2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar ben hiç su içemiyorum gunde 1 litre bile içmiyorum benim gibi olan varmı((
aynen canım midem şişiyor.ilaç içerken bile zorlanıyorum.bir de bende idrar yolu iltihabı çıktı düşün ne kadar içmem gerek ve yapamıyorum off ne yapıcaz?

Valla sizleri okuyunca ben özeniyorum ne güzel yiyorsunuz:))ben sabahları sadece peynir domates ve zeytin yiyebiliyorum yeni yeni..süt yumurta görmeye tahammulum yok:) su zaten içemiyorum içim kurudu :))çalışmaktanda nefret eder oldum sürekli uykum var halsizim hep açım ben ne zaman hamileliğimin tadını çıkarmaya başlıcam

Ne güzel
Maalesfe ben öğlen dışardan yiyorum ve abur cubur tiryakisi olduğumdan azaltsam da yine yediğim oluyo akşam yemeğinin üstüne abur cubur 1 paket bişey

Ne güzel
Maalesfe ben öğlen dışardan yiyorum ve abur cubur tiryakisi olduğumdan azaltsam da yine yediğim oluyo akşam yemeğinin üstüne abur cubur 1 paket bişey

aburcubur derken geçen gece düğünden dönerken karnım aç canım bır hamburger ıstıyor ama oyle boyle degıl sagolsun esım goturdu yedım her gun hamburger yerım gibi oyle seviyorum su donemde

aburcubur derken geçen gece düğünden dönerken karnım aç canım bır hamburger ıstıyor ama oyle boyle degıl sagolsun esım goturdu yedım her gun hamburger yerım gibi oyle seviyorum su donemde

Onu da yerim ama hamile kalınca bırakmaya çalışıyorum. Benim şu an daha çok kraker kek çikolata cips tarzı

Onu da yerim ama hamile kalınca bırakmaya çalışıyorum. Benim şu an daha çok kraker kek çikolata cips tarzı
yok oyle seyler canım hıc cekmıyor yas pastaya bayılırdım mesela hic aklıma gelmiyor dondurma oyle magnum yerdım sımdı yedıgım tek dondurma buz parmak oda eksı ve soguk dıe

kızlar bu sabah doktora gittim %100 erkek dedi yanılma payı yok mu dedim eşim %99'a düşürdü böyle bir şey başına gelen var mı? 12+3 haftalık

biraz önce yanlış kelime yazdığım için anlatım bozukluğu yapmışım eşim yanılma payını sorunca doktor %99'a düşürdü

kızlar bu sabah doktora gittim %100 erkek dedi yanılma payı yok mu dedim eşim %99'a düşürdü böyle bir şey başına gelen var mı? 12+3 haftalık
Canim banada 12+5 te erkek dedi yaa buraya da koymuştum fotomuzu bizim gonlumuzden hep erkek geciyodu inş değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…