32. haftada çalışabilir raporu alırsan en son 37. haftaya kadar çalışabilirsin yasal zorunluluk bu. Üstelik bence işyerinden doğuma gitmek de iyi bir şey değil çünkü doğum raporun kayda geçtikten sonra 40 haftadan önceki izin süreni de kullanamıyorsun yanıyor o günler
Açken içme canım beni de mahfediyordu kaç defa değiştirdim demir hapını hepsi aynı yaptı. Doktoruna sor mide koruyucu kullanabilirsin derse bir ilaç yazsın geçmiş olsun.
decavit ne içinkızlarrrr doktordan geldim cinsiyeti için 12. haftada kıza benziyo demişti bugunde kız diyemicem göremiyorum dedi . ve 1 ay sonraya gün verdi kan hapı yazdı decavite devam et dedi. herşey yolunda dedi kendini yorma günlük 20 dakkalık yürüyüşler yap dedi.sağlıklı beslenen insanın cocuğuda sağlıklı olur dedi. düzenli beslen dedi şunu ye bunu ye diyemem dedi
bende de aynı dert varkızlar demir hapını içemiyorum ülserimden dolayı. sizin bu konuda bi şikayetiniz var mı? ilaç etkiliyor mu sizi ?
Allah şifa versin içemediğim için vicdan azabı duyuyorumbende de aynı dert var
Fırçalamaktan ziyade başka türlü benim ÇekMerhaba Bitter
Diş fırçalarken bende de oluyor
başka bir ilaç kullanıyor musun kaçıncı haftadasın, içmezsek kendimize de zarar vermiş oluyoruz çünkü doğumda yaklaşık 1 litre kan kaybediceksin dedi doktorum, içip içmemek sana kalmış dedi, yani bu hapı içmekle vücudumuzu doğuma hazırlamış oluyoruz ama işte bende de gastrit varAllah şifa versin içemediğim için vicdan azabı duyuyorum
Elevit kullanıyorum onun dışında. onda bi sıkıntı yok içebiliyorum. demir hapı midedeki yaraları tahriş ediyormuş. ölüyodum nerdeyse acıdan. 14. haftadayım..başka bir ilaç kullanıyor musun kaçıncı haftadasın, içmezsek kendimize de zarar vermiş oluyoruz çünkü doğumda yaklaşık 1 litre kan kaybediceksin dedi doktorum, içip içmemek sana kalmış dedi, yani bu hapı içmekle vücudumuzu doğuma hazırlamış oluyoruz ama işte bende de gastrit var
Elevit kullanıyorum onun dışında. onda bi sıkıntı yok içebiliyorum. demir hapı midedeki yaraları tahriş ediyormuş. ölüyodum nerdeyse acıdan. 14. haftadayım..
bunu bilmiyordum ben de elevit içeyim o zamanElevit kullanıyorum onun dışında. onda bi sıkıntı yok içebiliyorum. demir hapı midedeki yaraları tahriş ediyormuş. ölüyodum nerdeyse acıdan. 14. haftadayım..
Doktor vermedi mi sana ? sen kaç haftalıksın en son ne zaman gittin doktora ?bunu bilmiyordum ben de elevit içeyim o zaman
Aaa ben de baku'deyim :) hangi doktora gidiyorsun? Ben de annemin yanina gidecem kismetse, esim ben ne desem tamam diyor. Burda dogum yapan cok turk varmis, neden olmasin? Anneni de doguma yakin getirirsin yardimci olur sanaKızlar en son doktora 12 haftalıkta gıttım doktora bana oyle vıtamın fıilan vermedi kasımın 2 sine çağırdı sonraki kontorolu çok var beee :) :) :) herşeyimiz normalde doktor çok dikkatli ol dedi eşi biraz aşağıda yerleşmiş ama 22 haftada düzelicek dedi...
neyse benim bu aralar ki problemim annemin yanına gitmek ben baküde yaşıyorum annem erzurumda ve de doğumuda türkiyede yapmak istiyorum ama eşim izin vermiyor... ne yapsam sizce
ben daha dün gittim gyno ferrosanol verdiDoktor vermedi mi sana ? sen kaç haftalıksın en son ne zaman gittin doktora ?
14 haftalığım tam tamınaDoktor vermedi mi sana ? sen kaç haftalıksın en son ne zaman gittin doktora ?
Bende çok canım isterse yiyebilirim yaa geçen abur cubur yedim mesela dayanamadım sadece asiti içecekler içmiyorum sade soda dışında canımızın çektiği şey zararlıda olsa azıcık ucundan yiyince bişey olmaz herhalde yaaZararlı bişey benim yediğimde ama napim hem çok seviyorum hemde gecenin bi vakti gösterdiler yemesem yatamazdım
Hakikaten avucumu yaladım bide avucunu yaladıktan sonrada göğüslerine sür diyede devam ederler bizde neymiş göğüslerimiz çıkmasın diyebüyükler canın bişey çekip yiyemediğinde avucunu yala derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?