2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben çalışıcam eger bebek ıcın ve benım ıcın zararı yoksa bı arkadasım calısıyordu ısı bıraktıktan 1 gün sonra dogum yaptı
canım çalışamazsın çalışsan sigorta paranı ödemez o erken doğurmuştur ben sgk da çalışyyorum ve analık ödemelerini ben yapıyorum kurumda doktorun en fazla 37 ye kadar çalışabilir verebilir fazlasını veremez verilse dahi ödeme yapılmıyor kesiliyor 112 günlük paranı alamıyorun ödemelerinizi tam almak istiyorsanız dediğim haftalara uymanız gerekli maalesef bilmeyen ve yönlendirlmyen bir çok kadın mağdur oluyor bu yüzden

bugün yaptırdım ikili tarama testini, ama şu var kanamam çok oldu bugüne kadar şu an 13+6yım ve ultrasona çok girdiğim için tedirgin oluyorum
ben ultrasonu sordum doktoruma ses dalgası yayıyo bu bi zararı yok dedi. son zamanlarda zararlı diye söylüyolar alakası yok dedi. radyasyon değil ses dalgası yayıyomuş

Biz , hevesle pesine ikincileride dogururz bakarsın:) bende ay 3 yasina gelince 2. Yi dusunurum heralde diyorum karnimdaki dogmadan:))))))
Bende gecen oyle güzel bi bebek gordumki kokusunu hissettim resmen o sabah diyorum ben 2 yide 3 ude dogurucam çok güzeldi

Yasal olarak öyle ama istedikten sonra tazminatını ödeyip çıkartan işverenlerde var
orası öyle zıtlaşma olursa izin bitince gönderebilir tazminatını verip ama öyle yüklere pek girme istemez işverenler ama tabi yaparlar diyosan riske girmemek inatlaşmamak lazım izin çok az malesef keşke fazla olsaydı ücretli izin kim istemez çocuğuna bakmayı ama bu devirde tek maaş çok zor

Merhabalar.
Sanırım kalsiyum ihtiyacım var kızlar.
Sabahları affedersiniz tükürdüğümde kanlı geliyor bir süredir.dün de diş etimde kan vardı.
Acaba dedim gece dişlerimi mi sıkıyorum ama yok daha önce olmazdı.
Doktora söyliycem.zaten veriliyor sanırım kalsiyum takviyesi değil mi

Canim ara ara bende de oluyor dis eti kanamasi ve sismesi calsiyumdan cok c vitamini eksikliginden oluyor limon ye bir iki gun duzelicek korkma

benimde diş eti kanamalarım oluyor fırçayı dişlerime sürmemle kanıyor bu haftalarda normalmiş..

Kızlar en son doktora 12 haftalıkta gıttım doktora bana oyle vıtamın fıilan vermedi kasımın 2 sine çağırdı sonraki kontorolu çok var beee :) :) :) herşeyimiz normalde doktor çok dikkatli ol dedi eşi biraz aşağıda yerleşmiş ama 22 haftada düzelicek dedi...

neyse benim bu aralar ki problemim annemin yanına gitmek ben baküde yaşıyorum annem erzurumda ve de doğumuda türkiyede yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor... ne yapsam sizce

Canim ara ara bende de oluyor dis eti kanamasi ve sismesi calsiyumdan cok c vitamini eksikliginden oluyor limon ye bir iki gun duzelicek korkma
C vitamini aklıma hiç gelmedi.dediğini yapayım ama doktora da söyliyim yine de bakalım ne dicek.

benimde diş eti kanamalarım oluyor fırçayı dişlerime sürmemle kanıyor bu haftalarda normalmiş..
Normalse iyi tırstım ben de

ben çalışıcam eger bebek ıcın ve benım ıcın zararı yoksa bı arkadasım calısıyordu ısı bıraktıktan 1 gün sonra dogum yaptı
canım son 3 hafta çalışman yasak olduğu için sonrasına o 3 haftayı ekleyemiyorsun,yanıyormuş o hakkın.ben de personel md den öğrendim.

Merhaba Bitter
Diş fırçalarken bende de oluyor

kızlar demir hapını içemiyorum ülserimden dolayı. sizin bu konuda bi şikayetiniz var mı? ilaç etkiliyor mu sizi ?

Arkadaşlar öğleden sonra müthiş bir migde ağrısı basladi sanki migdemin içine igne batiriyorlar dokunacak birşey de yemedim ama neden oldu anlamadim.

ben doğumdan önce cıkmak ıstemıyorum neden cıkmak gerekıomus

32. haftada çalışabilir raporu alırsan en son 37. haftaya kadar çalışabilirsin yasal zorunluluk bu. Üstelik bence işyerinden doğuma gitmek de iyi bir şey değil çünkü doğum raporun kayda geçtikten sonra 40 haftadan önceki izin süreni de kullanamıyorsun yanıyor o günler

kızlar demir hapını içemiyorum ülserimden dolayı. sizin bu konuda bi şikayetiniz var mı? ilaç etkiliyor mu sizi ?

Açken içme canım beni de mahfediyordu kaç defa değiştirdim demir hapını hepsi aynı yaptı. Doktoruna sor mide koruyucu kullanabilirsin derse bir ilaç yazsın geçmiş olsun.

Kızlar Dr haftanızi küçük gosterirse daha uzun süre çalışabilirsiniz. Mesela 35 haftalıkken 32 olarak raporlarsa normal haftanizda yaptığınız doğum erken doğum olarak kayda geçer. Ama ben önermem evde dinlenip doğuma gitmek en iyisi

kaçıncı haftada göremiyorum dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…