2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aranızda sigara icen var mi arkadaşlar?
Ben öğrendiğim an paketi arkadaşıma verdim.. zaten slim ve az içiyordum bebek düşündüğümüz için iyice azaltmıştım. Hamile olup sigara içmek insanın çocuğuna yapabileceği en büyük bencillik bence

Yaa öyle şeylere bende pek inanmıyorum ama çok istedi canım işte neden biz hamileleri düşünmüyo bu TV'de ki kişiler Keşke bende yiyebilseydim başka şeyler yiyerek bastırdım gerçi bende ama sonra yine ister eminim

Benim göbek maşallah aldı başını gidiyor.. hep hamile pantolonu giyiniyorum 1 aydır diğerleri olmuyor 2 kilo aldım buarada
İyiymiş
İznin nasıl olacak 1+3 ay mı
Ben daha konuşmadım ama 4 ay dışında ücretsiz de izin kullanmak istiyorum
Canim ücretsiz izin kullanabileceğimi sanmıyorum. Zaten 1 yaşına kadar haftada 4 gün calisicam

[/QUOTE="burcuerenoztel, post: 36965803, member: 583575"]Doktor erkek büyük ihtimalle ama henüz erken sayılır yanılma payı bırakıyorum dedi[/QUOTE]
SAĞLIKLI sihhatli doğsun inşallah[/QUOTE]

Doktor erkek büyük ihtimalle ama henüz erken sayılır yanılma payı bırakıyorum dedi
SAĞLIKLI sihhatli doğsun inşallah[/QUOTE]
Sağol Burcu, hepimiz için en büyük dileğimiz bu zaten

ben çalışıcam eger bebek ıcın ve benım ıcın zararı yoksa bı arkadasım calısıyordu ısı bıraktıktan 1 gün sonra dogum yaptı

Eşiminde işyerinde çalışırken biri doğum yaptı ama
Erken doğummuş dediler
Yoksa izin verilmiyomuş diye duydum ben

Zararlı bişey benim yediğimde ama napim hem çok seviyorum hemde gecenin bi vakti gösterdiler yemesem yatamazdım

Canim ücretsiz izin kullanabileceğimi sanmıyorum. Zaten 1 yaşına kadar haftada 4 gün calisicam

Bizde genelde +1 ay ücretsiz izin kullanan oldu
Bende kullanırım sanırım
Kalan 11 ay da 4 gün çalışırım ( Gerçi bizde Cumartesi de çalışılıyo da ben şimdiden Cumartesileri sallamaya başladım, çocuk olunca hiç gelmem sanırım )

dr çalışabilir raporu verirse son zamana kadar sanırım çalışabiliyorsun.planlı sezeryanda 2 hafta once alınıyor bebek bildiğim kadarıyla bende sezeryan istiyorum zaten inşaallahh iş yerinden doğuma giderim:))

Bende öyle düşünüyorum
Son 3 haftada çıkmak gerekiyomuş
Kalan 3 ay 1 hafta ve o yıla ait 15 günlük tatil hakkımı kullanırım diyorum
Ücretsiz izin muamma verirlerse bile 1 ayı gçmez sanırım

kızlar en tekil gebeliklerde en fazla 37.haftaya kadar çalışabilirsiniz tabi 32 hafta gebeyken doktora gidip 37.haftaya kadar çalışabilir raporu almanız gerekli çoğul gebelikte en fazla 35.haftaya kadar çalışabilirsiniz30 hafta gebeyken doktora gidip 35.haftaya kadar çalışabilir almanız gerekli,böylece tekil gebelikte doğumöncesi 3 hafta çalıştığınız 5 haftayı doğumsonrası 5+8=13 hafta olarak kullanabilirsiniz çoğul gebelikte de doğumöncesi 5 dopumsonrası 13 hafta izin kullanabilirsniz erken doğum olursa oda doğumdan sonraya ekleniyo yani her halikarda tekilde 112 gün çoğulda 126 gün ücretli izniniz var .6aylık ücretsiz izin alma hakkınız var işveren vermiyorum diyemez siz istedikten sonra vermek zorunda

kızlarrrr doktordan geldim cinsiyeti için 12. haftada kıza benziyo demişti bugunde kız diyemicem göremiyorum dedi . ve 1 ay sonraya gün verdi kan hapı yazdı decavite devam et dedi. herşey yolunda dedi kendini yorma günlük 20 dakkalık yürüyüşler yap dedi.sağlıklı beslenen insanın cocuğuda sağlıklı olur dedi. düzenli beslen dedi şunu ye bunu ye diyemem dedi

söylediğim gibi 2li testi yaptırmadım. diğerlerini de yaptırmıcam. Rabbim kaderimize ne yazdıysa ona razıyım. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin herkese. bi dahaki doktor kontrolum bir ay sonra. aile hekimime daha hiç gitmedim. Yarın ilk defa gidicem İNŞAALLAH.
Umarım hepiniz iyisinizdir kızlar

Yasal olarak öyle ama istedikten sonra tazminatını ödeyip çıkartan işverenlerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…