Ayyy ne güzel belli olmuş cinsiyeti tebrik ederim :) Bu arada çok çok geçmiş olsun..Renkli dopler sonuclarim iyi cikti arkadaslar kalpdeki bulguda yuksek ihtimalle 20. Hafta kendiliginden gececekmis tekrar renkli doplere girdigimde belli olacak
Vee kizimin bir erkek kardesi olacakmis
doktor isteyince yaptırıyo insan ama kararsız kaldım bende vallayaptırmasak ilerde bir sıkıntı olur mu acaba... yaptırmayacak olan varmı kızlar bu şeker yüklemesini?
Renkli dopler sonuclarim iyi cikti arkadaslar kalpdeki bulguda yuksek ihtimalle 20. Hafta kendiliginden gececekmis tekrar renkli doplere girdigimde belli olacak
Renkli dopler sonuclarim iyi cikti arkadaslar kalpdeki bulguda yuksek ihtimalle 20. Hafta kendiliginden gececekmis tekrar renkli doplere girdigimde belli olacak
cnm renkli doppler için daha erken değil mi bana 5. ay biterken gel dedilerRenkli dopler sonuclarim iyi cikti arkadaslar kalpdeki bulguda yuksek ihtimalle 20. Hafta kendiliginden gececekmis tekrar renkli doplere girdigimde belli olacak
Ayyy ne güzel belli olmuş cinsiyeti tebrik ederim :) Bu arada çok çok geçmiş olsun..
Maşallah çok sevindim
Geçmiş olsun
Oh cok iyi 20. Hadtada hersey iyi cikacak goreceksingözün aydin
Benim ikili test sonucum yüksek çıktı onun için görüntülemek istedi . 20. Haftada tekrardan giricemcnm renkli doppler için daha erken değil mi bana 5. ay biterken gel dediler
Bence devam et :)
Benim ikili test sonucum yüksek çıktı onun için görüntülemek istedi . 20. Haftada tekrardan giricem
günaydın erken değil mi şeker yüklemesi için ?
anladım canım gozunaydın ozaman
tebrik ederim canım gözün aydın :)
GEÇMİŞ OLSUN CNM ALLAH SAĞLIKLI KUCAĞINI ALMAYI NASİP ETSİNRenkli dopler sonuclarim iyi cikti arkadaslar kalpdeki bulguda yuksek ihtimalle 20. Hafta kendiliginden gececekmis tekrar renkli doplere girdigimde belli olacak
ben de hiç almadım ama vermedim de.sanırım böyle daha iyi :))kızlar kaç kilo aldınız ben hala -3 almıyorum normal miki
Çok geçmiş olsun canım. hayırlı olsun ne güzel öğrendin cinsiyetini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim :)Renkli dopler sonuclarim iyi cikti arkadaslar kalpdeki bulguda yuksek ihtimalle 20. Hafta kendiliginden gececekmis tekrar renkli doplere girdigimde belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?