zorunda kalan muhendis anne adayları da var.cok takılmayin.bence bende bir masası çalışanı olarak rahat bir çalışma ortamındaki çok sukur.senben60 kanama alanlarının kapanmış masallah. Hayırlısıyla rahminden temizlenir gider insallah kalanlarda

Bitter özel okuldaki dedin de benim 5 yaşında kızım var şimdiden içimde dert seneye ilkokul başlıyor. Özelden mi baslatim.maddi olarak zorlanacam. Ama sonuçta kizimin geleceği. Tavsiye nedir

Günaydın herkese

Dün ikili test sonucumda riskli çıktı dr beni özel bir merkeze ( fetus prenatal tanı merkezi / bağdat caddesi )ayrıntılı usg için gönderdi . 280 tl verip ayrıntılı ultrasonda bebeğin herşeyine baktı . Ense kalınlığı , burun kemiği , anneden bebeğe giden kırmızı ve mavi damarlar , plesanta , akciğer , böbrekler hepsi normal sadece kalbindeki ufacık bir bulgu var bunun adınada IVEF deniliyormuş , genelde downsendromlu gebeliklerde görülüyormuş . 19. Haftaya kadar kendiliğinden yok oluyormuş fakat içimiz rahat etsin diye harmony prenatal testi öneriyorum size ( amniosentezi önermiyorum çünkü diğer herşey çok normal ve güzel ) dedi. Bu testi sadece iki yer yapıyor biogen ve gelab biri amerikaya diğeri almanyaya anneden aldığı iki tüp kanı gönderiyor ve 2 hafta sonra sonuçlar geliyor, sonuç % 99,9 doğru yanıt veriyor. Tabi iki tüp kanın yurtdışına gitmesi 2000tl. İnternette biraz araştırma yaptım , amniyosentezden önce yapılan yeni bir test olduğu için pek uygulanan bulamadım. Dru böyle bir test isteyen varmı? Yaptıran varmı? Kafam epey karışık ...

Günaydın kızlar Allah miskamberin yardımcısı olsun inşallah
yLLz burada bir arkadaş daha önce yazmıstı yaptırmıştı harmony testi sonuç temiz çıkmıştı inşallah seninde öyle olacaktır.

Günaydın kizlar bende dun doktora gittim 3 boyutlu ultrasonda kizimizin olacagini ogrendik 11+6 gunluk daha sizce yanilma payi varmidir. YuZde 85 dedi hemde

Agizdaki kotu tat icin çözümü soyle buldum. Meyve aromali sakizlardan cigniyorum surekli. Zararli oldugunu da biliyorum ama baska türlü geçmiyor

sakızı denedim ama olmuyor bu sefer tükürük çok oluyor bulantım oluyor zaten bu bulantılar kesilmedi gitti bende hala geceleri ilaç alıp işe geliyorum(

Günaydııınn :)

Bugün doktor randevumuz var çok heyecanlıyım bebeğimin önce sağlığı önemli sonra cinsiyetini merak ediyorum bakalım bugün öğrenebilecek miyiz :) girip salgını varmış kızlar ben malesef feci yakalandım şuan yatıyorum siz dikkat edin kendinize çok zor oluyor çünkü birde bu gribin bebeğime zararı var mıdır ateş falan yok çok şükür halsizlik ve burun akıntısı var ?

gunaydın geçmiş olsun canım:)bende grip olmuştum 2 gunde atlattım.içme suyuna lımon sık ve bol bol mandalina ye c vitamini çabuk atlatmayı sağlıyor.ve hep dinlen :)

gunaydın geçmiş olsun canım:)bende grip olmuştum 2 gunde atlattım.içme suyuna lımon sık ve bol bol mandalina ye c vitamini çabuk atlatmayı sağlıyor.ve hep dinlen :)
Teşekkür ederim canım mandalina limon hepsini yapıyorum bakalım inşallah çabuk atlatırım bende :) pazar günü istanbula gidip geldik bütün gün çok yoruldum oda tetikledi herhalde biraz ağır geçiriyorum Allah'tan ateşim falan olmadı.

Yok canim ogrtmenim

sol tarafima donerken yattigim yerden hizli vr sert yaptigim icin kramp girdi.icimden bisey yirtildi sandim.resmen bagirtti beni.boyle cok agrili kramp giren varmiii
bende çok sık oluyo hamile kaldığımdan beri var özellikle çömelip doğrulayım hemen kramp giriyo doktor periyodik olmadığı müddetçe sorun olmadığını güne 2-3 kerenin normal olduğunu söyledi

Gunaydin gecmis olsun.

bu sabah inanılmaz bir baş ağrısı ve mide bulantısı var sabah yataktan kalkamadım halsizlikten 17 haftalık olduk hala devam etmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…