- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Bir dahaki kontrolümde sorayım bakalım içebilir miyim diye sağol canım
16. haftada tam olan cinsel organ oluşuyormuş. Daha öncesi gelişmeye başlıyor herhalde. Benim doktor da 12 haftalıkken görmeye çalıştı ama tam bacak arasında kordon vardı bir yorum yapamıycam dedi.
bebek hareketsizse hemen görüyorlar mı.. bizimki hiç incelemedi direkt söyledi..Yok canım dr'un kandırmıyor:)))bende en son gittiğimde 13 haftalıktım cinsiyetini sordum ya bi bakalım ama net belli olmaz yanılma payı çok yüksek oluyor 16. haftadan sonra belli olur dedi bana da.zaten o gun bebek çok hareketliydi anlaşılamadı..ama bi çok kişi burda daha 12. 13. haftada öğrendi bende şaşıyorum..bizim dr lar göremiyor:)))))))
bana değişir demedi biz kendimizi hazırladık bile :)
bildiğim kadarıyla erkek denilen bebeklerde yanılma olabiliyor kordon pipi zannedilebiliyor ama kız denilen bebeklerde yanılma olmuyor.. tabi bildiğim kadarıyla...ya smdı cınsıyetı soruyorlar dedım boyle boyle bilmem kıme de oyle dedilerde sonra degıstı falan dıyor kıme soylesem
bildiğim kadarıyla erkek denilen bebeklerde yanılma olabiliyor kordon pipi zannedilebiliyor ama kız denilen bebeklerde yanılma olmuyor.. tabi bildiğim kadarıyla...
test sonucunda 2 hormona bakılıyor 1. fb-hCG 2.PAPP-A BENİM HCG OLAN 63.8 seninki kaçtı ? belki kıyaslayarak bir fikir ediniriz :)BENDE İKİLİ TARAMA YAPAN DOKTOR SÖYLEDİ ERKEK OLDUĞUNU DAHA SONRA 15. HAFTADA KENDİ DOKTORUMA GİTTİĞİMDE ODA BANA %95 ERKEK DEDİ
kaçıncı haftada söyledi bunuaslında bende doktor kız olma ıhtımalı yuksek dedıgınden beri hep kız esyalarına bakıyorum :)
ben ikili tarama testi yaptırmadım 3lüyü yaptırıcamtest sonucunda 2 hormona bakılıyor 1. fb-hCG 2.PAPP-A BENİM HCG OLAN 63.8 seninki kaçtı ? belki kıyaslayarak bir fikir ediniriz :)
ben de hep erkek hissediyordum.. rüyalarımda da gördüm ama kızKizlarr benimde dr erkek tahmin etmişti ama son 2 muayenedese gosternedigi icin kesinlestiremedi ama drun basta erkek demesi benim en basta erkek hisetmem ve ultrasin resimlerine bakinca heralde erkek yaa diyorum ki cinsiyet tercihim yoktur.ama ultrasondaki goruntulere bakinca bu cikinti sonra degismez heralde diyorum:)
daha sonra tekrar gitmedin mi canım doktora
Dogrudur canin kimi ruyasinda heo ne goruyorsa tersi olabiliyormus.beni ultrason goruntusu ve dr tahmini erkek dusunmeye itti:)ben de hep erkek hissediyordum.. rüyalarımda da gördüm ama kız
inşallah gönlünden ne geçiyorsa o olurDogrudur canin kimi ruyasinda heo ne goruyorsa tersi olabiliyormus.beni ultrason goruntusu ve dr tahmini erkek dusunmeye itti:)
Saglikli olsunda yeter canim suan en cokkk istediğim saglik.ilk bebeğim olacak nasipse her ikiside yok nasilsa tercihimde yok oyuzden:) Rabbim herkese saglikla gönlünde n geceni nasip etsin insinşallah gönlünden ne geçiyorsa o olur
inşallah temennimiz o... benim de ilk bebeğim , izmirde gidicem doktora artık..Saglikli olsunda yeter canim suan en cokkk istediğim saglik.ilk bebeğim olacak nasipse her ikiside yok nasilsa tercihimde yok oyuzden:) Rabbim herkese saglikla gönlünde n geceni nasip etsin ins
35,5 ÇIKTI CNM:)test sonucunda 2 hormona bakılıyor 1. fb-hCG 2.PAPP-A BENİM HCG OLAN 63.8 seninki kaçtı ? belki kıyaslayarak bir fikir ediniriz :)
yok canım ayın 1 nde gidicem.daha sonra tekrar gitmedin mi canım doktora
yok canım ayın 1 nde gidicem.
aramızda 3 hafta fark var sanırım hadi hayırlısı :)yok canım ayın 1 nde gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?