- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
günaydin kizlar.. masallah topigimizde ne cok erkek bebis bekleyen var :)
bende henüz cinsiyet ögrenemeyenlerdenim cok merak ediyorum ama daha 1 ay var randevuma
henüz kilo almadim ama göbegim cikti ve dünden beri tatli tatli kasiniyo gögüslerimde öyle aklima geldikce yagliyorum ama faydasi olur insallah..
sizdede varmi kasinti?
Waaww supermis canim nerden temin edebiliriz yaa nette var midir bana çok lazim bende laboratuarda calisiyorum bu cihazlar manyetik alan çocuğumu etkilicek çok korkuyorumkızlarrr kiloyu falan bırkın manyetik korumalı külot diyorum bebişler radyasyon altında
gözün aydın cnmRenkli dopler sonuclarim iyi cikti arkadaslar kalpdeki bulguda yuksek ihtimalle 20. Hafta kendiliginden gececekmis tekrar renkli doplere girdigimde belli olacak
Vee kizimin bir erkek kardesi olacakmis
Oyy maşallah en önden siz gidiyorsunuz :)Önden gidiyomuş benim, 19.haftadayım 3 kg aldım
İlk zamanlar hiç almamıştım 16.haftadan sonra başladı birden
Benim de özellikle göbek deliğinin etrafı kaşınıyor.günaydin kizlar.. masallah topigimizde ne cok erkek bebis bekleyen var :)
bende henüz cinsiyet ögrenemeyenlerdenim cok merak ediyorum ama daha 1 ay var randevuma
henüz kilo almadim ama göbegim cikti ve dünden beri tatli tatli kasiniyo gögüslerimde öyle aklima geldikce yagliyorum ama faydasi olur insallah..
sizdede varmi kasinti?
nerden aldın canım benzer bi ürün ben de kullanıyorumkızlarrr kiloyu falan bırkın manyetik korumalı külot diyorum bebişler radyasyon altında
kilom var malesef boyum 1.72 kilom 75 .doktor çok az kilo almalısın dedi.en fazla 7 kg almalıyım gerçi şu ana kadar hiç almadım.dikkat ediyorum yediklerime ama işte meyve konusu çok hassa benim için yemeden duramıyorum :)Aa benim hic aklima gelmesi seker bwnde elma armut seftaliciyim ama en çok seftali :) kilo durumun nasil peki kili aldinmi canim
Senin adina çok çok sevindim yaa masallahh gercekten ne güzel bi haber olduRenkli dopler sonuclarim iyi cikti arkadaslar kalpdeki bulguda yuksek ihtimalle 20. Hafta kendiliginden gececekmis tekrar renkli doplere girdigimde belli olacak
az öncede paylaştım kilo muhabbetinden kimse görmedi :)Waaww supermis canim nerden temin edebiliriz yaa nette var midir bana çok lazim bende laboratuarda calisiyorum bu cihazlar manyetik alan çocuğumu etkilicek çok korkuyorum
Banada 12+5 te erkek dedi canim bende ekşicilerdenimbana 13.haftada %90 erkek demişti ama bilemiyorumm.serbest beta 71çıktı ve canım hep ekşi çekiyorrr:):):):)
sen hangisini kullanıyorsun paylaşırmısın ben almadm almayı düşünüyorumnerden aldın canım benzer bi ürün ben de kullanıyorum
Cok tesekkur ederim Allah razi olsunyLLz gözün aydın canın çok sevindim
çok teşekkürler ,sağolunGözün aydın canim.
çok teşekkürlergözün aydın cnm
Senin adina çok çok sevindim yaa masallahh gercekten ne güzel bi haber oldubenzer bi durumu ark.anlatmisti onada böbrekte gelişmeyen bi yer var demiş ama 20. Haftadan sonra düzelmiş herşey..
ben şunu kullanıyorumsen hangisini kullanıyorsun paylaşırmısın
bende de oluyor du ama su bı kac gundur yok. hareketler hissediyorum ama sanki artık :)
kilom var malesef boyum 1.72 kilom 75 .doktor çok az kilo almalısın dedi.en fazla 7 kg almalıyım gerçi şu ana kadar hiç almadım.dikkat ediyorum yediklerime ama işte meyve konusu çok hassa benim için yemeden duramıyorum :)
Boyunda uzun ama canim bisi olmasmeyveyide aralarda yersen yemekten hemen sonra yemezsen bence bisi olmaz ya meyve iyidir iyi
Canım şeker yüklemesini yaptırmazsan ileride hiç bir sıkıntı olmadı.kardeşdoktor isteyince yaptırıyo insan ama kararsız kaldım bende vallayaptırmasak ilerde bir sıkıntı olur mu acaba... yaptırmayacak olan varmı kızlar bu şeker yüklemesini?
Canim cok sevindim darisi basima ins dualarinizi eksik etmeyinRenkli dopler sonuclarim iyi cikti arkadaslar kalpdeki bulguda yuksek ihtimalle 20. Hafta kendiliginden gececekmis tekrar renkli doplere girdigimde belli olacak
Oyy maşallah en önden siz gidiyorsunuz :)
Biz de yarın 18. Haftaya giricez.
Arada alt taraftan dürtülüyorum sanki hissetmeye başladım gibi ama emin değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?