aynen canım midem şişiyor.ilaç içerken bile zorlanıyorum.bir de bende idrar yolu iltihabı çıktı düşün ne kadar içmem gerek ve yapamıyorum off ne yapıcaz?ya kızlar ben hiç su içemiyorum gunde 1 litre bile içmiyorum benim gibi olan varmı((
aynen canım midem şişiyor.ilaç içerken bile zorlanıyorum.bir de bende idrar yolu iltihabı çıktı düşün ne kadar içmem gerek ve yapamıyorum off ne yapıcaz?
Canım bende normalde süt sevmem hamileliğimin ilk haftalarında içtim ama mide bulantılarım başlayınca tiksindim içemiyorum artık görmek bile istemiyorum hatta.bende sabahları hamileliğimin başından beri işyerime küçük kaplarla zeytin, peynir, domates, salatalık, kepek ekmeği, haşlanmış yumurta, ceviz, fındık getiriyorum kahvaltı için hatta bazen abartıp bal tereyağ bile getiriyorum öğlen içinde genelde akşamdan olan yemeklerimden getiriyorum dışardan yememeye çalışıyorum
bennnnya kızlar ben hiç su içemiyorum gunde 1 litre bile içmiyorum benim gibi olan varmı((
ama nası oluyo anlamıyorum wc den çıkamıyorum günde 7 ile 10 arası gidiyorum ve çok sıkıcı bi durumbennnn
ama nası oluyo anlamıyorum wc den çıkamıyorum günde 7 ile 10 arası gidiyorum ve çok sıkıcı bi durum
Ne güzel
Maalesfe ben öğlen dışardan yiyorum ve abur cubur tiryakisi olduğumdan azaltsam da yine yediğim oluyo akşam yemeğinin üstüne abur cubur 1 paket bişey
aburcubur derken geçen gece düğünden dönerken karnım aç canım bır hamburger ıstıyor ama oyle boyle degıl sagolsun esım goturdu yedım her gun hamburger yerım gibi oyle seviyorum su donemde
yok oyle seyler canım hıc cekmıyor yas pastaya bayılırdım mesela hic aklıma gelmiyor dondurma oyle magnum yerdım sımdı yedıgım tek dondurma buz parmak oda eksı ve soguk dıeOnu da yerim ama hamile kalınca bırakmaya çalışıyorum. Benim şu an daha çok kraker kek çikolata cips tarzı
kızlar bu sabah doktora gittim %100 erkek dedi yanılma payı yok mu dedim eşim %99'a düşürdü böyle bir şey başına gelen var mı? 12+3 haftalık
Ben onu da yiyorumBENDE JELİBON YİYORUM DELİ GİBİZARARLI OLDUĞUNU BİLDİĞİM HALDE
HİÇBİR DOKTOR %100 O HAFTALARDA DEMEZ AMA İLGİNÇ GELDİkızlar bu sabah doktora gittim %100 erkek dedi yanılma payı yok mu dedim eşim %99'a düşürdü böyle bir şey başına gelen var mı? 12+3 haftalık
HAMİLELİK BAHANE ABUR CUBUR ŞAHANE :):)Ben onu da yiyorum
Abur cubur her türlü
Canim banada 12+5 te erkek dedi yaa buraya da koymuştum fotomuzu bizim gonlumuzden hep erkek geciyodu inş değişmezkızlar bu sabah doktora gittim %100 erkek dedi yanılma payı yok mu dedim eşim %99'a düşürdü böyle bir şey başına gelen var mı? 12+3 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?