akşam olmaz bugün anlaşılan birde baş ağrısıherkese günaydın bende işe yeni geldim kafam kazan gibiydi dün geceden beri halada öyle.
Yeni dogum yapmış birine sor cnm.bizde nöbet yok anasınıfı ögretmeniyim benUgrasti adam ama gostermiyor kiinatci olcak herhalde.. Gece gece aklima bisi takildi biz kacinci haftamizda nobetten muaf olcaz acaba son 3 ay yaziyor yonetmelikte ama hangi hafta kastediliyor ki
Benim arkadaşım geçen yıl yaptırdı sonuç iyi çıktı şimdi tombik bir oglu varGünaydın herkese
Dün ikili test sonucumda riskli çıktı dr beni özel bir merkeze ( fetus prenatal tanı merkezi / bağdat caddesi )ayrıntılı usg için gönderdi . 280 tl verip ayrıntılı ultrasonda bebeğin herşeyine baktı . Ense kalınlığı , burun kemiği , anneden bebeğe giden kırmızı ve mavi damarlar , plesanta , akciğer , böbrekler hepsi normal sadece kalbindeki ufacık bir bulgu var bunun adınada IVEF deniliyormuş , genelde downsendromlu gebeliklerde görülüyormuş . 19. Haftaya kadar kendiliğinden yok oluyormuş fakat içimiz rahat etsin diye harmony prenatal testi öneriyorum size ( amniosentezi önermiyorum çünkü diğer herşey çok normal ve güzel ) dedi. Bu testi sadece iki yer yapıyor biogen ve gelab biri amerikaya diğeri almanyaya anneden aldığı iki tüp kanı gönderiyor ve 2 hafta sonra sonuçlar geliyor, sonuç % 99,9 doğru yanıt veriyor. Tabi iki tüp kanın yurtdışına gitmesi 2000tl. İnternette biraz araştırma yaptım , amniyosentezden önce yapılan yeni bir test olduğu için pek uygulanan bulamadım. Dru böyle bir test isteyen varmı? Yaptıran varmı? Kafam epey karışık ...
Geçmiş olsun cnmTeşekkür ederim canım mandalina limon hepsini yapıyorum bakalım inşallah çabuk atlatırım bende :) pazar günü istanbula gidip geldik bütün gün çok yoruldum oda tetikledi herhalde biraz ağır geçiriyorum Allah'tan ateşim falan olmadı.
akşam olmaz bugün anlaşılan birde baş ağrısı
Arkadaşın neden yaptırdı ne gördüde dr istedi... Nerde yaptırdı benim için önemli olan bilgiler bunlarBenim arkadaşım geçen yıl yaptırdı sonuç iyi çıktı şimdi tombik bir oglu var
devlet hastanelerindeki cihazlar çok iyi olmuyor. aynı durumu bende yaşadım. artık özel hastaneye gidiyoruz..Off kızlar ya bende Dr dan geldim bugün.normalde Çarşamba günü Dr gittiğimde 11+2demişti bügünde tam 12 haftam bitti ikiliye gittim devlet hastanesine önce baktı pozisyon uygun değil yemek ye gel dedi.sonra tekrar gittim bu seferde bu küçük 11+2 günlük haftaya tekrar gel dedi anlamadım ben.bu sıpa çarşambadan beri hiçmi gelişmedi.kalbi atıyormu diyorum cvp vermiyor.gerçi kalbi atmasa pozisyon değiştirmez.yanımda bi kız vardı oda 12 haftada gitmiş onada küçük 15 gün sonra gel demiş nedir şimdi bu..hastaneden hastaneye ultrason farkı olurmu cihazlarla alakalı.yatın hayırlısıyla özele gidicem umarım bir sorun yoktur
Evde duran arkadaslarimiza ev islerinde kolay gelsin, benim gibi calisan arkadaslarimada hayirli isler insAllah cabucak haftasonu gelir
