2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kadar Nazlıysa Kız olabilir annesi:)

Ay benimkide en son bagdas kurup yuzustu dönmüştü kesinlestiremedik cinsiyeti:)) cok komik oluyor ya yuzuyor resmen lup lup:)

Aa benim hic aklima gelmesi seker bwnde elma armut seftaliciyim ama en çok seftali :) kilo durumun nasil peki kili aldinmi canim

Merhaba bayanlar bende cinsiyeti ogrenemeyenlerdenim tatli yedim tursu yedim aci yedim tuzlu da yedim yani anane formülü de tutmuyor bende bakalim hayirlisi artik :-D

Merhabalaaaarr :)

Ben de aranıza katılmak istiyorum.

8 Mart olarak görünüyo doğum tarihimiz.

Sat: 1 haziran :)

Çok güzel bi duygu bu. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inş.

O değil de, cinsiyet öğrenemedim ben henüz.
cuma öğrenicem yavrum gösterirse :)
Ama doktor son randevuda "kıza benziyo " demişti :) :)

bizde 20. haftadan sonra nöbet verilmiyor canım yönetmelikte bu şekilde geçiyor branştan branşa fark ediyormu acaba anasınıfçıyım ben ...İnş sizdede yoktur ya şimdiden zor oluyor çünkü
Gunaydinlar. Yönetmelikte doguma 3 ay kala diyor O da 28.hafta ediyor malesef. Size jest yapiyorlar sanirim :)

Maddi durumun el veriyorsa başlasın derim.
Ben bile şimdiden eğer bu okulda devam edersem anaokulundan buraya veririm diyorum kısmetse.
Özel okullara talep arttı özellikle devlet yardımından sonra.
Teşekkürler cevabın için şuan özel anasınıfı nda durumum yetmese de zorlanacam 3 yıl ev kredisi var 3 yıl sıkıntı canı saolsun can kizimin

Kızlar nöbet olayı 24. Hafta dolana kadar zorunlu tabii nöbet tutması sakıncalı diye rapor alırsanız vermezler. Benim idare yazmamis ama haftaya bekliyorum. Çünkü görevlendirilen öğretmen arkadaşlar oldu. Onlardan birinin yerine yazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…