NEREDESİN SEN:) GAYET MANTIKLI ASLINDA BU SAYEDE PEYNİR ZEYTİN YEMİŞ OLURUZBen beslenme kutusu aldım
3 gözü var ve güzel birbirine geçmiyo koyduğun şeyin tadı sıvısı vs.
Sabahları öyle kahvaltı yapıyorum işyerinde :)
aramızda 3 hafta fark var sanırım hadi hayırlısı :)
ben de merak ediyorum yerim onu ben :)Allah sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin ama cok merak edıyorum ne kadar buyudugunu
NEREDESİN SEN:) GAYET MANTIKLI ASLINDA BU SAYEDE PEYNİR ZEYTİN YEMİŞ OLURUZ
sizinki erkek miydi35,5 ÇIKTI CNM:)
yok canım ayın 1 nde gidicem.
aaa o zaman bizim tez tutmadı :)35,5 ÇIKTI CNM:)
allah allah en erken ben öğrenmişim galiba :)Bizim de cinsiyet belli değil
Ve sıradakirandevum 26.09 hadi hayırlısı
Eğer nihayetinde tarama testi yaptıracaksan 2'li yi yaptırman daha doğru vaktin varsa bence 2li yaptır.. Eğer temiz çıkarsa zaten 3lü ve 4 lü yü dr istemiyor bile.ben ikili tarama testi yaptırmadım 3lüyü yaptırıcam
kaçıncı haftaya kadar yapılması gerekiyorEğer nihayetinde tarama testi yaptıracaksan 2'li yi yaptırman daha doğru vaktin varsa bence 2li yaptır.. Eğer temiz çıkarsa zaten 3lü ve 4 lü yü dr istemiyor bile.
13+2 yim ben şu anEğer nihayetinde tarama testi yaptıracaksan 2'li yi yaptırman daha doğru vaktin varsa bence 2li yaptır.. Eğer temiz çıkarsa zaten 3lü ve 4 lü yü dr istemiyor bile.
ben her sabah kahvaltımı hazırlıyorum yumurtasından herşeyine kahvaltı yapmadan evden cıkamıyorum günüm altüst oluyo yapmayınca cocukluktan gelen bi alışkanlık . erken uyanıyorum biraz ama iyi oluyoYoğundum pek giremiyodum
Geçenlerde izne çıkınca yığılmış herşey
Hep poğaça simit hem insanı tıkıyor hemde bebeğe yaramıyor
3 gözlü beslenme kutuma gülseler de sağlıklı en azından :) hem cidden benim de midem rahatladı biraz
Tavsiye ederim
Siz neler yapıyosunuz
Yoğundum pek giremiyodum
Geçenlerde izne çıkınca yığılmış herşey
Hep poğaça simit hem insanı tıkıyor hemde bebeğe yaramıyor
3 gözlü beslenme kutuma gülseler de sağlıklı en azından :) hem cidden benim de midem rahatladı biraz
Tavsiye ederim
Siz neler yapıyosunuz
az kaldı sabır :)Bizim de cinsiyet belli değil
Ve sıradakirandevum 26.09 hadi hayırlısı
Dörtlü renkli dobler canım 5. Ayında en az 45 dakika içerde kalıyorsun radyoloji izm. Bakıyor şeker yüklemesi sonraBenim kafam karıştı bu testlerden
2 li ve 3 lü yaptırdım
Detaylıya git dediler
Bi de dörtlü duymuştum bu ne zaman ki ?
Bi şeker yüklemesi deniyodu ?
Ya ultrason fotosuna bakıp kız yada erkek olduğunu nasıl anlıyorlar pipisi görmek dışında tabi onu açık şekilde gören herkes yorumlayabilir.
EVET DOKTORLAR %95 ERKEK DEDİ AMA BAKALIMKı
sizinki erkek miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?