- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
kuzenim EFLİN ismin verdi canım daha önce duymamıştım ben cennete açılan kapı demekmişmerhaba anneler kız isim konusunda yardımcı olur mususnuz?
Bn de cok acikiyrm geceleri wc ye faln kalktgmda tekrar uykuya dalamiyrm acliktan :)Kızlar geceleri karnınızın acıkmasına uyanıyormusunuz , resmen son zamanlarda midem kazınıyor.
valla bende acıkıyorum ekmek atıyorum ağzıma bastırsın midemi diye . yoksa uyuyamam bebek cok hareketli olunca yiyip bitiriyo bizi tabi :)Bn de cok acikiyrm geceleri wc ye faln kalktgmda tekrar uykuya dalamiyrm acliktan :)
Bn de cok acikiyrm geceleri wc ye faln kalktgmda tekrar uykuya dalamiyrm acliktan :)
BİZDE SODEXO VAR YEMEK ALDIĞIMIZ YER BERBAT BİR YER YEMEK YİYEMİYORUM İLK BAŞLARDA ÇOK TİKSİNDİM EVDEN DE GETİRMEK HERGÜN İŞKENCE AKŞAMA ZOR YAPIYORUM BİRDE ÖĞLEN ÇIKIYO SORUN OLURAK BENDE HEP AÇ GEZİYORUMkızlar iş yerinde yemekler cok kötü evdende yoğurt meyve getiriyorum ama yemek yemedende olmuyor kendimi aç hissediyorum siz napıyosunuz
SABAHLARI RESMEN AÇLIKTAN ÖLÜYO GİBİ OLUYORUM :)Kızlar geceleri karnınızın acıkmasına uyanıyormusunuz , resmen son zamanlarda midem kazınıyor.
BUGÜN RESMEN ZONKLUYO BAŞIM GÖZLERİMİ AÇAMIYORUMBende öleyim ya acıkıyorum açlıktan uyuyamıyorum ama canımda bişey istemiyor birde ben geceleri wc ye o kadar çok çıkıyorumki 4 ü geçiyor :)) bıkıyorum artık.. Vee hergün başım ağrıyor ondan da bıkıyorum artık her gün baş ağrısı çeken var mı .
BUGÜN RESMEN ZONKLUYO BAŞIM GÖZLERİMİ AÇAMIYORUM
evev getirmeyide unutuyorum hep yoğurt meyve getiriyorum bazen . ama böylede olmazki napıcaz dışarda yemekte cok sağlıklı değil sabah kahvaltıyı zor hazırlıyorum allahtan kahvaltı yapıyorum oda olmasa işim zorBİZDE SODEXO VAR YEMEK ALDIĞIMIZ YER BERBAT BİR YER YEMEK YİYEMİYORUM İLK BAŞLARDA ÇOK TİKSİNDİM EVDEN DE GETİRMEK HERGÜN İŞKENCE AKŞAMA ZOR YAPIYORUM BİRDE ÖĞLEN ÇIKIYO SORUN OLURAK BENDE HEP AÇ GEZİYORUM
Herkese günaydın miskamber arkadaşımıza sabır diliyorum umarım en kısa zamanda sağlıklı bir yavrusu olur.. Bende 2 hafta önceki ultrason görüntüsünü ekledim :) cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum..daha kontrolüme 2 hafta var bende heyecanla bekliyorum geçmiyor günler
dr bebek sağlıklı diyo. bunu duyunca içim çok rahatladı.. bulantılar geçecek diyo dr ama geçeceği yok
Herkese günaydın miskamber arkadaşımıza sabır diliyorum umarım en kısa zamanda sağlıklı bir yavrusu olur.. Bende 2 hafta önceki ultrason görüntüsünü ekledim :) cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum..daha kontrolüme 2 hafta var bende heyecanla bekliyorum geçmiyor günler
Kızlar geceleri karnınızın acıkmasına uyanıyormusunuz , resmen son zamanlarda midem kazınıyor.
SABAHLARI RESMEN AÇLIKTAN ÖLÜYO GİBİ OLUYORUM :)
canım bana erkek gibi geldi :) Rabbim hayırlısını versin...
benim bulantılar başlamadan evvel oluyordu, açlıktan uyuyamadığımdan yiyip tekrar uyuyordum yada baş ucumda hazır bişeyler oluyordu :) halbuki belli bi saatten sonra kesinlikle bişey yiyemezdim...
saol canım insallah iyi olur kiloları kücüük dogmalarından cok korkuyorum147 gr benim canım 3 gün önce öleydi seninkiler 2 tane çok iyi maşallah
sağlıklı olsunda minnik olsunlar ben 2 kilo doğmuşum şimdi turp gibiyim vallasaol canım insallah iyi olur kiloları kücüük dogmalarından cok korkuyorum
BİLMİYORUM AMA ÇOK HALSİZ KALIYORUM EVE GİDİNCEevev getirmeyide unutuyorum hep yoğurt meyve getiriyorum bazen . ama böylede olmazki napıcaz dışarda yemekte cok sağlıklı değil sabah kahvaltıyı zor hazırlıyorum allahtan kahvaltı yapıyorum oda olmasa işim zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?