Ben öğrendiğim an paketi arkadaşıma verdim.. zaten slim ve az içiyordum bebek düşündüğümüz için iyice azaltmıştım. Hamile olup sigara içmek insanın çocuğuna yapabileceği en büyük bencillik bencearanızda sigara icen var mi arkadaşlar?
Yaa öyle şeylere bende pek inanmıyorum ama çok istedi canım işte neden biz hamileleri düşünmüyo bu TV'de ki kişilerKimisi iz kalır diyo ben gibi doğum lekesi gibi ama ben inanmıyorum
Anneanne iddiası bunlar
Bende dün 12 civarı tv izlerken reklamda bişey gördüm
Aşermek değil aslında da zaten çok svediğim bişey olunca dayanamadım
Allah'tan evde vardı 12 de bu mu yenir demeden açtım yedim rahatladım : D
Kızlar yaa aşerdiğimiz birşeyi yemezsek ne olur daha doğrusu yiyemezsekmevsimi olmayan birşeyi istedi canım tv de dizide yerken gördüm çok istedi ve halada canım istiyo [/QUOTE
Canim insallah en kisa zamanda caninin cektigi seyi yiyebilirsin
Benim göbek maşallah aldı başını gidiyor.. hep hamile pantolonu giyiniyorum 1 aydır diğerleri olmuyor2 kilo aldım buarada
Canim ücretsiz izin kullanabileceğimi sanmıyorum. Zaten 1 yaşına kadar haftada 4 gün calisicamİyiymiş
İznin nasıl olacak 1+3 ay mı
Ben daha konuşmadım ama 4 ay dışında ücretsiz de izin kullanmak istiyorum
ben çalışıcam eger bebek ıcın ve benım ıcın zararı yoksa bı arkadasım calısıyordu ısı bıraktıktan 1 gün sonra dogum yaptıYasal süre öyle dedi bi arkadaş
SAĞLIKLI sihhatli doğsun inşallah[/QUOTE]Doktor erkek büyük ihtimalle ama henüz erken sayılır yanılma payı bırakıyorum dedi
ben çalışıcam eger bebek ıcın ve benım ıcın zararı yoksa bı arkadasım calısıyordu ısı bıraktıktan 1 gün sonra dogum yaptı
Eşiminde işyerinde çalışırken biri doğum yaptı ama
Erken doğummuş dediler
Yoksa izin verilmiyomuş diye duydum ben
bizim işyerindekilere kalsa doğumdan 2 gün sonra gel başla dicekler
Yaa öyle şeylere bende pek inanmıyorum ama çok istedi canım işte neden biz hamileleri düşünmüyo bu TV'de ki kişilerKeşke bende yiyebilseydim başka şeyler yiyerek bastırdım gerçi bende ama sonra yine ister eminim
Kızlar yaa aşerdiğimiz birşeyi yemezsek ne olur daha doğrusu yiyemezsekmevsimi olmayan birşeyi istedi canım tv de dizide yerken gördüm çok istedi ve halada canım istiyo
Canim ücretsiz izin kullanabileceğimi sanmıyorum. Zaten 1 yaşına kadar haftada 4 gün calisicam
büyükler canın bişey çekip yiyemediğinde avucunu yala derler
Bende öyle düşünüyorum
Son 3 haftada çıkmak gerekiyomuş
Kalan 3 ay 1 hafta ve o yıla ait 15 günlük tatil hakkımı kullanırım diyorum
Ücretsiz izin muamma verirlerse bile 1 ayı gçmez sanırım
canım en geç 37.haftada çıkmak zorundasın doğum iznine daha fazla çalışmaya izin yokben doğumdan önce cıkmak ıstemıyorum neden cıkmak gerekıomus
kızlar en tekil gebeliklerde en fazla 37.haftaya kadar çalışabilirsiniz tabi 32 hafta gebeyken doktora gidip 37.haftaya kadar çalışabilir raporu almanız gerekli çoğul gebelikte en fazla 35.haftaya kadar çalışabilirsiniz30 hafta gebeyken doktora gidip 35.haftaya kadar çalışabilir almanız gerekli,böylece tekil gebelikte doğumöncesi 3 hafta çalıştığınız 5 haftayı doğumsonrası 5+8=13 hafta olarak kullanabilirsiniz çoğul gebelikte de doğumöncesi 5 dopumsonrası 13 hafta izin kullanabilirsniz erken doğum olursa oda doğumdan sonraya ekleniyo yani her halikarda tekilde 112 gün çoğulda 126 gün ücretli izniniz var .6aylık ücretsiz izin alma hakkınız var işveren vermiyorum diyemez siz istedikten sonra vermek zorunda
bugun doktora sordum canm sancıya normal dedi. akıntı falan olursa enfeksiyon kapılıyo genelde hamileler enfeksiyona açık oluyo dedi. temizlğe dikkat et dedi.Sor canım bana yazar mısın sonra benim randevuma 10 gün var daha çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?