- 3 Temmuz 2014
- 142
- 100
- 123
- 37
Aa hayirli olsun canim bende temmuzda yaziliyi geçtim hamile oldugumu öğrenince kalmisti bu ay direksiyona gircem bende:)Ehliyet sınavının sonucu şimdi açıklandı
Ben geçmişim eşim kalmış :)
doğumdna önce almak istiyorum, direksiyonu da geçerim inşallah
Aa hayirli olsun canim bende temmuzda yaziliyi geçtim hamile oldugumu öğrenince kalmisti bu ay direksiyona gircem bende:)
hayırlı olsun canım ınsallah gecersınEhliyet sınavının sonucu şimdi açıklandı
Ben geçmişim eşim kalmış :)
doğumdna önce almak istiyorum, direksiyonu da geçerim inşallah
hayırlı olsun canım ınsallah gecersın
Hayırlı olsun ehliyetin.beslenme çanta si fikri çok iyi bizim fabrikada yemek çıkıyor kaliteli de protein ağırlıklı. Sabah tiroid ilacı mi içip 30 dk içinde yumurta mi çayı koyuyorum ateşe o arada onlar oluyo domateside doğruyorum. Süre doluyor kahvaltı mi ediyorum servise gidiyorumAmin inşallah çok sağ ol
yani dr bunu 14.hafta olarak değerlendiriyor bence hızlıca dr ne ulaş ve sor yapabilirmiyim diye.. Sonuçta en iyi sonucu 2 li test veriyormuş.13+2 yim ben şu an
Canim senin cinsiyete ne demiştiiiikızlar sol tarafta küçük pıt pıtlar var...ama limi bastırınca hissettiğim şey kendi kalp atışım.ama arada bikaç defa üst üste minik pıtipıtlar var...çok merak ediyorummm
ya banada %90 dedi cinsiyeti değiştirmez İNŞALLAHHHH
Canim ne yaptin randevu Nasil gectiKızlar bugün 5 de randevum.sanirim cinsiyetini söyler.bakalim kizima kardeş kim gelecek
kızlar bu sabah doktora gittim %100 erkek dedi yanılma payı yok mu dedim eşim %99'a düşürdü böyle bir şey başına gelen var mı? 12+3 haftalık
hadi hayırlısı...Genelde 16. 17. Hafyalarda kesinleşiyormus
erkek bebekler kendini erken belli ediyor ama arkadaşıma da ikili testte doktoru %90 erkek demiş 18. haftasında kız demiş... bazen kordondan dolayı yanılabiliyor doktorlar ..Gozun aydin hayorli evlat olsun ins.demekki direk gordu minik pipiyi :) Ultrasin goruntusu varsa paylaşmak istetsen bizde bakalım :)
erkek bebekler kendini erken belli ediyor ama arkadaşıma da ikili testte doktoru %90 erkek demiş 18. haftasında kız demiş... bazen kordondan dolayı yanılabiliyor doktorlar ..
bugün benim de randevum vardı bana da kesin olmamakla birlikte erkek dedi.Normalde 12+5 olmam gerek ama bebek 13+1 görünüyor.
doğru olabilir benimki de 4 gün geriden geliyor ve kız deniliyor :)Erkek bebekler önden gidermis derler,benimde öyle önden gidiyor 13+2 de 14 cikti en son
ikili için gitmiştim çok şükür ultrason muayenesi temiz çıktı kan sonuçlarını da 1 hafta sonra alıcam.inşallah o da iyi çıkar.sağlıklı olsunlar da valla tek düşündüğüm şey bu.bi de bir sürü ilaç verdi kalsiyum hapı,demir hapı,multivitamin,balık yağı :) pek bişey yiyemiyorum ondan heralde.Meyve ye aşeriyorum özellikle şeftali:)Erkek bebekler önden gidermis derler,benimde öyle önden gidiyor 13+2 de 14 cikti en son
ikili testi yaptırmadım ben.. üçlüyü yaptırsam yeterli mi acabaikili için gitmiştim çok şükür ultrason muayenesi temiz çıktı kan sonuçlarını da 1 hafta sonra alıcam.inşallah o da iyi çıkar.sağlıklı olsunlar da valla tek düşündüğüm şey bu.bi de bir sürü ilaç verdi kalsiyum hapı,demir hapı,multivitamin,balık yağı :) pek bişey yiyemiyorum ondan heralde.Meyve ye aşeriyorum özellikle şeftali:)
ikili için gitmiştim çok şükür ultrason muayenesi temiz çıktı kan sonuçlarını da 1 hafta sonra alıcam.inşallah o da iyi çıkar.sağlıklı olsunlar da valla tek düşündüğüm şey bu.bi de bir sürü ilaç verdi kalsiyum hapı,demir hapı,multivitamin,balık yağı :) pek bişey yiyemiyorum ondan heralde.Meyve ye aşeriyorum özellikle şeftali:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?