Ay suan cok uzuldum gercekten Allah im sabır versin( ben bugun dr gittim canim kanamam devam ediyor az az olarak ama kanama alanim kapanmis iceride kalan kan çıkıyormus son olduğunu dusunuyor doktor dinlenmemi söyledi bi sure daha calisamayacagim.sen nasilsin seninde kanama alanin kapanmis gozumuz aydin.suan icim kiyildi resmeb cok uzuldum miskambere (
Bitter özel okuldaki dedin de benim 5 yaşında kızım var şimdiden içimde dert seneye ilkokul başlıyor. Özelden mi baslatim.maddi olarak zorlanacam. Ama sonuçta kizimin geleceği. Tavsiye nedirGünaydın..
ben özel okuldayım kızlar.yoğunluğumuz çok fazla ama çok şükür idare bana nöbet yazmamış şimdilik.normalde 2 gün oluyor bir de.tutanlara Allah kolaylık versin,hem ders hem nöbet çok zor.
Agizdaki kotu tat icin çözümü soyle buldum. Meyve aromali sakizlardan cigniyorum surekli. Zararli oldugunu da biliyorum ama baska türlü geçmiyor
Günaydııınn :)
Bugün doktor randevumuz var çok heyecanlıyım bebeğimin önce sağlığı önemli sonra cinsiyetini merak ediyorum bakalım bugün öğrenebilecek miyiz :) girip salgını varmış kızlar ben malesef feci yakalandım şuan yatıyorum siz dikkat edin kendinize çok zor oluyor çünkübirde bu gribin bebeğime zararı var mıdır ateş falan yok çok şükür halsizlik ve burun akıntısı var ?
Teşekkür ederim canım mandalina limon hepsini yapıyorum bakalım inşallah çabuk atlatırım bende :) pazar günü istanbula gidip geldik bütün gün çok yoruldum oda tetikledi herhalde biraz ağır geçiriyorum Allah'tan ateşim falan olmadı.gunaydın geçmiş olsun canım:)bende grip olmuştum 2 gunde atlattım.içme suyuna lımon sık ve bol bol mandalina ye c vitamini çabuk atlatmayı sağlıyor.ve hep dinlen :)
Yok canim ogrtmenimçok üzüldüm ya Allah sabır versin neden dolayı kaybetmiş acaba ...
bana orda bi pipi var gibi geldi ama
canım mesleğin neydi bizde 20. haftadan sonra nöbet verilmiyor (öğretmenlerde) ama ben şimdiden normal günde bile çok yorluyorum, sağlıkçımısın ...
bende çok sık oluyo hamile kaldığımdan beri var özellikle çömelip doğrulayım hemen kramp giriyo doktor periyodik olmadığı müddetçe sorun olmadığını güne 2-3 kerenin normal olduğunu söyledisol tarafima donerken yattigim yerden hizli vr sert yaptigim icin kramp girdi.icimden bisey yirtildi sandim.resmen bagirtti beni.boyle cok agrili kramp giren varmiii
Sansliyiz evet de haziran ayi kaliyor o zaman daİnşallah ya inşallah bi an önce bitsin. Çok şükür çok şanslıyız 2.dönem tam kapanıyor bebişşler güzel zamanda anelerinin rahmine düştü.
Gunaydin gecmis olsun.Günaydııınn :)
Bugün doktor randevumuz var çok heyecanlıyım bebeğimin önce sağlığı önemli sonra cinsiyetini merak ediyorum bakalım bugün öğrenebilecek miyiz :) girip salgını varmış kızlar ben malesef feci yakalandım şuan yatıyorum siz dikkat edin kendinize çok zor oluyor çünkübirde bu gribin bebeğime zararı var mıdır ateş falan yok çok şükür halsizlik ve burun akıntısı var ?
bu sabah inanılmaz bir baş ağrısı ve mide bulantısı var sabah yataktan kalkamadım halsizlikten 17 haftalık olduk hala devam etmekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?