2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BENDE CNM BİSKÜVİ FALAN BAZEN BÖREK POĞAÇA

Dörtlü renkli dobler canım 5. Ayında en az 45 dakika içerde kalıyorsun radyoloji izm. Bakıyor şeker yüklemesi sonra
Benim bildiğim 4 lü test aynı 2'li gibi kan ve dr ultrason ölçümü oranıyla yapılan. doppler ise detaylı ayrıntılı ultrason sadece 42lü teste eğer 2'li temiz çıktıysa gerek duyulmuyor ama detaylı ultrason her hamilenin yaptırması gereken bir ultrason muaynesi.

Ben 6:45 de servise binmis oluyorum :) kahvalti icin burazdaha erken kalksam yiyemiyorum zaten bu saatlerde masallah size yediginiz hersey bebise yarasin ins
çok erkenmiş akşamdan kahvaltı çantası hazırlıcaksın ozaman yumurta haşla koy sabah yersin iyi olur iş yerinde hamileyken idareten yiyince cok halsiz kalıyo insan benimde öğlen yemeklerim problem ve şuan cok halsizim eve gidince pizza yapıcam canım cok cekti hem yarın öğlen içinde getirmiş olurum :)

Ben beslenme kutusu aldım
3 gözü var ve güzel birbirine geçmiyo koyduğun şeyin tadı sıvısı vs.
Sabahları öyle kahvaltı yapıyorum işyerinde :)
aynen bende öyle yapıyorum benimkide 2 gözlü peynir zeytin domates salatalık biber koyuyorum 1-2 dilim tam buğday ekmeği alıyorum bide süt içiyorum ben sütten nefret ederim ama kahvaltıyla içebiliyorum hatta artıyo gün içinde acıkınca iyi oluyo bastırıyo eve gidene kadar

Afiyet olsun
Ben süt severidm şimdi hiç içemiyorum ama börek poğaçadansa zeytin peynir bebeğe de faydalı

Ben kesinlikle yunurta yeniyenlerdenim hicbi türlüsü nu , ama yanimda hazirlayip gituruyordum is yerinede suara raporluyum zaten evde yapiyorum buralar kahvaltimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…