Ben de Cumartesi sorucam detaylıyı.tarihleri isticem ona göre randevu alırım diyorum.Bizimde 19 a yeni girdi
20 haftada kontrolüm var detaylıyı o zaman önerecekler
Yüzü gözü belli oluyo diyolar ya o yüzden detaylıyı merak ediyorum
Benimde öyle oluyo, önce olmuyodu. Bebek demek ki o hissettiğimiz şey :)
Ben de Cumartesi sorucam detaylıyı.tarihleri isticem ona göre randevu alırım diyorum.
aynen ben de merak ediyorum inşallah sıkıntı yoktur keyifli bir muayene olur.
Canım ben normalde özele gidiyorum rutin muayene için,ama sağlık ocağı da takip yapmak zorunda olduğu için çağırıyor şimdiye kadar 1 kere gittim adına muayene denemez kendi doktorunun ultrason bilgilerini alıp sisteme giriyorlar sadece bir kan tahlili yaptılar.20.haftada da tetanos yapıcaz diyip gönderdiler.Sen başka yerde takibini yaptırıyorsun değil mi sağlık ocağı imkanları pek uygun değil çünküSAĞLIK OCAĞINA gidip muayne olan varmı ?????
canm cok pahalıymış bu
Canım ben normalde özele gidiyorum rutin muayene için,ama sağlık ocağı da takip yapmak zorunda olduğu için çağırıyor şimdiye kadar 1 kere gittim adına muayene denemez kendi doktorunun ultrason bilgilerini alıp sisteme giriyorlar sadece bir kan tahlili yaptılar.20.haftada da tetanos yapıcaz diyip gönderdiler.Sen başka yerde takibini yaptırıyorsun değil mi sağlık ocağı imkanları pek uygun değil çünkü
Gözün aydın canim.
Çok teşekkürler darısı sana ve tüm hamilelere :)Canim cok sevindim darisi basima ins dualarinizi eksik etmeyin
Öğleden sonra 2 li test sonucunu alacağım inş iyidir birde bebeğim i görsem ya heyecan bastı
Canım şeker yüklemesini yaptırmazsan ileride hiç bir sıkıntı olmadı.kardeş
M yaptırdı biraz yüksek çıktı sona yine gel bu arada dikkat et şekeri ieylerden pirinçten patatesten biraz uzak durdu anlayacağın kendine dikkat etti sonra yine yaptırdı düşmüş.düşmeseydi ne olacaktı demiş dikkat etmeye devam edecektin çünkü anne karnında yapacak bir şeyimiz YÖK demiş.müdahale edilemeyecekse neden o kadar şekeri vücudumuza yükleyelim ayrıca çocukta vereceği hasar körlüğe işitme kaybına daha nelere nelere yol açıyormuş.
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin benimde tüp bebek çok zor bir süreç gerçektenMerhaba güzel anneler..ben de 13.haftamdayım. Tüp bebek bebeğimiz..süreç bana o kadar uzun geldi ki sanki 3 ay değil de 6 ay gibi hissediyorum. Rapor aldım okula gitmiyorum branşım bilişim olunca 25 pc ile aynı ortamda haftada 24 saat bebeğe zararlı olur diye düşündüm. Herkese güzel bir gün diliyorum
Ben yaptırmayı düşünmüyorum cnm bügünde Dr la bu konuyu konuşayım bakalım ne dicek.kilom yok vücutta yağ yok şimdiye kadar sürekli kan testlerine baktırmışımdır hep normal o yüzden yaptırmaya gerek duymuyorum Dr istesede..en nihayetinde o kadar şekerde bebeğe gidecek sadece bizde kalsa neysede onun canı nekidoktor isteyince yaptırıyo insan ama kararsız kaldım bende vallayaptırmasak ilerde bir sıkıntı olur mu acaba... yaptırmayacak olan varmı kızlar bu şeker yüklemesini?
21-22. Haftada yaptırırım belki.20 -24 hafta aralığında yapılıyomuş detaylı
MuAyene etmiyorlar bildiğim kadarıyla.ben kaydımı en başta yaptırmıştım.tetanoz için gidicem 20. Haftada.SAĞLIK OCAĞINA gidip muayne olan varmı ?????
Ben yaptırmayı düşünmüyorum cnm bügünde Dr la bu konuyu konuşayım bakalım ne dicek.kilom yok vücutta yağ yok şimdiye kadar sürekli kan testlerine baktırmışımdır hep normal o yüzden yaptırmaya gerek duymuyorum Dr istesede..en nihayetinde o kadar şekerde bebeğe gidecek sadece bizde kalsa neysede onun canı neki
bugün ikili tarama testi için gittim doktora farklı bir ultrasonda 13+6 çıktım ve doktora cinsiyetini sordum da erken dedi söylemedi, bebeğim bağdaş kurmuş, ve arada kordon var dedi, ben ısrar edince de yüksek ihtimal kız dediDrunu arayip sorma ihtimalin varsa sorsan daha iyi
Konuşucam cnm saat 2 de randevum var ikili için ultrasondan öylesine baktı sabah ense kalınlığı 1.6 çıktı herşey normal görünüyor dedi bide renkli dobler le bakacak organlarına falan saat 2 de o zaman sorarım geldiğimde yazarım cnm.inş bu arada hayırlı haberlerle dönmek nasip olurkonuş bakalım canım, benim önceki doktorum kendisine itiraz edinece acaip bozuluyodu bi havalar felanşimdiki doktorum Allah tan çok iyi genelde benim tercihimi dikkate alır, bende haftaya konuşacağım bakalım benimki ne diyecek:)
canm cok pahalıymış bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?