2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aman maşallah :) çok sevindim herşeyin yolunda olmasına 2. kızında sağlıkla gelir inşallah :)

Kan basıncından dolayı oluyor baş ağrısı , ben çinyağı sürüyorum aktardan aldım.

Slm kizlar, izindeyim guya safranboluya dln gidecektik ama fena grip oldum hic halim yok izin bosa geciyo

Bi de gripten bagimsiz olarak karnimda agri var normal midir acaba...

selam fatmaipek bende büyük ihtimalle mart gebesiyim.SAT :05.06.2014 Tahmini doğum tarihi mart 12 diye çıkıyor genelde bakalım neler olacak?ama henüz cinsiyeti belli değil

Herkese merhaba bende yeni geldim doktordan cok sukur ense kalinligi 1,5 cikti, burun kikirdagida olusmus ikili testi yaptirmadim, doktorum cok yaramaz bir bebek olacak dedi. Cinsiyet tahmininde bulunamadi daha cok kucuk oldugu icin bir dahaki kontrole kaldi artik. Saglikli olsunda yavrum gerisi onemli degil. Rabbim herkesin bebegini korusun

17 yıldır içiyorum öğrenince bıraktım. Benim
Lük hamileliğimdede duyar duymamaz bıraktım hiç kullanmadım 6 ay emzirmemi yine kullanmadım sütü bırakında bende sigaraya yeniden başladım arkadaş ortamında.şimdi yine bıraktım umarım bir daha başlamam çünkü bu çok iyi bir sebep durup dururken bırakılmıyor.çok keyfime düşündüm kahveye çayla.ama gebelik söz konusu olunca bir tane bile içmem ama o fosur fosur kocaman karınlarırıyla içenler varya çok kızıyorum ya.

Slm kizlar, izindeyim guya safranboluya dln gidecektik ama fena grip oldum hic halim yok izin bosa geciyo

Merhaba canim cok gecmis olsun. Benimde ozellikle aksamlari agrim oluyo bugun doktora gittim doktorum normal oldugunu cogu hamilelerde olabilecegini soyledi gaz agrisiymis.

bende grip oldum aynı senin durumundayım dün sabah kalktığımda bademciğim acıyordu bu gun bayağı kötüyüm karnıma da ara ara hafif sancılar giriyor neden acaba bende merak ettim...

Kizlarr isten gelene kadar mahvoluyorum ben ya aciktigimdan heralde hep ayaktaydim nobetciydim bide eve zor attim kendimi .. Bayramdan sonra cinsiyet belli olcak bende merak icindeyim :)

Ben aslında hemen düşünmüyorum ama tek çocuk ta zor, kardeşi olması insanın diye düşünüyorum ( :

Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

Memnun kaldın mı peki bu durumdan
Geçen gün kızimdan kalan eşyalara baktim yepyeni. Sadece bana kıyafet kaldı yeni alınacak. Bence iyi oldu.

havalar cok soğudu ben cok üşüyorum kızlar .altıma yün tayt alıcam artık o kadar yani iş yeri buz gibi evde serin. hamile oluncada hastalıklara cabuk yakalanıyosun sanki karnım ağrıyo şimdiden

canım aslında tam tersi :) hamile olunca kandaki akyuvar sayısı daha da artıyormuş, Allah ın mucizesi işte içindeki can için daha da dirençli oluyorsun, hücreler daha çok savaşıyor

Gözünaydınnn ben de kızımın kız kardeşi olsun istiyorum darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…