2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ugrasti adam ama gostermiyor ki inatci olcak herhalde.. Gece gece aklima bisi takildi biz kacinci haftamizda nobetten muaf olcaz acaba son 3 ay yaziyor yonetmelikte ama hangi hafta kastediliyor ki
Yeni dogum yapmış birine sor cnm.bizde nöbet yok anasınıfı ögretmeniyim ben

Benim arkadaşım geçen yıl yaptırdı sonuç iyi çıktı şimdi tombik bir oglu var

Geçmiş olsun cnm

Evde duran arkadaslarimiza ev islerinde kolay gelsin, benim gibi calisan arkadaslarimada hayirli isler insAllah cabucak haftasonu gelir
Miskamber arkadasimiz bebegini kaybetmiş sanirim ben cok giremedigimden takip edemiyorum.. rabbim sabirlar versin cok Üzgünüm

devlet hastanelerindeki cihazlar çok iyi olmuyor. aynı durumu bende yaşadım. artık özel hastaneye gidiyoruz..

saol canım sana da kolay gelsin.
Allah miskamber arkadaşınıza sabır versın

Günaydın kızlar... Miskamber için çok üzüldüm merak ediyordum uzun süre haber çıkmayınca. İnşallah yeniden sağlıklı bir bebeğe kavuşur.

selam kızlar.. benim hala çok bulantım var. ara öğün felan yiyemiyorum. günlerim sadece haşlanmış makarna ile geçiyor.. ilk hamileliğim ve bebeğim için endişeleniyorum. kendimi yemeye zorluyorum ama bulantı yememe izin vermiyor ( aranızda benim gibi olan var mı.. ne yapabilirim?...

Çok tesekkur ederım canım..Umarım korktugum gibi olmaz..Ikıncı ultrasona ancak uc ay sonraya gun verırler dedı dr..YArın gün almaya gidicem bakalım..Yarın bebeişimin de kontrolü var..Bi yandan da kadın dogum hastanemi eğiştirmeye calısıyorum..MEşakkatli günler geçiriyoruz ma hayırla sonuclanır ınsallah..Allah razı olsun

benim bulantim yok ama istahsizim çok ve kiloda verdiğim oldu dun dr umada sordum senin kilo alip vermen cok onemli degil onemli olan bebek dedi.bebegin saglikli ise endiselenme bulantilarin gecince zaten rahat rahat yiyeceksin
Günaydın sen dinlenmeye devam et canım inşallah biricik. Ben iyiyim çok şükür çalışmak yorsada biraz kanama alanım kapandı sonunda.miskamber için ben de çok Üzgünüm.

Aminn ins canim cok sukur kanama alanlarimiz kapanmis keske sende dinlenebilsen dr bana rapor verdi ise gitmiyorum

Aminnn ins tesekkur ederim :)
Günaydın sen dinlenmeye devam et canım inşallah biricik. Ben iyiyim çok şükür çalışmak yorsada biraz kanama alanım kapandı sonunda.miskamber için ben de çok Üzgünüm.

aminn ins tesekkur ederim:)

canım bende aynı durumdayım, çok şükür öğlen iyiyim ama sabah ve akşam çok fena oluyorum özellikle kokulara hassasiyetim tavan yapmış durumda haftalar ilerledikçe geçer diye bekliyorum... ne yapılabilir bende bilmiyorum öğlen yediğimle ertesi gün kahvaltı yapmışlığım çok yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…