canım çalışamazsın çalışsan sigorta paranı ödemez o erken doğurmuştur ben sgk da çalışyyorum ve analık ödemelerini ben yapıyorum kurumda doktorun en fazla 37 ye kadar çalışabilir verebilir fazlasını veremez verilse dahi ödeme yapılmıyor kesiliyor 112 günlük paranı alamıyorun ödemelerinizi tam almak istiyorsanız dediğim haftalara uymanız gerekli maalesef bilmeyen ve yönlendirlmyen bir çok kadın mağdur oluyor bu yüzdenben çalışıcam eger bebek ıcın ve benım ıcın zararı yoksa bı arkadasım calısıyordu ısı bıraktıktan 1 gün sonra dogum yaptı
ben ultrasonu sordum doktoruma ses dalgası yayıyo bu bi zararı yok dedi. son zamanlarda zararlı diye söylüyolar alakası yok dedi. radyasyon değil ses dalgası yayıyomuşbugün yaptırdım ikili tarama testini, ama şu var kanamam çok oldu bugüne kadar şu an 13+6yım ve ultrasona çok girdiğim için tedirgin oluyorum
Bende gecen oyle güzel bi bebek gordumki kokusunu hissettim resmenBiz , hevesle pesine ikincileride dogururz bakarsın:) bende ay 3 yasina gelince 2. Yi dusunurum heralde diyorum karnimdaki dogmadan:))))))
orası öyle zıtlaşma olursa izin bitince gönderebilir tazminatını verip ama öyle yüklere pek girme istemez işverenler ama tabi yaparlar diyosan riske girmemek inatlaşmamak lazım izin çok az malesef keşke fazla olsaydı ücretli izin kim istemez çocuğuna bakmayı ama bu devirde tek maaş çok zorYasal olarak öyle ama istedikten sonra tazminatını ödeyip çıkartan işverenlerde var
Rapor olmadan da nöbetten muaf tutmuşlardı zaten beni, ama geçen yılda bu şekilde rapor alanlar vardı okulda kabul ediyorlar.İdareniz kabul etti mi bu raporu? Nasıl karşıladılar?
Merhabalar.
Sanırım kalsiyum ihtiyacım var kızlar.
Sabahları affedersiniz tükürdüğümde kanlı geliyor bir süredir.dün de diş etimde kan vardı.
Acaba dedim gece dişlerimi mi sıkıyorum ama yok daha önce olmazdı.
Doktora söyliycem.zaten veriliyor sanırım kalsiyum takviyesi değil mi
Merhabalar.
Sabahları affedersiniz tükürdüğümde kanlı geliyor bir süredir.dün de diş etimde kan vardı.
C vitamini aklıma hiç gelmedi.dediğini yapayım ama doktora da söyliyim yine de bakalım ne dicek.Canim ara ara bende de oluyor dis eti kanamasi ve sismesi calsiyumdan cok c vitamini eksikliginden oluyor limon ye bir iki gun duzelicek korkma
Normalse iyi tırstım ben debenimde diş eti kanamalarım oluyor fırçayı dişlerime sürmemle kanıyor bu haftalarda normalmiş..
canım son 3 hafta çalışman yasak olduğu için sonrasına o 3 haftayı ekleyemiyorsun,yanıyormuş o hakkın.ben de personel md den öğrendim.ben çalışıcam eger bebek ıcın ve benım ıcın zararı yoksa bı arkadasım calısıyordu ısı bıraktıktan 1 gün sonra dogum yaptı
Merhaba BitterMerhabalar.
Yaklasik bir haftadir benimde durduk yerde diş etlerim kaniyor malesefMerhaba Bitter
Diş fırçalarken bende de oluyor
Yaklasik bir haftadir benimde durduk yerde diş etlerim kaniyor malesef
ben doğumdan önce cıkmak ıstemıyorum neden cıkmak gerekıomus
kızlar demir hapını içemiyorum ülserimden dolayı. sizin bu konuda bi şikayetiniz var mı? ilaç etkiliyor mu sizi ?
bunu duyduğuma sevindimben ultrasonu sordum doktoruma ses dalgası yayıyo bu bi zararı yok dedi. son zamanlarda zararlı diye söylüyolar alakası yok dedi. radyasyon değil ses dalgası yayıyomuş
kaçıncı haftada göremiyorum dedi..kızlarrrr doktordan geldim cinsiyeti için 12. haftada kıza benziyo demişti bugunde kız diyemicem göremiyorum dedi . ve 1 ay sonraya gün verdi kan hapı yazdı decavite devam et dedi. herşey yolunda dedi kendini yorma günlük 20 dakkalık yürüyüşler yap dedi.sağlıklı beslenen insanın cocuğuda sağlıklı olur dedi. düzenli beslen dedi şunu ye bunu ye diyemem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?