2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iş yerinde yemekler cok kötü evdende yoğurt meyve getiriyorum ama yemek yemedende olmuyor kendimi aç hissediyorum siz napıyosunuz

Bn de cok acikiyrm geceleri wc ye faln kalktgmda tekrar uykuya dalamiyrm acliktan :)

Bende öleyim ya acıkıyorum açlıktan uyuyamıyorum ama canımda bişey istemiyor birde ben geceleri wc ye o kadar çok çıkıyorumki 4 ü geçiyor :)) bıkıyorum artık.. Vee hergün başım ağrıyor ondan da bıkıyorum artık her gün baş ağrısı çeken var mı .

kızlar iş yerinde yemekler cok kötü evdende yoğurt meyve getiriyorum ama yemek yemedende olmuyor kendimi aç hissediyorum siz napıyosunuz
BİZDE SODEXO VAR YEMEK ALDIĞIMIZ YER BERBAT BİR YER YEMEK YİYEMİYORUM İLK BAŞLARDA ÇOK TİKSİNDİM EVDEN DE GETİRMEK HERGÜN İŞKENCE AKŞAMA ZOR YAPIYORUM BİRDE ÖĞLEN ÇIKIYO SORUN OLURAK BENDE HEP AÇ GEZİYORUM

BUGÜN RESMEN ZONKLUYO BAŞIM GÖZLERİMİ AÇAMIYORUM

evev getirmeyide unutuyorum hep yoğurt meyve getiriyorum bazen . ama böylede olmazki napıcaz dışarda yemekte cok sağlıklı değil sabah kahvaltıyı zor hazırlıyorum allahtan kahvaltı yapıyorum oda olmasa işim zor

Ohh maşallah bizimki gibi keyifli keyifli yatıyor :) ultrasonda hareketleri nasıl çok hareketli mi, bizimki de hep böyleydi keyifli keyifli pozlar veriyor her defasında :) kızım olucak kısmetse ..

canım bana erkek gibi geldi :) Rabbim hayırlısını versin...

Kızlar geceleri karnınızın acıkmasına uyanıyormusunuz , resmen son zamanlarda midem kazınıyor.

benim bulantılar başlamadan evvel oluyordu, açlıktan uyuyamadığımdan yiyip tekrar uyuyordum yada baş ucumda hazır bişeyler oluyordu :) halbuki belli bi saatten sonra kesinlikle bişey yiyemezdim...

utanmasam yataktan kalkmadan esimden bir seyler getırmesını ısteyecegım oyle ac oluyorum.

BİLMİYORUM AMA ÇOK HALSİZ KALIYORUM EVE GİDİNCE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…