2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada bende yemedigim kadar meyve yedim hamilelikte günde 2 tane yemesem içim gidiyor

Burmus nerdesin cnm dr.dan geldin bizi unuttun heralde...merak ediyorum bebişin cinsiyetini

Tabiki nobet zorunlu. Nerde o idare. Temenni sadece. Yapacak bir sey yok. Goz acip kapayana kadar geçse
Hem ders hem nobet cok zor olur . Ben ddoktordan nobet tutmasi sakincalidir seklinde bir rapor aldim, sizde deneyin isterseniz.

Eklentiler

• IMG-20140916-WA0002.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG-20140916-WA0001.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG-20140916-WA0000.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 79
Nasıl resim attın cnm telefondanmı.bende atmaya çalışıyorum hata oluyor dosya boyutundan kaynaklı

Kızlar hayırlı akşamlar :) daha yeni girebiliyorum çok halsiz ve bitkinim annemde kalıyorum hatta bugün doktorumuza gittik çok güzeldi 3 boyutlu baktık bebeğim nasılda büyümüş maşallah elleri hep başında arada ağzına alıp emiyo falan aşk böcüküm benim :) ama malesef naz naz kırılıyordu göstermedi ne yüzünü nede cinsiyeti bacaklarını açıyor ama piposu bize dönükken bize dönünce yukarı çekti oynak yavrucukum benim ağlattı bugün bizi :) özlüyoruz biz çok 3 hafta uzun geliyo dedik doktorumuza gülüyo istediğinizde gelin dedi bakalım belki önümüzdeki hafta tekrar gideriz :) bu arada cinsiyeti 15. Haftalarda öğrenmek mümkünmüş ve hareketlerinide 18 ve 20. Haftadan önce hissetmen mümkün değil dedi ki ben zaten hissetmiyorum damar atması oluyor sadece onuda hissedebilirmişiz :)

Canım. Benim yeni girebildim maalesef çok hastaydım bebiş göstermediği kendini 20 dk dan fazla uğraştık yine olmadı utangaç edepli çocuk olcak benim kuzucuk :)
Geçmiş olsun cnm sen iyi olda enin sonunda gösterecek nasılsa.

Evet canım bende öyle dikkat et kendine sende bol vitamin al ilaçta alamıyoruz kendimize iyi bakmamız şart :)

Bitter özel okuldaki dedin de benim 5 yaşında kızım var şimdiden içimde dert seneye ilkokul başlıyor. Özelden mi baslatim.maddi olarak zorlanacam. Ama sonuçta kizimin geleceği. Tavsiye nedir
Maddi durumun el veriyorsa başlasın derim.
Ben bile şimdiden eğer bu okulda devam edersem anaokulundan buraya veririm diyorum kısmetse.
Özel okullara talep arttı özellikle devlet yardımından sonra.

bebekler bacaklarını mı kapatıyor nasıl göstermiyor :)
Evet canım dizleriyle kapatıyor resmen çokta güldürdü bizi :) bağdaş kurup oturuyo zıplıyo tekme atıyo ama birtürlü göstermedi yüzünüde tam göremedik 3 boyutlu baktık ama sadece yandan gördük eli başındaydı anlıcan rahatsız oldu bizden :))

Bende hergün şeftali yiyorum hatta bugün 1 elma 1 armut 1 şeftali 1 kase üzüm yedim hala da doymuyorum :) ki doktor um meyveyi şeker yüzünden dikkatli ye demisti. Hamilelik şekeri çıkmasın diye .Valla engel olamıyorum napicaz bakalım:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…