İdareniz kabul etti mi bu raporu? Nasıl karşıladılar?Hem ders hem nobet cok zor olur . Ben ddoktordan nobet tutmasi sakincalidir seklinde bir rapor aldim, sizde deneyin isterseniz.
Bu kadar Nazlıysa Kız olabilir annesi:)Evet canım dizleriyle kapatıyor resmen çokta güldürdü bizi :) bağdaş kurup oturuyo zıplıyo tekme atıyo ama birtürlü göstermedi yüzünüde tam göremedik 3 boyutlu baktık ama sadece yandan gördük eli başındaydı anlıcan rahatsız oldu bizden :))
Evet canım dizleriyle kapatıyor resmen çokta güldürdü bizi :) bağdaş kurup oturuyo zıplıyo tekme atıyo ama birtürlü göstermedi yüzünüde tam göremedik 3 boyutlu baktık ama sadece yandan gördük eli başındaydı anlıcan rahatsız oldu bizden :))
Bende hergün şeftali yiyorum hatta bugün 1 elma 1 armut 1 şeftali 1 kase üzüm yedim hala da doymuyorum :) ki doktor um meyveyi şeker yüzünden dikkatli ye demisti. Hamilelik şekeri çıkmasın diye .Valla engel olamıyorum napicaz bakalım:):)
ne öğretmenisin canım.al bendende okadar çok yoruldum ben bide sınıfçıyımGünaydın arkadaşlar. Okulun ilk gününden bağırmaktan karnıma basınçlı ağrılar girdi bu öğrenciler beni erkenden kolaylıkla doğurttururlar :)
Resimleri scan ettim önce sonra tekefona attım ekran fotosu gibi çektim böylece telefonumda da resim elde ettim galeriden seçtim umarım anlatabilmlşimdirNasıl resim attın cnm telefondanmı.bende atmaya çalışıyorum hata oluyor dosya boyutundan kaynaklı
Evet sadece bacakları dedi doktor ortada pipi var dedi :)En son resim alttan mi sanki bacak arasinda bisi gordum bende :))
Ayy oglus geliyor yani hayorlisiyla saglikla gelsinler ins canimEvet sadece bacakları dedi doktor ortada pipi var dedi :)
Saol canım inşallahAyy oglus geliyor yani hayorlisiyla saglikla gelsinler ins canim
Aynı sıkıntıyı yaşıyorum cuma günü inanılmaz şekilde 5.6 kere aynı yere hareket etti bariz bir şekilde o ilk ve son oldu dayanamadım yarına randevu aldim bakalım hakkımızda hayırlısı insallah bebislerimiz iyidir allaha emanetler
Canım ben bugün gittim hastaneye allaha şükür çok oynuyodu ama ben hissetmiyomuşum yavaş yavaş hissederiz bundan sonra inşallah
bizde 20. haftadan sonra nöbet verilmiyor canım yönetmelikte bu şekilde geçiyor branştan branşa fark ediyormu acaba anasınıfçıyım ben ...İnş sizdede yoktur ya şimdiden zor oluyor çünküYok canim ogrtmenim
Gunaydinlar. Yönetmelikte doguma 3 ay kala diyorbizde 20. haftadan sonra nöbet verilmiyor canım yönetmelikte bu şekilde geçiyor branştan branşa fark ediyormu acaba anasınıfçıyım ben ...İnş sizdede yoktur ya şimdiden zor oluyor çünkü
Teşekkürler cevabın için şuan özel anasınıfı nda durumum yetmese de zorlanacam 3 yıl ev kredisi var 3 yıl sıkıntı canı saolsun can kiziminMaddi durumun el veriyorsa başlasın derim.
Ben bile şimdiden eğer bu okulda devam edersem anaokulundan buraya veririm diyorum kısmetse.
Özel okullara talep arttı özellikle devlet yardımından sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?