Miskamber arkadasimiz bebegini kaybetmiş sanirim ben cok giremedigimden takip edemiyorum.. rabbim sabirlar versin cok Üzgünüm
Teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun cnm
Rapor alırız tatlımmSansliyiz evet de haziran ayi kaliyor o zaman da
Arkadaşım ankaradaydı cnm ondanda kan alıp sanırım amerikaya yolladılarArkadaşın neden yaptırdı ne gördüde dr istedi... Nerde yaptırdı benim için önemli olan bilgiler bunlar
Çok tesekkur ederım canım..Umarım korktugum gibi olmaz..Ikıncı ultrasona ancak uc ay sonraya gun verırler dedı dr..YArın gün almaya gidicem bakalım..Yarın bebeişimin de kontrolü var..Bi yandan da kadın dogum hastanemi eğiştirmeye calısıyorum..MEşakkatli günler geçiriyoruz ma hayırla sonuclanır ınsallah..Allah razı olsunCNM ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE DUALARIMIZ SENİNLE KUZENİM DE DE VARDIR BÖYLE BİRŞEY ÇOK ŞÜKÜR TERTEMİZ ÇIKTI TAMAM STRES YAPMAN NORMAL AMA BEBİŞİ DÜŞÜN ANNE KARNINDA HERŞEYDEN ETKİLENİYORLAR BİLİYORSUN BOL BOL DUA ET CNM TABİKİ BİZE EDELİM GÜZEL DÜŞÜNELİM GÜZEL OLSUN.
Günaydın kızlar... Miskamber için çok üzüldüm merak ediyordum uzun süre haber çıkmayınca. İnşallah yeniden sağlıklı bir bebeğe kavuşur.
Ben kac gundur gıremedım , şimdi görüyorum..Bebeğini mi kaybetmiş
selam kızlar.. benim hala çok bulantım var. ara öğün felan yiyemiyorum. günlerim sadece haşlanmış makarna ile geçiyor.. ilk hamileliğim ve bebeğim için endişeleniyorum. kendimi yemeye zorluyorum ama bulantı yememe izin vermiyor( aranızda benim gibi olan var mı.. ne yapabilirim?...
Günaydın sen dinlenmeye devam et canım inşallah biricik. Ben iyiyim çok şükür çalışmak yorsada biraz kanama alanım kapandı sonunda.miskamber için ben de çok Üzgünüm.
Günaydın kizlar.miskamber ve diğer bebeğini kaybeden anneler Allah yardımcınız olsun.buarada öğretmen anneler hamile olup saha da full time gezmek zorunda kalan muhendis anne adayları da var.cok takılmayin.bence bende bir masası çalışanı olarak rahat bir çalışma ortamındaki çok sukur.senben60 kanama alanlarının kapanmış masallah. Hayırlısıyla rahminden temizlenir gider insallah kalanlarda
selam kızlar.. benim hala çok bulantım var. ara öğün felan yiyemiyorum. günlerim sadece haşlanmış makarna ile geçiyor.. ilk hamileliğim ve bebeğim için endişeleniyorum. kendimi yemeye zorluyorum ama bulantı yememe izin vermiyor( aranızda benim gibi olan var mı.. ne yapabilirim?...
Günaydın sen dinlenmeye devam et canım inşallah biricik. Ben iyiyim çok şükür çalışmak yorsada biraz kanama alanım kapandı sonunda.miskamber için ben de çok Üzgünüm.
aminn ins tesekkur ederim:)Günaydın kizlar.miskamber ve diğer bebeğini kaybeden anneler Allah yardımcınız olsun.buarada öğretmen anneler hamile olup saha da full time gezmek zorunda kalan muhendis anne adayları da var.cok takılmayin.bence bende bir masası çalışanı olarak rahat bir çalışma ortamındaki çok sukur.senben60 kanama alanlarının kapanmış masallah. Hayırlısıyla rahminden temizlenir gider insallah kalanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?