Fazlasıyla yapıyorum kredi ler harcamalar hersey mali müşavirim şirkette muhasebe sefiyim
Meyveli sütlerin hiçbir anlamı yok boşuna içme derim boşuna yapay tatlandırıcı almış oluyorsun.. Ama süt içemiyorsan evde az muzla veya çilekle kendi yaptığın meyveli süt ayrı tabi.Bisey sorcam anneler kutu sutler varya muzlu cilekli kakaolu onlr faydali midr bn cay kahve icemyrm da kutu sutlerden iciyrm okulda iyi mi yapiyrm sizce ?
ne güzel bende yanlardan aldım kilo
Ay valla bayilcm sandimhem ders hem nöbet gerçekten zor oluyor ben de çıldırmak üzereyim, hem de bizde haftada 2 gün var :/ Allah hepimize kolaylık versin.
İyiymiş
İznin nasıl olacak 1+3 ay mı
Ben daha konuşmadım ama 4 ay dışında ücretsiz de izin kullanmak istiyorum
doğum izni deyince moralim bozuluyor valla .çok az doğum iznimiz yaa( 4 aylık bebekle nasıl iş başı yapıcaz biz
Benim göbek maşallah aldı başını gidiyor.. hep hamile pantolonu giyiniyorum 1 aydır diğerleri olmuyor2 kilo aldım buarada
Bende hep onu düşünüyorum
Şimdi bile zor gidip geliyoruz
Bebeğe annem baksa bi de bırak-al yapmamız gerekecek
Çalışsan bi dert çalışmasan bi
İzin de azıcık
Bende hep onu düşünüyorum
Şimdi bile zor gidip geliyoruz
Bebeğe annem baksa bi de bırak-al yapmamız gerekecek
Çalışsan bi dert çalışmasan bi
İzin de azıcık
valla mecbur çalışıcam ben eşimin maaşıyla evi çevirmemiz imkansız zaten kirada oturuyorum.artık 2 ay felan ücretsiz izin alıp izni 6 ay yapmayı düşünüyorum sonra mecbur iş
Benim tahmini doğum tarihim mart başı aralık sonuna kadar çalışmayı düşünmüyorum tabi şartlar el verirse bakalım ne olacak!
Benim tahmini doğum tarihim mart başı aralık sonuna kadar çalışmayı düşünmüyorum tabi şartlar el verirse bakalım ne olacak!
eğer herhangi bir sıkıntı yaşamazsam doğuma kadar çalışmak istiyorum doğum oncesi izinleri sonrasına ekleyebilmek için .bakalım kısmet..artık ne kadar çalışabilirsem .
şuan hissettiğim şey sanki karınca yuruyor bluzumun içinde göbeğimden 1 karış uzakta sola doğruu:):):):)
eğer herhangi bir sıkıntı yaşamazsam doğuma kadar çalışmak istiyorum doğum oncesi izinleri sonrasına ekleyebilmek için .bakalım kısmet..artık ne kadar çalışabilirsem .
ben doğumdan önce cıkmak ıstemıyorum neden cıkmak gerekıomusson 3 hafta çıkmak gerekiyomuş zaten izne
Kızlar yaa aşerdiğimiz birşeyi yemezsek ne olur daha doğrusu yiyemezsekmevsimi olmayan birşeyi istedi canım tv de dizide yerken gördüm çok istedi ve halada canım istiyo
ben doğumdan önce cıkmak ıstemıyorum neden cıkmak gerekıomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?