2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de Cumartesi sorucam detaylıyı.tarihleri isticem ona göre randevu alırım diyorum.
aynen ben de merak ediyorum inşallah sıkıntı yoktur keyifli bir muayene olur.

Merhaba güzel anneler..ben de 13.haftamdayım. Tüp bebek bebeğimiz..süreç bana o kadar uzun geldi ki sanki 3 ay değil de 6 ay gibi hissediyorum. Rapor aldım okula gitmiyorum branşım bilişim olunca 25 pc ile aynı ortamda haftada 24 saat bebeğe zararlı olur diye düşündüm. Herkese güzel bir gün diliyorum

SAĞLIK OCAĞINA gidip muayne olan varmı ?????
Canım ben normalde özele gidiyorum rutin muayene için,ama sağlık ocağı da takip yapmak zorunda olduğu için çağırıyor şimdiye kadar 1 kere gittim adına muayene denemez kendi doktorunun ultrason bilgilerini alıp sisteme giriyorlar sadece bir kan tahlili yaptılar.20.haftada da tetanos yapıcaz diyip gönderdiler.Sen başka yerde takibini yaptırıyorsun değil mi sağlık ocağı imkanları pek uygun değil çünkü

evet yaptırıyorum bende devlet hastanesınde, cuma gunu saglık ocagına gıdıcem de kan vermek dısında baska bır sey yapmıyorlar ozaman.

haklısın canım da işte herkes bişey diyo e buda kafa karıştırıyor, ben doktorum çok lazım görmezse yaptırmayı düşünmüyorum zaten yediklerime dikkat ediyorum tansiyondan dolayı, tatlı şeker desen görmek dahi istemiyorum tüketmiyorum da, arada meyve yemeye çalışıyorum çok tatlı olursa onuda yiyemiyorum :)

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin benimde tüp bebek çok zor bir süreç gerçekten Allah isteyen herkese versin kimselere aratmasın. Beklemek bizim için daha zor sanki dimi biran önce kucağına almak istiyor insan :) sağlıkla inşallah :)

doktor isteyince yaptırıyo insan ama kararsız kaldım bende valla yaptırmasak ilerde bir sıkıntı olur mu acaba... yaptırmayacak olan varmı kızlar bu şeker yüklemesini?
Ben yaptırmayı düşünmüyorum cnm bügünde Dr la bu konuyu konuşayım bakalım ne dicek.kilom yok vücutta yağ yok şimdiye kadar sürekli kan testlerine baktırmışımdır hep normal o yüzden yaptırmaya gerek duymuyorum Dr istesede..en nihayetinde o kadar şekerde bebeğe gidecek sadece bizde kalsa neysede onun canı neki

20 -24 hafta aralığında yapılıyomuş detaylı
21-22. Haftada yaptırırım belki.
Doktorum tarih veriyor bana mesela ayın 5 ile 24 arası gel diyor.ona göre bir tarih verirse öyle giderim diyorum.

SAĞLIK OCAĞINA gidip muayne olan varmı ?????
MuAyene etmiyorlar bildiğim kadarıyla.ben kaydımı en başta yaptırmıştım.tetanoz için gidicem 20. Haftada.

Tesekkür ederim bur_mus canım..Allah sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getirmeyi nasip etsin. Kanamalar sancılar normalden fazla Dr kontrolleri , hiç önemli değil ama maddi sıkıntı lar..herseye razıyım ama buna sükür

konuş bakalım canım, benim önceki doktorum kendisine itiraz edinece acaip bozuluyodu bi havalar felan şimdiki doktorum Allah tan çok iyi genelde benim tercihimi dikkate alır, bende haftaya konuşacağım bakalım benimki ne diyecek:)

Drunu arayip sorma ihtimalin varsa sorsan daha iyi
bugün ikili tarama testi için gittim doktora farklı bir ultrasonda 13+6 çıktım ve doktora cinsiyetini sordum da erken dedi söylemedi, bebeğim bağdaş kurmuş, ve arada kordon var dedi, ben ısrar edince de yüksek ihtimal kız dedi

Konuşucam cnm saat 2 de randevum var ikili için ultrasondan öylesine baktı sabah ense kalınlığı 1.6 çıktı herşey normal görünüyor dedi bide renkli dobler le bakacak organlarına falan saat 2 de o zaman sorarım geldiğimde yazarım cnm.inş bu arada hayırlı haberlerle dönmek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…