2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bisey sorcam anneler kutu sutler varya muzlu cilekli kakaolu onlr faydali midr bn cay kahve icemyrm da kutu sutlerden iciyrm okulda iyi mi yapiyrm sizce ?
Meyveli sütlerin hiçbir anlamı yok boşuna içme derim boşuna yapay tatlandırıcı almış oluyorsun.. Ama süt içemiyorsan evde az muzla veya çilekle kendi yaptığın meyveli süt ayrı tabi.

doğum izni deyince moralim bozuluyor valla .çok az doğum iznimiz yaa( 4 aylık bebekle nasıl iş başı yapıcaz biz

Bende hep onu düşünüyorum
Şimdi bile zor gidip geliyoruz
Bebeğe annem baksa bi de bırak-al yapmamız gerekecek
Çalışsan bi dert çalışmasan bi
İzin de azıcık

Benim göbek maşallah aldı başını gidiyor.. hep hamile pantolonu giyiniyorum 1 aydır diğerleri olmuyor 2 kilo aldım buarada

bende bu hafta giymeye başladım hamile pantolonunu, dünya varmış ya çok rahatmış gerçekten ben hamileliğin ilk aylarında uzun süreli ishal olmuştum bide bulantı ve kusmalarım hala kesilmedi benim sanırım ondan kilo almadım, yoksa benim bünye çok müsait yani korkuyorum birden yarım dünya olucam diye ama bakalım ne olucak

İzin de azıcık

valla mecbur çalışıcam ben eşimin maaşıyla evi çevirmemiz imkansız zaten kirada oturuyorum.artık 2 ay felan ücretsiz izin alıp izni 6 ay yapmayı düşünüyorum sonra mecbur iş

İzin de azıcık

Benim tahmini doğum tarihim mart başı aralık sonuna kadar çalışmayı düşünmüyorum tabi şartlar el verirse bakalım ne olacak!

valla mecbur çalışıcam ben eşimin maaşıyla evi çevirmemiz imkansız zaten kirada oturuyorum.artık 2 ay felan ücretsiz izin alıp izni 6 ay yapmayı düşünüyorum sonra mecbur iş

Artık tek kişiyle geçinmek çok zor zaten
Hele de İstanbul'da
Bizde kredi borcu ödüyoruz

Benim tahmini doğum tarihim mart başı aralık sonuna kadar çalışmayı düşünmüyorum tabi şartlar el verirse bakalım ne olacak!

eğer herhangi bir sıkıntı yaşamazsam doğuma kadar çalışmak istiyorum doğum oncesi izinleri sonrasına ekleyebilmek için .bakalım kısmet..artık ne kadar çalışabilirsem .

eğer herhangi bir sıkıntı yaşamazsam doğuma kadar çalışmak istiyorum doğum oncesi izinleri sonrasına ekleyebilmek için .bakalım kısmet..artık ne kadar çalışabilirsem .

Bende öyle düşünüyorum
Son 3 haftada çıkmak gerekiyomuş
Kalan 3 ay 1 hafta ve o yıla ait 15 günlük tatil hakkımı kullanırım diyorum
Ücretsiz izin muamma verirlerse bile 1 ayı gçmez sanırım

Kızlar yaa aşerdiğimiz birşeyi yemezsek ne olur daha doğrusu yiyemezsek mevsimi olmayan birşeyi istedi canım tv de dizide yerken gördüm çok istedi ve halada canım istiyo

Kızlar yaa aşerdiğimiz birşeyi yemezsek ne olur daha doğrusu yiyemezsek mevsimi olmayan birşeyi istedi canım tv de dizide yerken gördüm çok istedi ve halada canım istiyo

Kimisi iz kalır diyo ben gibi doğum lekesi gibi ama ben inanmıyorum
Anneanne iddiası bunlar

Bende dün 12 civarı tv izlerken reklamda bişey gördüm
Aşermek değil aslında da zaten çok svediğim bişey olunca dayanamadım
Allah'tan evde vardı 12 de bu mu yenir demeden açtım yedim rahatladım : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…