- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
45 dk mı suruyor dedın :)Dörtlü renkli fobiler canım 5. Ayında en az 45 dakika içerde kalıyorsun radyoloji izm. Bakıyor şeker yüklemesi sonra
BENDE CNM BİSKÜVİ FALAN BAZEN BÖREK POĞAÇAYoğundum pek giremiyodum
Geçenlerde izne çıkınca yığılmış herşey
Hep poğaça simit hem insanı tıkıyor hemde bebeğe yaramıyor
3 gözlü beslenme kutuma gülseler de sağlıklı en azından :) hem cidden benim de midem rahatladı biraz
Tavsiye ederim
Siz neler yapıyosunuz
10+5 te erkek tahmin etti dr um :) siz ne zaman ogrendinizallah allah en erken ben öğrenmişim galiba :)
11-14. haftalar arası yapılabiliyor cnmkaçıncı haftaya kadar yapılması gerekiyor
ben her sabah kahvaltımı hazırlıyorum yumurtasından herşeyine kahvaltı yapmadan evden cıkamıyorum günüm altüst oluyo yapmayınca cocukluktan gelen bi alışkanlık . erken uyanıyorum biraz ama iyi oluyo
10+5 te erkek tahmin etti dr um :) siz ne zaman ogrendiniz
12+5te, ben 16. hafta sanıyordum10+5 te erkek tahmin etti dr um :) siz ne zaman ogrendiniz
Benim hcg 10 ama doktor kısa benzetti
7.30 da cıkıyorumKacta cikiyorsunuz evden
Genelde 16. 17. Hafyalarda kesinleşiyormus12+5te, ben 16. hafta sanıyordum
Ben 6:45 de servise binmis oluyorum :) kahvalti icin burazdaha erken kalksam yiyemiyorum zaten bu saatlerde7.30 da cıkıyorum
2li test devlette yapılıyor mu
Benim bildiğim 4 lü test aynı 2'li gibi kan ve dr ultrason ölçümü oranıyla yapılan. doppler ise detaylı ayrıntılı ultrason sadece 42lü teste eğer 2'li temiz çıktıysa gerek duyulmuyor ama detaylı ultrason her hamilenin yaptırması gereken bir ultrason muaynesi.Dörtlü renkli dobler canım 5. Ayında en az 45 dakika içerde kalıyorsun radyoloji izm. Bakıyor şeker yüklemesi sonra
Benim 30 du
çok erkenmiş akşamdan kahvaltı çantası hazırlıcaksın ozaman yumurta haşla koy sabah yersin iyi olur iş yerinde hamileyken idareten yiyince cok halsiz kalıyo insan benimde öğlen yemeklerim problem ve şuan cok halsizim eve gidince pizza yapıcam canım cok cekti hem yarın öğlen içinde getirmiş olurum :)Ben 6:45 de servise binmis oluyorum :) kahvalti icin burazdaha erken kalksam yiyemiyorum zaten bu saatlerdemasallah size yediginiz hersey bebise yarasin ins
aynen bende öyle yapıyorum benimkide 2 gözlü peynir zeytin domates salatalık biber koyuyorum 1-2 dilim tam buğday ekmeği alıyorum bide süt içiyorum ben sütten nefret ederim ama kahvaltıyla içebiliyorum hatta artıyo gün içinde acıkınca iyi oluyo bastırıyo eve gidene kadarBen beslenme kutusu aldım
3 gözü var ve güzel birbirine geçmiyo koyduğun şeyin tadı sıvısı vs.
Sabahları öyle kahvaltı yapıyorum işyerinde :)
BENDE CNM BİSKÜVİ FALAN BAZEN BÖREK POĞAÇA
Benim 44.4 cikmisti. Herkes yazmia hcg yi ne oluyorki hcg den
aynen bende öyle yapıyorum benimkide 2 gözlü peynir zeytin domates salatalık biber koyuyorum 1-2 dilim tam buğday ekmeği alıyorum bide süt içiyorum ben sütten nefret ederim ama kahvaltıyla içebiliyorum hatta artıyo gün içinde acıkınca iyi oluyo bastırıyo eve gidene kadar
çok erkenmiş akşamdan kahvaltı çantası hazırlıcaksın ozaman yumurta haşla koy sabah yersin iyi olur iş yerinde hamileyken idareten yiyince cok halsiz kalıyo insan benimde öğlen yemeklerim problem ve şuan cok halsizim eve gidince pizza yapıcam canım cok cekti hem yarın öğlen içinde getirmiş olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?