GEÇMİŞ OLSUN CNM ALLAH SAĞLIKLI KUCAĞINI ALMAYI NASİP ETSİN
kızlar kaç kilo aldınız ben hala -3 almıyorum normal miki
Çok geçmiş olsun canım. hayırlı olsun ne güzel öğrendin cinsiyetini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim :)
Ben bir gereklilik yoksa, doktorun suphelendigi bir durum yoksa yaptirmayi dusunmuyorum.doktor isteyince yaptırıyo insan ama kararsız kaldım bende vallayaptırmasak ilerde bir sıkıntı olur mu acaba... yaptırmayacak olan varmı kızlar bu şeker yüklemesini?
Benim doktorum istemedi ama isteseydi yaptırmıcaktım zaten
Ben bir gereklilik yoksa, doktorun suphelendigi bir durum yoksa yaptirmayi dusunmuyorum.
Decavitin de tuhaf bir kokusu var mı? Ben elevit kullanıyorum bu koku yüzünden her defasında öğürüyorum ağzımdan gitmiyor sanki
Ben decavit kullaniyorum ama herhangi bir koku yok .birde söylemeden edemeyeceğim burda kk da okumuştum elevitte domuz katkisi var diyr hatta bazi bayanlar aramislar ve firma kabul etmis yalan dogru bilemen ama benim doktorum decavit verdi zaten elevit verseydi decavitle değiştirmesini isteyecektim.tabiki size kalmış ama ben bir o konuyu okuyun derim
Baş ağrısı değişen kan basıncı yüzünden oluyormuş migrenin de varsa bu ağrılar migren atağına dönüşüyor kabus gibiiiiiWc ye çok kalkıyormuşsun şimdiden 7. aydan sonra tuvaletin önüne taşırsın yatağı artık insana o ağırlıkla wcye kalkmak nasıl zor geliyor
Ne yani bu çocuğun yapımında baba genlerinin hiç mi rolü yok :) Ben 2.800 doğmuşum kızım 3.300 doğdu
Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Ilk hamileligimde gebelik şekeri çıktı. Diyet yaptım. Hergün şekerim i ölçüm. Ne tuketmem gerektiğini biliyorum. Oyüzden boşuna şeker yüklemesi düşünmüyorum. Karatay annenin insülin ni bebeğe geçmez ama yüklenen şeker plesanta dan direk bebeğe toksin olarak geçer diyordoktor isteyince yaptırıyo insan ama kararsız kaldım bende vallayaptırmasak ilerde bir sıkıntı olur mu acaba... yaptırmayacak olan varmı kızlar bu şeker yüklemesini?
kızlar kaç kilo aldınız ben hala -3 almıyorum normal miki
Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Ilk hamileligimde gebelik şekeri çıktı. Diyet yaptım. Hergün şekerim i ölçüm. Ne tuketmem gerektiğini biliyorum. Oyüzden boşuna şeker yüklemesi düşünmüyorum. Karatay annenin insülin ni bebeğe geçmez ama yüklenen şeker plesanta dan direk bebeğe toksin olarak geçer diyor
Benim oğlum da 28. Haftada yapilmisti canım şeker yüklemesinormale göre erken ama babamda şeker hastalığı var genlerimizde olduğu için erken yapılmasını önerdi dr.
Hamur işi özellikle pasta kurabiye işlenmiş unlu mamulleri pudra şekeri şeker pirinç pilavı bunlar benim sekerimi yüksekten gıdalar idi. Diyetimde ara öğünlerde meyve olarak hurma sadece 1 tane 9 tane fındık 9 badem 2 ceviz vardıanladım canım, peki diyet derken ne yaptın nelere dikkat ettin bizimde bilgimiz olsun:)
Hamur işi özellikle pasta kurabiye işlenmiş unlu mamulleri pudra şekeri şeker pirinç pilavı bunlar benim sekerimi yüksekten gıdalar idi. Diyetimde ara öğünlerde meyve olarak hurma sadece 1 tane 9 tane fındık 9 badem 2 ceviz vardı
Sebze yemekleri, balık süt yumurta bakliyat bunlar yedim. Birde bende şeker ölçer alet olduğu için hangi gıda ne kadar sekerimi yükseltiyor onu ölçüp ona göre yedim
Canim drew betahcg kesin bir sonuç değil. Ben çok forumda okudum tersi çok sonuç varGunaydin anneler ve tatli bebisleri. İkili testimin sonucunda ikili kombine test: 1/8680 cikmis bakilacak deger bu degil mi? Bir de freebhcg 66 cikmis kiz mi demek oluyor bilenler yardimci olsun lutfen catliyorum meraktan doktorumuz 12+5 de yuzde 60-70 erkege benziyor dedi kafam karisti. Ben artik yavrucuguma ciciler almak istiyorum
Gözün aydın canim.Renkli dopler sonuclarim iyi cikti arkadaslar kalpdeki bulguda yuksek ihtimalle 20. Hafta kendiliginden gececekmis tekrar renkli doplere girdigimde belli olacak
Vee kizimin bir erkek kardesi olacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?