Bende bu konuda tereddütlüyüm
Neden isteniyo o zaman
kızlar 12.haftamda kontrole gittiğimde folik asit hapım bitmişti bana başka bir ilaç verdi gyno ferro sanool (demir+folikasit+
vitamin b12 )şimdi bu ilacım bitiyor 2 gün sonra kontrolumede daha 13 gün var acaba devam edeyim mi yoksa bırakayım mı yada ilaç bittigi gün doktoramı gideyim ?
günaydın kızlarrr...
benim çalıştığım yerde ileri hamileler var onlar hala kullanıyor demir ilacını...
netten falanda araştırınca zararlı olduğunu hep söylüyorlar neden istiyorlar bilmiyorum
Canim senin cinsiyete ne demiştiiii
kızlar 12.haftamda kontrole gittiğimde folik asit hapım bitmişti bana başka bir ilaç verdi gyno ferro sanool (demir+folikasit+
vitamin b12 )şimdi bu ilacım bitiyor 2 gün sonra kontrolumede daha 13 gün var acaba devam edeyim mi yoksa bırakayım mı yada ilaç bittigi gün doktoramı gideyim ?
ben daha demir ilacına başlayamadımbende kullandımda benım kı bıttı
ben daha demir ilacına başlayamadım((korkuyorum kabızlık yapıyormuş varmı kabız olan (
sanırım oyle yapıcamDrunu arayip sorma ihtimalin varsa sorsan daha iyi
benim doktorumda en erken 13.haftadan sonra belli olur. öncesinde erkek kız belli olmaz. söylenmesi yanlış olur dedi. 12+5 de bana cinsiyet söylemedi. bende 16.haftayı bekliyorum.ben de belli olmaz diye öylesine sordum hiç beklemeden kız dedi, şaşırdım ben de 16. haftayı beklerim sanıyordum.. bacak arasının boş olduğunu söyledi...
gunaydın kızlarrrr:)))benimde yarın 50 gr şeker yükleme testim var nasıl içcem o suyu onu düşünüyom kara kara:)
Bence devam et :)kızlar 12.haftamda kontrole gittiğimde folik asit hapım bitmişti bana başka bir ilaç verdi gyno ferro sanool (demir+folikasit+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?