Benimde sata göre 15+0 ken 16+2 çıktı dr banada erkek dedi yinede ayrıntılıya kadar emin olamıycamErkek bebekler önden gidermis derler,benimde öyle önden gidiyor 13+2 de 14 cikti en son
Hem ders hem nobet cok zor olur . Ben ddoktordan nobet tutmasi sakincalidir seklinde bir rapor aldim, sizde deneyin isterseniz.Tabiki nobet zorunlu. Nerde o idare. Temenni sadece. Yapacak bir sey yok. Goz acip kapayana kadar geçse
Gozun aydin hayorli evlat olsun ins.demekki direk gordu minik pipiyi :) Ultrasin goruntusu varsa paylaşmak istetsen bizde bakalım :)
Canım. Benim yeni girebildim maalesef çok hastaydımBurmus nerdesin cnm dr.dan geldin bizi unuttun heralde...merak ediyorum bebişin cinsiyetini
Geçmiş olsun cnm sen iyi olda enin sonunda gösterecek nasılsa.Canım. Benim yeni girebildim maalesef çok hastaydımbebiş göstermediği kendini 20 dk dan fazla uğraştık yine olmadı utangaç edepli çocuk olcak benim kuzucuk :)
ben de normalde meyve hiç yemem ama hamileyken bol bol yiyorum şaşıyorum..Bu arada bende yemedigim kadar meyve yedim hamilelikte günde 2 tane yemesem içim gidiyor
bebekler bacaklarını mı kapatıyor nasıl göstermiyor :)Canım. Benim yeni girebildim maalesef çok hastaydımbebiş göstermediği kendini 20 dk dan fazla uğraştık yine olmadı utangaç edepli çocuk olcak benim kuzucuk :)
Canim fotoyu kirpip ole yukleyince oluyo dosya boyutu yariya düşüyoNasıl resim attın cnm telefondanmı.bende atmaya çalışıyorum hata oluyor dosya boyutundan kaynaklı
Evet canım bende öyle dikkat et kendine sende bol vitamin al ilaçta alamıyoruz kendimize iyi bakmamız şart :)Aynı sıkıntıyı yaşıyorum cuma günü inanılmaz şekilde 5.6 kere aynı yere hareket etti bariz bir şekilde o ilk ve son oldu dayanamadım yarına randevu aldim bakalım hakkımızda hayırlısı insallah bebislerimiz iyidir allaha emanetler
3 gündür grip öksürük maf durumdayim okullar açıldı mikrop çok dikkat etmek lazim
Maddi durumun el veriyorsa başlasın derim.Bitter özel okuldaki dedin de benim 5 yaşında kızım var şimdiden içimde dert seneye ilkokul başlıyor. Özelden mi baslatim.maddi olarak zorlanacam. Ama sonuçta kizimin geleceği. Tavsiye nedir
Yani canım aynen öyle sağlıklı olsunlar yeterki illaki öğrenilir :)Geçmiş olsun cnm sen iyi olda enin sonunda gösterecek nasılsa.
Evet canım dizleriyle kapatıyor resmen çokta güldürdü bizi :) bağdaş kurup oturuyo zıplıyo tekme atıyo ama birtürlü göstermedi yüzünüde tam göremedik 3 boyutlu baktık ama sadece yandan gördük eli başındaydı anlıcan rahatsız oldu bizden :))bebekler bacaklarını mı kapatıyor nasıl göstermiyor :)
Bende hergün şeftali yiyorum hatta bugün 1 elma 1 armut 1 şeftali 1 kase üzüm yedim hala da doymuyorum :) ki doktor um meyveyi şeker yüzünden dikkatli ye demisti. Hamilelik şekeri çıkmasın diye .Valla engel olamıyorum napicaz bakalım:):)Ayy benim gibi seftaliye aseren birini gordumm :) ay sabah kalkip seftali yiyorum bende herfun yerim) kesinlikle saglik olsun yeter suara ihtiyacim olan seyde saglik sağlık zaten:)) ben sadece kan ilaci kullanıyorum onuda eleviti yuyamadigim ivin verdi kan surubu daha dogrusu kucuk siselrrde oluyorya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?