2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın bayanlar. bugün doktor randevum var. bakalım cinsiyetini öğrenebilecek miyim, çok heyecanlıyım.
hayırlı haberler alırım inşallah.
herkese mutlu günler. :) :)

gunaydın kızlarrrr:)))benimde yarın 50 gr şeker yükleme testim var nasıl içcem o suyu onu düşünüyom kara kara:)

Bu kadar Nazlıysa Kız olabilir annesi:)
Bilmem ki canım olabilir kızlar Nazlı oluyo yüzünü bile göstermedi bize bakalım 3 hafta katiyen dayanamam diye düşünüyorum bakalım hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah ya kız erkek farketmez hepimiz için Allah meleklerimizi korusun :)

Ay benimkide en son bagdas kurup yuzustu dönmüştü kesinlestiremedik cinsiyeti:)) cok komik oluyor ya yuzuyor resmen lup lup:)
Sizde miiii gerçekten çok tatlı oluyorlar dimi ordan oraya hareketleri hissedince ne yaparız bilmem maşallah kuzucuklarımıza :)

Canım bende öyle ama onuda yemezsem kendimi çok kötü hissediyorum meyve benim ilacım resmen bişeycik olmaz Allah'ın izniyle tabi ama biz yinede dikkat edelimde :) en azından başka tatlı yemeyelim :)

Hoşgeldin canım benimde tahmini 8 Mart aynı gün gözüküyoruz Allah tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla alalım kucaklarımıza :) bende dün gittim ama benimki göstermemek için direndi ve istediği oldu öğrenemedik :) senin gösterir umarım :)

ne öğretmenisin canım.al bendende okadar çok yoruldum ben bide sınıfçıyım

Muhasebe öğretmeniyim canım ergenlerle mücadele halindeyim :) Atanamadığım senelerde bi sene birleştirilmiş sınıf bir senede 3 sınıfarı okutmuştum minikler daha zorluyor insanı Allah kolaylık versin

kızlar bu sabah doktora gittim %100 erkek dedi yanılma payı yok mu dedim eşim %99'a düşürdü böyle bir şey başına gelen var mı? 12+3 haftalık
hayırlı olsun.bana da 9.haftada bana göre %100 kız ama senin için yüzde %90 diyeyim dedi.son muayenemde de 12+3 de gittim sana cinsiyetini söyliyeyim %80 kız dedi.:)) hafta geçtikçe oranı düşürüyorsun sonunda erkek çıkmasın dedim güldü...

Günaydın herkese
Mutlu birgün diliyorum

Ne güzel, afiyet olsun sana ve bebeğine inşallah

gunaydın kızlarrrr:)))benimde yarın 50 gr şeker yükleme testim var nasıl içcem o suyu onu düşünüyom kara kara:)

Şeker yüklemesinin zararlı olduğunu söylüyorlar canım ya hatta Canan Karatay bas bas bağırıyor o kadar şekeri vucuda yüklerseniz tabi şekeriniz çıkar özellikle hamileler yaptırmasın diyor çocuğa çok zararlı diyor eskiden herkese yapmıyorlarmış şimdi herkesten ister olmuşlar. Bizim doktor öncesinde şeker rahatsızlığı olana yaptırıyoruz dedi

Bende bu konuda tereddütlüyüm
Neden isteniyo o zaman

kızlar 12.haftamda kontrole gittiğimde folik asit hapım bitmişti bana başka bir ilaç verdi gyno ferro sanool (demir+folikasit+
vitamin b12 )şimdi bu ilacım bitiyor 2 gün sonra kontrolumede daha 13 gün var acaba devam edeyim mi yoksa bırakayım mı yada ilaç bittigi gün doktoramı gideyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…