2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

NEREDESİN SEN:) GAYET MANTIKLI ASLINDA BU SAYEDE PEYNİR ZEYTİN YEMİŞ OLURUZ

Yoğundum pek giremiyodum
Geçenlerde izne çıkınca yığılmış herşey
Hep poğaça simit hem insanı tıkıyor hemde bebeğe yaramıyor
3 gözlü beslenme kutuma gülseler de sağlıklı en azından :) hem cidden benim de midem rahatladı biraz
Tavsiye ederim

Siz neler yapıyosunuz

Benim kafam karıştı bu testlerden
2 li ve 3 lü yaptırdım
Detaylıya git dediler

Bi de dörtlü duymuştum bu ne zaman ki ?
Bi şeker yüklemesi deniyodu ?

ben her sabah kahvaltımı hazırlıyorum yumurtasından herşeyine kahvaltı yapmadan evden cıkamıyorum günüm altüst oluyo yapmayınca cocukluktan gelen bi alışkanlık . erken uyanıyorum biraz ama iyi oluyo

Ya ultrason fotosuna bakıp kız yada erkek olduğunu nasıl anlıyorlar pipisi görmek dışında tabi onu açık şekilde gören herkes yorumlayabilir.

Kesiblikle bende tavsiye ederim senin yaptığını ben normaldede ise o sekilde gotueuo yiyordum sabahlari veya sandvic cavdar ekmegina kivircik peybir domates fln mideyede iyi gelio gercekten.poca simit fln hem tıkıyor hem bebege yaramiyor hem gereksiz kilo

Benim kafam karıştı bu testlerden
2 li ve 3 lü yaptırdım
Detaylıya git dediler

Bi de dörtlü duymuştum bu ne zaman ki ?
Bi şeker yüklemesi deniyodu ?
Dörtlü renkli dobler canım 5. Ayında en az 45 dakika içerde kalıyorsun radyoloji izm. Bakıyor şeker yüklemesi sonra

Ya ultrason fotosuna bakıp kız yada erkek olduğunu nasıl anlıyorlar pipisi görmek dışında tabi onu açık şekilde gören herkes yorumlayabilir.

Nub teorisi denen bise var ondan anlayanlar var canim ordan ben beninkini sanki pipi var ordan yorumluyorum kebdiminkini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…