2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba birsey soracam size aklima takildi . Okulum evime biraz uzak rahat olsun diye ogrencilerim servisine bineyim yarim donem dedim okul servislerini bilirsiniz takir tukur dur kalk bozuk yollar filan ve yaklasik 20 dk suruyor elim karnimda geldim eve ya bunun bi zarari var midir. Belediye otobusleride ayni ben napacam

Ohh maşallah bizimki gibi keyifli keyifli yatıyor :) ultrasonda hareketleri nasıl çok hareketli mi, bizimki de hep böyleydi keyifli keyifli pozlar veriyor her defasında :) kızım olucak kısmetse ..
Evet aynen çok çok hareketli birde eli hep ensede keyif yapıyor afacan :) Bizimkisi çin takvimine göre erkek çıkıyor ama bütün aile kız istiyor, ben de geçen gece dünya güzeli bir kızım olduğunu gördüm rüyamda. Birde 2 li testte b-hcg 50 nin üzerinde çıkınca kız deniliyor benimkisi 63 çıktı vallahi merakla bekliyoruz.. Seni de tebrik ederim sağlıkla sıhatle kucağına al kızını :)

Yok arkadaşlar öyle bişey anne kaç dogduysa öyle doğurursun diye ben 3.5 kg dogmusum kızım 2.600 oldu. Arkadaşım 5 kilo doğmuş çocuğu 3.200 oldu alakası yok yani
Kaşar peyniri.ac Karina içilen pekmez.kavrulmamis çerezlere bebeğe kilo aldırış bilginize bikaç tane daha vardı aklıma bunlar geldi simdilik

Benim servis maceramda sabah 1 saat, akşam dönüşte 1,5 saat sürüyor ve aynı şekilde elim karnımda gidiyorum Ön sıralara hatta şöförün arka tarafına yani sol sıraya otur bence ben öyle yapıyorum..

kızlar ben decaviti içmeyi hep unutuyorum hergün içemiyorum haftasonundan beri aklıma gelmiyo iş yerinede getirmemişim

Decavitin de tuhaf bir kokusu var mı? Ben elevit kullanıyorum bu koku yüzünden her defasında öğürüyorum ağzımdan gitmiyor sanki

Baş ağrısı değişen kan basıncı yüzünden oluyormuş migrenin de varsa bu ağrılar migren atağına dönüşüyor kabus gibiiiii Wc ye çok kalkıyormuşsun şimdiden 7. aydan sonra tuvaletin önüne taşırsın yatağı artık insana o ağırlıkla wcye kalkmak nasıl zor geliyor

bana teyzenin biri sen kaç kilo doğdunsa sende o kadar doğurursun demişti bakalım gerçeklik payı var mı :))

Ne yani bu çocuğun yapımında baba genlerinin hiç mi rolü yok :) Ben 2.800 doğmuşum kızım 3.300 doğdu

Herkese hayirli gunler, bende gun sayiyorum persembe gunu cinsiyeti ogrenecez, ilk bebegim olacagi icin her ikisinide istiyorum ama insan yinede merak ediyo. En basta saglikli olsunlarda

Canim bende oyle yaptim soforun hemen arkasindayim inan ama korktum ya bugun ilk gundu bide

utanmasam yataktan kalkmadan esimden bir seyler getırmesını ısteyecegım oyle ac oluyorum.

bilirim bilirim insanın açlıktan gözü dönüyor, açlıktan uyku tutmuyordu böyle bişey olabilir mi ya ama oluyo işte

bana teyzenin biri sen kaç kilo doğdunsa sende o kadar doğurursun demişti bakalım gerçeklik payı var mı :))

inşallah o teyzenin biri yanılıyordur canım ben 4 kilo doğmuşum da

Decavitin de tuhaf bir kokusu var mı? Ben elevit kullanıyorum bu koku yüzünden her defasında öğürüyorum ağzımdan gitmiyor sanki

ben decavit kullanıyorum, kokuya da acaip hassasım ama decavitteki koku çok hafif ve ağızda hiç ilaç tadı bırakmıyo canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…