2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de belli olmaz diye öylesine sordum hiç beklemeden kız dedi, şaşırdım ben de 16. haftayı beklerim sanıyordum.. bacak arasının boş olduğunu söyledi...

Bende 16 haftadan önce belli olmaz diye biliyorum ama bence baktıkları ultrasona göre değişiyor. 3 boyutuyla erkenden görüyor lar sanirim

bir tahminde bulunmadı mı, ka.ç haftalıksın?

Doktora gittiğimizde doktorun yerine ben tahminde bulunmuştum erkeğe benziyor demiştim neresine bakıp anladın dedi :) 85 yaşında annannem var hareketliyse erkekdr erkekler erken kımıldıyormuş dedim kahkahayı patlattı doktorum :) seni iyi kandırmış dedi :)

benim annemin de bir sürü çıkarımı var ama .. ekşiymiş.. tuzluymuş.. falan :)

yoksa doktorum benı mı kandırdı ben de 18. haftamı beklıyorum ısrarla

Yok canım dr'un kandırmıyor:)))bende en son gittiğimde 13 haftalıktım cinsiyetini sordum ya bi bakalım ama net belli olmaz yanılma payı çok yüksek oluyor 16. haftadan sonra belli olur dedi bana da.zaten o gun bebek çok hareketliydi anlaşılamadı..ama bi çok kişi burda daha 12. 13. haftada öğrendi bende şaşıyorum..bizim dr lar göremiyor:)))))))

:)

Çok sağol inşallah sende sağlıkla kucağına al bebeğini ama bence de kız seninki :) rahatına düşkünler :)

BENDE İKİLİ TARAMA YAPAN DOKTOR SÖYLEDİ ERKEK OLDUĞUNU DAHA SONRA 15. HAFTADA KENDİ DOKTORUMA GİTTİĞİMDE ODA BANA %95 ERKEK DEDİ

aynen banada oyle dedı 18 . haftada belli olur dedıı.

ben decavit kullanıyorum, kokuya da acaip hassasım ama decavitteki koku çok hafif ve ağızda hiç ilaç tadı bırakmıyo canım :)

Bir dahaki kontrolümde sorayım bakalım içebilir miyim diye sağol canım

cinsiyet 4. ayda belli olan bir şey değil mi çok erken net konusuyorlar bence doktorum 18. haftadan once belli olmaz demisti

16. haftada tam olan cinsel organ oluşuyormuş. Daha öncesi gelişmeye başlıyor herhalde. Benim doktor da 12 haftalıkken görmeye çalıştı ama tam bacak arasında kordon vardı bir yorum yapamıycam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…