2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben her sabah kahvaltımı hazırlıyorum yumurtasından herşeyine kahvaltı yapmadan evden cıkamıyorum günüm altüst oluyo yapmayınca cocukluktan gelen bi alışkanlık . erken uyanıyorum biraz ama iyi oluyo
maşallah ne güzel ben uyanır uyanmaz yemek yiyemem akşamdan hazırlayıp sabah işe götürüyorum ama yumurta götüremiyorum tabi ama poğaçadan iyidir az yiyip sık acıkıyorum acıkınca artanlardan yiyorum en azından sağlıklı şeyler yemiş oluyorum ama sizinki daha güzel tabi çeşit çok olur

Ben kesinlikle yunurta yeniyenlerdenim hicbi türlüsü nu , ama yanimda hazirlayip gituruyordum is yerinede suara raporluyum zaten evde yapiyorum buralar kahvaltimi
bende süt içemiyorum ama hergün yumurta yemekte beni, bayıyo yoğurttanda bıkkınlık geldi eskiler 2 kişisin cok ye diyolar doktorlar buna kızıyo ama doğru söylüyolar valla

Ben kesinlikle yunurta yeniyenlerdenim hicbi türlüsü nu , ama yanimda hazirlayip gituruyordum is yerinede suara raporluyum zaten evde yapiyorum buralar kahvaltimi

Bende hiç yiyemiyorum yımırta
Önceden de sevmezdim
Ama menemende domatesli oluyo diye mi ne yiyebiliyorum

ben hazırlayana kadar zaman geçiyo zaten yoksa bu aralar öğürüp duruyorum sabah sabah tam anlamıyla yemesemde aç çıkmamış oluyorum en azından. eşimde benle yiyor ben ne yesem oda yiyo bazen diyorumki seninki kaç aylık :)

İlk hamileliğimde uc boyutlu ultrasonda 16 haftalıkken %80 kız denilmişti..oğlum oldu
banada 12. haftada kıza benziyo yüzde 80 kız dedi ben daha sormadan söleyiverdi . ihtimalleri hiç sevmem bekleyip kesin bilgi istiyordum ama doktor söyledi. perşembe gidicem kesin olanı söylicek bakalım hayırlısı olsun kız erkek farketmez ikiside yok nasısa . ama bana erkek gibi gelmişti hep kız diyince şaşrdım baya p şembe kız değil erkekmiş derse baya papaz olucam doktorla çünkü ilk kan verdiğimdede ikiz olabilir dedi sonra tek olduğunu söyledi duygularımla oynuyo ühühüüh

kızlar sol tarafta küçük pıt pıtlar var...ama limi bastırınca hissettiğim şey kendi kalp atışım.ama arada bikaç defa üst üste minik pıtipıtlar var...çok merak ediyorummm

ya banada %90 dedi cinsiyeti değiştirmez İNŞALLAHHHH

Benim aç karnına kullanmam gereken tiroid hapım var
Onu içiyorum içtikten sonra yarım saat bişey yeme diyo doktorlar
Zaten işyerime gelmem 1 saati buluyo
Gelince de çantamdan pembe beslenme kutumu çıkarıp çay eşliğinde içiyorum
Tavsiye ederim niyeyse zeytine bayılıyorum

D
oğru söylüyorsun canım benim doktorum 10+5 ken kıza benziyor bacak arası boş dedi.benim de bir kızım var gönlümden sağlıklı bir erkek bebek geçiyordu. Bebeğinin ultrason resmi varsa buraya koysana benzetmeye çalışırdık :)

bende süt içemiyorum ama hergün yumurta yemekte beni, bayıyo yoğurttanda bıkkınlık geldi eskiler 2 kişisin cok ye diyolar doktorlar buna kızıyo ama doğru söylüyolar valla

Iki kisi yemene grrek yok canim doyana kadar yiyeceksin ogunler sık sık az az olmali aralarda meyveler yemek daha saglikli

DENEYECEĞİM BENDE MANTIKLI GELDİ :)

Allah hepimize gönlümüze göre versin inşallah

eşimde bende uykuya çok düşkünüz o da hayatta uyanır uyanmaz yemez zaten zor uyandırıyorum işe giderken bile erken kalkmak zor geliyo valla yemek için küçüklükten beri öyle annem hazırlar önüme koyardı yiyemezdim alışkanlık işte eşimde benim gibi .ama ben aşermem o aşerir ben ona çocuğu senmi taşıyosun yoksa diyorum millette ona seninki kaç aylık diyo :)

Afiyet olsun
Ben süt severidm şimdi hiç içemiyorum ama börek poğaçadansa zeytin peynir bebeğe de faydalı
Canım bende normalde süt sevmem hamileliğimin ilk haftalarında içtim ama mide bulantılarım başlayınca tiksindim içemiyorum artık görmek bile istemiyorum hatta. bende sabahları hamileliğimin başından beri işyerime küçük kaplarla zeytin, peynir, domates, salatalık, kepek ekmeği, haşlanmış yumurta, ceviz, fındık getiriyorum kahvaltı için hatta bazen abartıp bal tereyağ bile getiriyorum öğlen içinde genelde akşamdan olan yemeklerimden getiriyorum dışardan yememeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…