2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr...
benim çalıştığım yerde ileri hamileler var onlar hala kullanıyor demir ilacını...

Gunaydin anneler ve tatli bebisleri. İkili testimin sonucunda ikili kombine test: 1/8680 cikmis bakilacak deger bu degil mi? Bir de freebhcg 66 cikmis kiz mi demek oluyor bilenler yardimci olsun lutfen catliyorum meraktan doktorumuz 12+5 de yuzde 60-70 erkege benziyor dedi kafam karisti. Ben artik yavrucuguma ciciler almak istiyorum

benim doktor ne tetenoz aşısı ne 3 lü nede 4lü istemedii.sadece ayrıntılı ultrasondan bahsetti.
ikili test yeterliymiş ona göre.şeker yüklemeside istemicek sanırım.ayda 1 de kontrole çağırıyor:) bebeğimi çok merak ediyorummmm

aslında şeker yüklemesi 20. haftalardan sonra yapılıyor ama benim babamda şeker hastalığı olduğu için ileride şekerim çıkıcaksa onden görmemiz lazım dedi dr. şimdilik 50 gr yapalım dedi.şeker yüklemesinin benim bildiğim bebekle alakası yok bebeğe yüklenmiyor...saf glukoz içiriyorlar ve 1 saat arayla şekerini ölçüyorlar şekerin nasıl çıkıyor ona bakıyorlar açıkçası arkaaşlar çok sağı solu dinleyince kafası karışıyor insanın(ben dr'uma guveniyorum ve o ne isterse onu yaptırmayı düşünüyırum çunku herkesin gebelik hikayesi farklı oluyor kiminde gebelik tansiyonu oluyor kiminde gebelik şekeri kiminde hiç birşey çıkmıyor dr'a hiç gitmeden doğum yapan var sorun yaşamadan..o yuzden ben dr yapalım dedi yaptırıcam..nette de okuduğumda hamile adayı şişmansa ve ailede şeker varsa erken haftalarda yapılması önerilir yazıyor.ben hem şişmanın(yani az şişmanım:))) ) hemde babam şeker hastası..

doktor isteyince yaptırıyo insan ama kararsız kaldım bende valla yaptırmasak ilerde bir sıkıntı olur mu acaba... yaptırmayacak olan varmı kızlar bu şeker yüklemesini?

Canan karataya kalırsak gidip köyde çiftlikte yaşamamız lazım :)))hangimiz onun anlattığı kadar sağlıklı beslenebiliyoruz ki ..bende dinliyorum canan karatayı ama oyle bi anlatıyor ki annemin babamın köyde büyüdüğü donemler gibi olmalı o zaman herşey.

Drunu arayip sorma ihtimalin varsa sorsan daha iyi

ben de belli olmaz diye öylesine sordum hiç beklemeden kız dedi, şaşırdım ben de 16. haftayı beklerim sanıyordum.. bacak arasının boş olduğunu söyledi...
benim doktorumda en erken 13.haftadan sonra belli olur. öncesinde erkek kız belli olmaz. söylenmesi yanlış olur dedi. 12+5 de bana cinsiyet söylemedi. bende 16.haftayı bekliyorum.

Bence devam et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…