Geçen gün kızimdan kalan eşyalara baktim yepyeni. Sadece bana kıyafet kaldı yeni alınacak. Bence iyi oldu.
Kizlarr isten gelene kadar mahvoluyorum ben ya aciktigimdan heralde hep ayaktaydim nobetciydim bideeve zor attim kendimi .. Bayramdan sonra cinsiyet belli olcak bende merak icindeyim :)
Doktor erkek büyük ihtimalle ama henüz erken sayılır yanılma payı bırakıyorum dedi[/QUOTE]OTE="burcuerenoztel, post: 36963978, member: 583575"]DOKTOR NE DEDİ :)
Kizlarr isten gelene kadar mahvoluyorum ben ya aciktigimdan heralde hep ayaktaydim nobetciydim bideeve zor attim kendimi .. Bayramdan sonra cinsiyet belli olcak bende merak icindeyim :)
Maşşallah kızlar birinciyi doğurmadan ikinci he :) ben doğumu görmeden bir şey diyemiyorumama bende park yatak anakucagı bebek arabasını kırmızı alıcam unisex olsun die
Cekirgee buarada bende muhasebe ciyim.
Hadi maşallah süper :)Herkese merhaba bende yeni geldim doktordan cok sukur ense kalinligi 1,5 cikti, burun kikirdagida olusmus ikili testi yaptirmadim, doktorum cok yaramaz bir bebek olacak dedi.Cinsiyet tahmininde bulunamadi daha cok kucuk oldugu icin bir dahaki kontrole kaldi artik. Saglikli olsunda yavrum gerisi onemli degil. Rabbim herkesin bebegini korusun
kızlar bugün giremiyorum çok fazla benimde kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var
acaba ayaklarımı falanmı üşüttüm .
Benim göbek maşallah aldı başını gidiyor.. hep hamile pantolonu giyiniyorum 1 aydır diğerleri olmuyorbende de var az biraz, son 10 gündür daha çok belirginleşti ama kilom aynı
Fazlasıyla yapıyorum kredi ler harcamalar hersey mali müşavirim şirkette muhasebe sefiyimEvin muhasebesini de yapıyo musun benim gibi :)
Şirkette misin büro mu
Ben şirketteyim
Bitmiş işte senin 4.ay.. 16+3 demek dr lere göre 17.hafta :) 5.ayın hayırlı olsun cnm :)kızlarr 4. ay kaçıncı hafta bitiriyoruz.ben şuan 16+3 teyimmm..
Benim göbek maşallah aldı başını gidiyor.. hep hamile pantolonu giyiniyorum 1 aydır diğerleri olmuyor2 kilo aldım buarada
sağol cnm eve gitmek istiyorumcanım sıcak su torbası varsa yanında içine sıcak su doldurupu ayaklarının altına koy çok iyi geliyor bana da dr 'um soyledi ben eczaneden aldım akşamları kasık ağrım olduğunda ayaklarımın altına koyuyorum sıcak iyi geliyorgeçmiş olsun çok
ne güzel bende yanlardan aldım kilo19 haftaya girdik 3 kilo aldım bende
Çok almamışsın yani
Ama göbeğe toplanmış ve pantolonlaırn yüksek bel sanırım
Benim düşük bel olduğundan oraya denk gelmiyo giyiniyorum , sıkmıyo da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?