Öyleymiş malesef ben de bugün okudum. Senin neyin var kaçırmışım geçmiş olsun?
karışmak gibi olmasında bi arkadaşım da hamile 14haftalık şuan geçen hafta doktorundan rapor istedi nöbet tutamaz diye idareye teslim etti hiç nöbet tutmayacakAyni sıkıntı bende de var. Allah'tsn bir gun bos verdiler. Ama diger gunler tam gun ders. Keske hamilelere nobet vermeseler.
Allah hayırlısını versin, sabır versin arkadaşımızaCanım, benim de memede süpheli görünümde bir kitle tespit edildi..detaylı araştırılması için Eğitim Araştırma Hastanesine sevk etti dr..Dua ediyorum korktugum gibi olmasın diye
Geçmiş olsun arkadaşım korktuğun gibi değildir inşallah. Kafana takma rahat olmaya çalış iyilik düşün her zaman hamilelikte bu dediğim çok zor biliyorum ama yavrun için sakin olmalısın. Allahım şifa versin sana önemsiz bir şey çıksın o kitle...
Hayirlisiyla iyo olur ins kalbini ferah tut dualarimiz seninleÇok teşekkür ederim canım..amin.Elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım iyi olur insallah..
BENİMDE SAÇLARIM ÇOK KURUDU VE BANYODAN SONRADA TARAMAK TAM BİR EZİYET UZUNDA
kızlar ben decaviti içmeyi hep unutuyorum hergün içemiyorum haftasonundan beri aklıma gelmiyo iş yerinede getirmemişim
Ikili test sonuclarin nasil cikti canim yazar misin?Günaydın herkese
Dün ikili test sonucumda riskli çıktı dr beni özel bir merkeze ( fetus prenatal tanı merkezi / bağdat caddesi )ayrıntılı usg için gönderdi . 280 tl verip ayrıntılı ultrasonda bebeğin herşeyine baktı . Ense kalınlığı , burun kemiği , anneden bebeğe giden kırmızı ve mavi damarlar , plesanta , akciğer , böbrekler hepsi normal sadece kalbindeki ufacık bir bulgu var bunun adınada IVEF deniliyormuş , genelde downsendromlu gebeliklerde görülüyormuş . 19. Haftaya kadar kendiliğinden yok oluyormuş fakat içimiz rahat etsin diye harmony prenatal testi öneriyorum size ( amniosentezi önermiyorum çünkü diğer herşey çok normal ve güzel ) dedi. Bu testi sadece iki yer yapıyor biogen ve gelab biri amerikaya diğeri almanyaya anneden aldığı iki tüp kanı gönderiyor ve 2 hafta sonra sonuçlar geliyor, sonuç % 99,9 doğru yanıt veriyor. Tabi iki tüp kanın yurtdışına gitmesi 2000tl. İnternette biraz araştırma yaptım , amniyosentezden önce yapılan yeni bir test olduğu için pek uygulanan bulamadım. Dru böyle bir test isteyen varmı? Yaptıran varmı? Kafam epey karışık ...
O NEDENSE DAHA KÖTÜ YAPTI BOYALI BİRDE SAÇLARIM DAHA KÖTÜ OLDUBen dalin kullaniyorum alkolsuz diye:)cok hos oluyor
dr bebek sağlıklı diyo. bunu duyunca içim çok rahatladı.. bulantılar geçecek diyo dr ama geçeceği yokcanım bende aynı durumdayım, çok şükür öğlen iyiyim ama sabah ve akşam çok fena oluyorum özellikle kokulara hassasiyetim tavan yapmış durumdahaftalar ilerledikçe geçer diye bekliyorum... ne yapılabilir bende bilmiyorum öğlen yediğimle ertesi gün kahvaltı yapmışlığım çok yani...
Aynı sıkıntıyı yaşıyorum cuma günü inanılmaz şekilde 5.6 kere aynı yere hareket etti bariz bir şekilde o ilk ve son oldu dayanamadım yarına randevu aldim bakalım hakkımızda hayırlısı insallah bebislerimiz iyidir allaha emanetlerKızlar benim randevum 1 ekimdi ben yarına başka doktordan bir daha numara aldım 16 +3 oldum sanki hissetmiyorum gibi hayırlısı bakalım
3 gündür grip öksürük maf durumdayim okullar açıldı mikrop çok dikkat etmek lazimGünaydııınn :)
Bugün doktor randevumuz var çok heyecanlıyım bebeğimin önce sağlığı önemli sonra cinsiyetini merak ediyorum bakalım bugün öğrenebilecek miyiz :) girip salgını varmış kızlar ben malesef feci yakalandım şuan yatıyorum siz dikkat edin kendinize çok zor oluyor çünkübirde bu gribin bebeğime zararı var mıdır ateş falan yok çok şükür halsizlik ve burun akıntısı var ?
kızım olcak inşallaahh, seninki hala belli olmadıysa kız olma ihtimali yüksek, 12-13 haftada erkekse erkek diyo doktorlar kızsa biraz daha bekleyelim diyo, biz bekleyememiş gitmiştik erkenden 16. haftada gelin demişti doktor 15. haftada gittik, çok istiyoduk kız olsun diye,çok şükür rabbim nasip etti :))) allah gönlünüze göre versin canım dikkat et kendine kanama bende olmadı ama olabiliyor kişiden kişiye değişiyo, bebişin senle olsun heepkocaman masallah sizeee :) peki kizmi erkekmi? benimde ilk 2-3 ayim zor gecti canim kanamalarim oldu sürekli yattim ama cok sükür simdi bitti.. ise baslayabildim tekrar raporluydum gecen haftaya kadar.. biraz yoruyorlar korkutuyorlar bizi yavrucaklar ama olsun onada raziyiz yeterki saglikli olsunlar :)
Kizim olursa erva ismini koymyi dusunyrz hem anlmi guzel hem de farkli bi isim bnce :)merhaba anneler kız isim konusunda yardımcı olur mususnuz?
merhaba anneler kız isim konusunda yardımcı olur mususnuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?