2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende de oluyor du ama su bı kac gundur yok. hareketler hissediyorum ama sanki artık :)

Önden gidiyomuş benim, 19.haftadayım 3 kg aldım
İlk zamanlar hiç almamıştım 16.haftadan sonra başladı birden
Oyy maşallah en önden siz gidiyorsunuz :)
Biz de yarın 18. Haftaya giricez.
Arada alt taraftan dürtülüyorum sanki hissetmeye başladım gibi ama emin değilim :)

Benim de özellikle göbek deliğinin etrafı kaşınıyor.

Aa benim hic aklima gelmesi seker bwnde elma armut seftaliciyim ama en çok seftali :) kilo durumun nasil peki kili aldinmi canim
kilom var malesef boyum 1.72 kilom 75 .doktor çok az kilo almalısın dedi.en fazla 7 kg almalıyım gerçi şu ana kadar hiç almadım.dikkat ediyorum yediklerime ama işte meyve konusu çok hassa benim için yemeden duramıyorum :)

Renkli dopler sonuclarim iyi cikti arkadaslar kalpdeki bulguda yuksek ihtimalle 20. Hafta kendiliginden gececekmis tekrar renkli doplere girdigimde belli olacak

Vee kizimin bir erkek kardesi olacakmis
Senin adina çok çok sevindim yaa masallahh gercekten ne güzel bi haber oldu benzer bi durumu ark.anlatmisti onada böbrekte gelişmeyen bi yer var demiş ama 20. Haftadan sonra düzelmiş herşey..

Waaww supermis canim nerden temin edebiliriz yaa nette var midir bana çok lazim bende laboratuarda calisiyorum bu cihazlar manyetik alan çocuğumu etkilicek çok korkuyorum
az öncede paylaştım kilo muhabbetinden kimse görmedi :)
bende nette bakarken farkettim iyi gibi gözüküyo alsakmı acaba işyeri pc dolu heryerimiz manyetik işe yararmı acaba
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...la&gclid=CMv1grXa58ACFfMgtAod32gAgg#Gorseller
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...&wt_rt=criteo.fb-flyer.kategori-genel.product

bana 13.haftada %90 erkek demişti ama bilemiyorumm.serbest beta 71çıktı ve canım hep ekşi çekiyorrr:):):):)
Banada 12+5 te erkek dedi canim bende ekşicilerdenim bide herkes sorup duruyo ruyalar cikiyo ne gordun diye..o gece rüya gördüm çok güzel bi erkek bebeğim olmuştu Dr.danmi etkilendim bilmiyorum da rüya beni iyice sabirsizlandirdi

yLLz gözün aydın canın çok sevindim
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun
Gözün aydın canim.
çok teşekkürler ,sağolun

gözün aydın cnm
çok teşekkürler
Senin adina çok çok sevindim yaa masallahh gercekten ne güzel bi haber oldu benzer bi durumu ark.anlatmisti onada böbrekte gelişmeyen bi yer var demiş ama 20. Haftadan sonra düzelmiş herşey..

Arkadaşın adınada bende sevindim . Böyle şeyler duymayı hiç beklemiyor insan ama herşey bizler için diyorsun , benim başıma gelmez dememeli insan.

İnşallah bizimde geçicek 20. haftaya kadar , çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)

bende de oluyor du ama su bı kac gundur yok. hareketler hissediyorum ama sanki artık :)

kasık bölgesindeyse hissetmeye başlamışsın bir kaç haftaya daha netleşir :) çok keyifli hissetmek . Bir kaç gündür bende çok detaylı hissediyorum gramı ve cm si büyüdüğünden mütevellit sanırım :)

Boyunda uzun ama canim bisi olmas meyveyide aralarda yersen yemekten hemen sonra yemezsen bence bisi olmaz ya meyve iyidir iyi

doktor isteyince yaptırıyo insan ama kararsız kaldım bende valla yaptırmasak ilerde bir sıkıntı olur mu acaba... yaptırmayacak olan varmı kızlar bu şeker yüklemesini?
Canım şeker yüklemesini yaptırmazsan ileride hiç bir sıkıntı olmadı.kardeş
M yaptırdı biraz yüksek çıktı sona yine gel bu arada dikkat et şekeri ieylerden pirinçten patatesten biraz uzak durdu anlayacağın kendine dikkat etti sonra yine yaptırdı düşmüş.düşmeseydi ne olacaktı demiş dikkat etmeye devam edecektin çünkü anne karnında yapacak bir şeyimiz YÖK demiş.müdahale edilemeyecekse neden o kadar şekeri vücudumuza yükleyelim ayrıca çocukta vereceği hasar körlüğe işitme kaybına daha nelere nelere yol açıyormuş.

Renkli dopler sonuclarim iyi cikti arkadaslar kalpdeki bulguda yuksek ihtimalle 20. Hafta kendiliginden gececekmis tekrar renkli doplere girdigimde belli olacak

Vee kizimin bir erkek kardesi olacakmis
Canim cok sevindim darisi basima ins dualarinizi eksik etmeyin

Oyy maşallah en önden siz gidiyorsunuz :)
Biz de yarın 18. Haftaya giricez.
Arada alt taraftan dürtülüyorum sanki hissetmeye başladım gibi ama emin değilim :)

Bizimde 19 a yeni girdi
20 haftada kontrolüm var detaylıyı o zaman önerecekler
Yüzü gözü belli oluyo diyolar ya o yüzden detaylıyı merak ediyorum

Benimde öyle oluyo, önce olmuyodu. Bebek demek ki o hissettiğimiz şey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…