2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doktor isteyince yaptırıyo insan ama kararsız kaldım bende valla yaptırmasak ilerde bir sıkıntı olur mu acaba... yaptırmayacak olan varmı kızlar bu şeker yüklemesini?
Ben bir gereklilik yoksa, doktorun suphelendigi bir durum yoksa yaptirmayi dusunmuyorum.

ben 2,5 kilo vermiştim 1,5 kilo almışım bir haftadır göbişimde çıktı zayıf olunca hemen belli oluyor birde komik duruyor her yer ince zayıf önde bir çıkıntı var :)

doktor isteyince yaptırıyo insan ama kararsız kaldım bende valla yaptırmasak ilerde bir sıkıntı olur mu acaba... yaptırmayacak olan varmı kızlar bu şeker yüklemesini?
Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Ilk hamileligimde gebelik şekeri çıktı. Diyet yaptım. Hergün şekerim i ölçüm. Ne tuketmem gerektiğini biliyorum. Oyüzden boşuna şeker yüklemesi düşünmüyorum. Karatay annenin insülin ni bebeğe geçmez ama yüklenen şeker plesanta dan direk bebeğe toksin olarak geçer diyor

anladım canım, peki diyet derken ne yaptın nelere dikkat ettin bizimde bilgimiz olsun:)

anladım canım, peki diyet derken ne yaptın nelere dikkat ettin bizimde bilgimiz olsun:)
Hamur işi özellikle pasta kurabiye işlenmiş unlu mamulleri pudra şekeri şeker pirinç pilavı bunlar benim sekerimi yüksekten gıdalar idi. Diyetimde ara öğünlerde meyve olarak hurma sadece 1 tane 9 tane fındık 9 badem 2 ceviz vardı
Sebze yemekleri, balık süt yumurta bakliyat bunlar yedim. Birde bende şeker ölçer alet olduğu için hangi gıda ne kadar sekerimi yükseltiyor onu ölçüp ona göre yedim

bende şeker yüklemesi konusunda çok tereddütlüydüm ama bi akrabamız da ilk gebeliğinde bişey yokken ikincide hamilelik şekeri çıkmış ve kalıcı olmuş bu da mümkün artı bu şeker yüklemesinde şeker çıkarsa katı bir diyet gerekiyor tatlı dışında ekmek pilav makarna patates vs gibi bir çok gıdayı yememek gerekiyor eğer yaptırmazsanız sonucu bilmediğiniz için beslenmenizde neyi değiştirirsiniz? doktorunuz gerekli görüyorsa bebeğinizide kendinizide tehlikeye atmayın bence

anladım canım paylaşım için sağol :)

günaydin kizlar.. masallah topigimizde ne cok erkek bebis bekleyen var :)
bende henüz cinsiyet ögrenemeyenlerdenim cok merak ediyorum ama daha 1 ay var randevuma

henüz kilo almadim ama göbegim cikti ve dünden beri tatli tatli kasiniyo gögüslerimde öyle aklima geldikce yagliyorum ama faydasi olur insallah..
sizdede varmi kasinti?

Canim drew betahcg kesin bir sonuç değil. Ben çok forumda okudum tersi çok sonuç var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…