2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Keşke azıcık ucundan yesem ben bi başlayınca bitiriyorum maalesef

Cekirgee senin takvimin yanlış sanırım 19 haftalığım diyorsun , takvim 17 ?

Kızlar ben kızımda rapor alıp 37 haftaya kadar çalışmıştım.

Umarım doğum izni biz doğurana kadar 6 ay olur :)

Birde benim drum kan hapı dışında bir vitamin gerek görmemiş. Kızımda Elevit kullanmıştım 1 ayda 5 kilo almıştım iştah açtı sanırım:)

teşekkürler canım bebeğin nasıl
iyimiş hareket ediyrdu kolları sallıyo bide çikolata yiyince hakketen bebekler hareketleniyo ayrıntılı ulrtrasona gideceğim doktorda gelmeden önce tatlı bieşelr ye dedi. ben bebeği hep yukarda sanıyodum daha aşağıdaymış kendi kendime cok güldüm doktor yukarı cıkmadı daha dedi :)

oyyy maşallah ona Bende yiyeceğim bu sefer tatlı zaten hareketli bakalım o zmn nasıl olacak ne zaman çıkacak yukarı acaba ben hala göbek deliğimin altında hissediyorum

ya bide en az
Hala 16 hafta malesef nasıl bırakacağız bebeklerimizi o kadar minikken bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
3 cocuk yapın diyolar çalışan bayanlar nası yapıcak 3 cocuğu ?? rapor alsan maaşından kesilir bebek 2 aylıkken ya ücretsiz alcan ya işe başlıcan nası olcak bu 3 cocuk anlamadım gitti

ya bide en az
Hala 16 hafta malesef nasıl bırakacağız bebeklerimizi o kadar minikken bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
3 cocuk yapın diyolar çalışan bayanlar nası yapıcak 3 cocuğu ?? rapor alsan maaşından kesilir bebek 2 aylıkken ya ücretsiz alcan ya işe başlıcan nası olcak bu 3 cocuk anlamadım gitti

ya bide en az

Bence de versinler şöyle 1 yıl izni ücret kesmeden yapalım 3 çocuk

elevit benim iştahımı kapattı ters etki yapıyo bende herhalde

3 çocuk ancak evde oturularak yapılabilir. Bende isterim Çok çocuk çünkü seviyorum.sadece doğum ve sonrası değil. Sonrası eğitimleri ne olacak ülkesi vasıfsiz insan grubuna eklenecekler.torba yasada bakıcı ya sigortası zorunlu tuttu.biz kaç tl alıyoruz da bu rakamları karşılayabilecek. Yeni kanunlar kadını evde tutmak için yapılan örtülü uygulamalar başka birşey degil

Avrupa'daki gibi artık Türkiyedeki kadınlarda doğurmazlarsa ve nüfus gittikçe eskiye düşerse işte ozaman çocuk dogurnayi teşvik için ücretli izinleri artırılar. Hangi ülke bilmiyorum ama çocuk doğuran kadın çocuk 6 yaşına gelene kadar ücretli izinli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…