sağlıklı olsunda minnik olsunlar ben 2 kilo doğmuşum şimdi turp gibiyim valla
:) BENDE 2 KG DOĞMUŞUM ŞİMDİ 63 KİLOYUMbana teyzenin biri sen kaç kilo doğdunsa sende o kadar doğurursun demişti bakalım gerçeklik payı var mı :))
bana teyzenin biri sen kaç kilo doğdunsa sende o kadar doğurursun demişti bakalım gerçeklik payı var mı :))
Evet aynen çok çok hareketli birde eli hep ensede keyif yapıyor afacan :) Bizimkisi çin takvimine göre erkek çıkıyor ama bütün aile kız istiyor, ben de geçen gece dünya güzeli bir kızım olduğunu gördüm rüyamda. Birde 2 li testte b-hcg 50 nin üzerinde çıkınca kız deniliyor benimkisi 63 çıktı vallahi merakla bekliyoruz.. Seni de tebrik ederim sağlıkla sıhatle kucağına al kızını :)Ohh maşallah bizimki gibi keyifli keyifli yatıyor :) ultrasonda hareketleri nasıl çok hareketli mi, bizimki de hep böyleydi keyifli keyifli pozlar veriyor her defasında :) kızım olucak kısmetse ..
Benim servis maceramda sabah 1 saat, akşam dönüşte 1,5 saat sürüyor ve aynı şekilde elim karnımda gidiyorumKizlar merhaba birsey soracam size aklima takildi . Okulum evime biraz uzak rahat olsun diye ogrencilerim servisine bineyim yarim donem dedim okul servislerini bilirsiniz takir tukur dur kalk bozuk yollar filan ve yaklasik 20 dk suruyor elim karnimda geldim eve ya bunun bi zarari var midir. Belediye otobusleride ayni ben napacam
kızlar ben decaviti içmeyi hep unutuyorum hergün içemiyorum haftasonundan beri aklıma gelmiyo iş yerinede getirmemişim
Bende öleyim ya acıkıyorum açlıktan uyuyamıyorum ama canımda bişey istemiyor birde ben geceleri wc ye o kadar çok çıkıyorumki 4 ü geçiyor :)) bıkıyorum artık.. Vee hergün başım ağrıyor ondan da bıkıyorum artık her gün baş ağrısı çeken var mı .
bana teyzenin biri sen kaç kilo doğdunsa sende o kadar doğurursun demişti bakalım gerçeklik payı var mı :))
Canim bende oyle yaptim soforun hemen arkasindayim inan ama korktum ya bugun ilk gundu bideBenim servis maceramda sabah 1 saat, akşam dönüşte 1,5 saat sürüyor ve aynı şekilde elim karnımda gidiyorumÖn sıralara hatta şöförün arka tarafına yani sol sıraya otur bence ben öyle yapıyorum..
utanmasam yataktan kalkmadan esimden bir seyler getırmesını ısteyecegım oyle ac oluyorum.
Decavitin de tuhaf bir kokusu var mı? Ben elevit kullanıyorum bu koku yüzünden her defasında öğürüyorum ağzımdan gitmiyor sanki
kaç haftalıksın tam olarakKızlar bugün 5 de randevum.sanirim cinsiyetini söyler.bakalim kizima kardeş kim gelecek
ben de mart 2015 annesi olucam nasipse :)
Kızlar bugün 5 de randevum.sanirim cinsiyetini söyler.bakalim kizima kardeş kim gelecek
Decavitin de tuhaf bir kokusu var mı? Ben elevit kullanıyorum bu koku yüzünden her defasında öğürüyorum ağzımdan gitmiyor sanki
Baş ağrısı değişen kan basıncı yüzünden oluyormuş migrenin de varsa bu ağrılar migren atağına dönüşüyor kabus gibiiiiiWc ye çok kalkıyormuşsun şimdiden 7. aydan sonra tuvaletin önüne taşırsın yatağı artık insana o ağırlıkla wcye kalkmak nasıl zor geliyor
Haklısın canım son ayları düşünemiyorum artık banyoya yerleşmeli. hele birde derin uykudaysan öyle zor geliyorki :) Migren zaten korkulu rüyam. Hamile olduğumu öğrendiğimde soluğu nörolojıde aldım doktor bey hamileyken migren atağı olmaz demişti nerde 15 günde bir atak yaşıyorum her günde başım ağrıyor..
Ne yani bu çocuğun yapımında baba genlerinin hiç mi rolü yok :) Ben 2.800 doğmuşum kızım 3.300 doğdu
amin inşalllah, 12+5 de doktorum yüzde doksan bir ihtimallle kızımın olacağını söyledi hadi bakalım :)HADİ CANIM İNŞALLAH ALLAH SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN
amin inşalllah, 12+5 de doktorum yüzde doksan bir ihtimallle kızımın olacağını söyledi hadi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?