2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öyleymiş malesef ben de bugün okudum. Senin neyin var kaçırmışım geçmiş olsun?

Allah hayırlısını versin, sabır versin arkadaşımıza Canım, benim de memede süpheli görünümde bir kitle tespit edildi..detaylı araştırılması için Eğitim Araştırma Hastanesine sevk etti dr..Dua ediyorum korktugum gibi olmasın diye

Ayni sıkıntı bende de var. Allah'tsn bir gun bos verdiler. Ama diger gunler tam gun ders. Keske hamilelere nobet vermeseler.
karışmak gibi olmasında bi arkadaşım da hamile 14haftalık şuan geçen hafta doktorundan rapor istedi nöbet tutamaz diye idareye teslim etti hiç nöbet tutmayacak

gunaydin guzel anneler kontrole gitcek arkadaslar ac karna gitmeyin sakin benimde yarin kontrol doktor tembihledi karnini iyi doyur daha hareketli olur iyi inceleriz diye benden soylemesi :)

Geçmiş olsun arkadaşım korktuğun gibi değildir inşallah. Kafana takma rahat olmaya çalış iyilik düşün her zaman hamilelikte bu dediğim çok zor biliyorum ama yavrun için sakin olmalısın. Allahım şifa versin sana önemsiz bir şey çıksın o kitle...

Kızlar ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum nerdeyse 2 hafta oldu. Gün boyunca hissedilmiyor tabi çok küçük olduğu için. En çok sabah saatlerinde işe yeni gelmişken hissediyorum. Kızımda 17 haftalık hissetmeye başlamıştım bu çok erken oldu :)

Çok teşekkür ederim canım..amin.Elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım iyi olur insallah..

kızlar ben decaviti içmeyi hep unutuyorum hergün içemiyorum haftasonundan beri aklıma gelmiyo iş yerinede getirmemişim

kızlar ben decaviti içmeyi hep unutuyorum hergün içemiyorum haftasonundan beri aklıma gelmiyo iş yerinede getirmemişim

Ben icemiyorum eleviti cok denesemde kan ilacı verdi dr bir iceniyorun onu diye kan ilavina basladim bugun ilk icicem daha dogrusu

Ikili test sonuclarin nasil cikti canim yazar misin?

dr bebek sağlıklı diyo. bunu duyunca içim çok rahatladı.. bulantılar geçecek diyo dr ama geçeceği yok

Kızlar benim randevum 1 ekimdi ben yarına başka doktordan bir daha numara aldım 16 +3 oldum sanki hissetmiyorum gibi hayırlısı bakalım
Aynı sıkıntıyı yaşıyorum cuma günü inanılmaz şekilde 5.6 kere aynı yere hareket etti bariz bir şekilde o ilk ve son oldu dayanamadım yarına randevu aldim bakalım hakkımızda hayırlısı insallah bebislerimiz iyidir allaha emanetler

3 gündür grip öksürük maf durumdayim okullar açıldı mikrop çok dikkat etmek lazim

kızım olcak inşallaahh, seninki hala belli olmadıysa kız olma ihtimali yüksek, 12-13 haftada erkekse erkek diyo doktorlar kızsa biraz daha bekleyelim diyo, biz bekleyememiş gitmiştik erkenden 16. haftada gelin demişti doktor 15. haftada gittik, çok istiyoduk kız olsun diye,çok şükür rabbim nasip etti :))) allah gönlünüze göre versin canım dikkat et kendine kanama bende olmadı ama olabiliyor kişiden kişiye değişiyo, bebişin senle olsun heep

Herkese günaydın miskamber arkadaşımıza sabır diliyorum umarım en kısa zamanda sağlıklı bir yavrusu olur.. Bende 2 hafta önceki ultrason görüntüsünü ekledim :) cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum..daha kontrolüme 2 hafta var bende heyecanla bekliyorum geçmiyor günler

Eklentiler

• fotoğraf[1].webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…