2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben oğlum da 4.5 aylık iken çalışmaya başladım. 2 saatte 1 emzirmeye geldim. Okulum çok yakın idi. Öyle olmasına rağmen zorlandım. Yavrular çok küçük. Eğer imkanınız varsa çalışmayı 1 yaşına kadar erteleyin. 1 ay bile o kadar etkili.

herkese merhaba
arkadaşlar uzun zamandır okuyamadım yazılanları.baya ayrı kaldım buralardan umarım herkes iyidir tabiki bebişlerde...
ben ayılmalar bayılmalar derken şimdi çok şükür iyim.
bugün cinsiyetlerini öğrendim Allah kısmet ederse bir kızım ve bir oğlum olacak.biraz zor oldu öğrenmem ama sonunda öğrenebildim.sabahtan devlet hastanesine gittim alele acele bakıldı sağlıklılardı sevindim ama merak işte,cinsiyetlerini sordum daha küçükler dedi.17 .haftadayız düşünün.bende evin yakınındaki bir kadın doğıumcuya daha gittim sağolsun çok iyi bir doktordu.bu zamana kadar gittiğim gördüğüm doktorların içerisinde en iyiydi diyebilirim.tam 45 dak.boyunca inceledi,heryerlerine baktı çok şükür iyi bebeklerim.benden haberler böyle arkadaşlar.

bir gün içtim onda da bütün gün perişan oldum. doktorla konuşmadan bir daha içmicem..

decavit ne için

Allah şifa versin içemediğim için vicdan azabı duyuyorum
başka bir ilaç kullanıyor musun kaçıncı haftadasın, içmezsek kendimize de zarar vermiş oluyoruz çünkü doğumda yaklaşık 1 litre kan kaybediceksin dedi doktorum, içip içmemek sana kalmış dedi, yani bu hapı içmekle vücudumuzu doğuma hazırlamış oluyoruz ama işte bende de gastrit var

ya ben hala demir hapına başlayamadım(aman midem bulanıyor aman karnım ağrıyor aman kabız olurum diye diye bi başlayamadım gitti ama bu akşam başlamayı düşünüyorum ve bende de gastrit var umarım bana da dokunmaz

Elevit kullanıyorum onun dışında. onda bi sıkıntı yok içebiliyorum. demir hapı midedeki yaraları tahriş ediyormuş. ölüyodum nerdeyse acıdan. 14. haftadayım..

Demir hapini bende içiyorum kabızlık yapıyor diye. Kereviz iyice çıksın. Kereviz kürü yapacağım ibrahim Saraçoğlu hamileler için önerdiği kür. 21 günde kan değerleri çok yükseliyor Muş

Elevit kullanıyorum onun dışında. onda bi sıkıntı yok içebiliyorum. demir hapı midedeki yaraları tahriş ediyormuş. ölüyodum nerdeyse acıdan. 14. haftadayım..
bunu bilmiyordum ben de elevit içeyim o zaman

Bu arada demir hapı hem midemdeki yaaları mahvetti hem de ishal yaptığı için karın ağrısından öldüm. Aile hekimine mi sorsam yoksa doktordan randevu mu alsam..

Aaa ben de baku'deyim :) hangi doktora gidiyorsun? Ben de annemin yanina gidecem kismetse, esim ben ne desem tamam diyor. Burda dogum yapan cok turk varmis, neden olmasin? Anneni de doguma yakin getirirsin yardimci olur sana

Zararlı bişey benim yediğimde ama napim hem çok seviyorum hemde gecenin bi vakti gösterdiler yemesem yatamazdım
Bende çok canım isterse yiyebilirim yaa geçen abur cubur yedim mesela dayanamadım sadece asiti içecekler içmiyorum sade soda dışında canımızın çektiği şey zararlıda olsa azıcık ucundan yiyince bişey olmaz herhalde yaa
büyükler canın bişey çekip yiyemediğinde avucunu yala derler
Hakikaten avucumu yaladım bide avucunu yaladıktan sonrada göğüslerine sür diyede devam ederler bizde neymiş göğüslerimiz çıkmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…