- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
HADİ CANIM İNŞALLAH ALLAH SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN
bir tahminde bulunmadı mı, ka.ç haftalıksın?yoksa doktorum benı mı kandırdı ben de 18. haftamı beklıyorum ısrarla
yo üç boyutlu falan değil, bacak arası boş dedi ve yüzde doksan dedi ...Bende 16 haftadan önce belli olmaz diye biliyorum ama bence baktıkları ultrasona göre değişiyor. 3 boyutuyla erkenden görüyor lar sanirim
bir tahminde bulunmadı mı, ka.ç haftalıksın?
benim annemin de bir sürü çıkarımı var ama .. ekşiymiş.. tuzluymuş.. falan :)Doktora gittiğimizde doktorun yerine ben tahminde bulunmuştum erkeğe benziyor demiştim neresine bakıp anladın dedi :) 85 yaşında annannem var hareketliyse erkekdr erkekler erken kımıldıyormuş dedim kahkahayı patlattı doktorum :) seni iyi kandırmış dedi :)
yoksa doktorum benı mı kandırdı ben de 18. haftamı beklıyorum ısrarla
Evet aynen çok çok hareketli birde eli hep ensede keyif yapıyor afacan :) Bizimkisi çin takvimine göre erkek çıkıyor ama bütün aile kız istiyor, ben de geçen gece dünya güzeli bir kızım olduğunu gördüm rüyamda. Birde 2 li testte b-hcg 50 nin üzerinde çıkınca kız deniliyor benimkisi 63 çıktı vallahi merakla bekliyoruz.. Seni de tebrik ederim sağlıkla sıhatle kucağına al kızını :)
bir tahminde bulunmadı mı, ka.ç haftalıksın?
Yok canım dr'un kandırmıyor:)))bende en son gittiğimde 13 haftalıktım cinsiyetini sordum ya bi bakalım ama net belli olmaz yanılma payı çok yüksek oluyor 16. haftadan sonra belli olur dedi bana da.zaten o gun bebek çok hareketliydi anlaşılamadı..ama bi çok kişi burda daha 12. 13. haftada öğrendi bende şaşıyorum..bizim dr lar göremiyor:)))))))
hoşgeldin ozaman :)ben de mart 2015 annesi olucam nasipse :)
Himm boya varsa olabikir canim yumusatici kullanman şart senin ozaman canımO NEDENSE DAHA KÖTÜ YAPTI BOYALI BİRDE SAÇLARIM DAHA KÖTÜ OLDU
Bol bol su ic elinde n birakma hic suyu oda biraz rahatlatir caninBUGÜN RESMEN ZONKLUYO BAŞIM GÖZLERİMİ AÇAMIYORUM
ben decavit kullanıyorum, kokuya da acaip hassasım ama decavitteki koku çok hafif ve ağızda hiç ilaç tadı bırakmıyo canım :)
cinsiyet 4. ayda belli olan bir şey değil mi çok erken net konusuyorlar bence doktorum 18. haftadan once belli olmaz demisti
hoşbuldum :)hoşgeldin ozaman :)
İÇİYORUM CNMBol bol su ic elinde n birakma hic suyu oda biraz rahatlatir canin
bana değişir demedi biz kendimizi hazırladık bile :)12+2 de kız dedi de yüksek ihtimal dedii ama değişirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?