Allah Allah.. herkese veriyolar aslında..ben daha dün gittim gyno ferrosanol verdi
Bende çok canım isterse yiyebilirim yaa geçen abur cubur yedim mesela dayanamadım sadece asiti içecekler içmiyorum sade soda dışında canımızın çektiği şey zararlıda olsa azıcık ucundan yiyince bişey olmaz herhalde yaa
Allah Allah.. herkese veriyolar aslında..
16. haftadayım bgun gittim göremedikaçıncı haftada göremiyorum dedi..
teşekkürler canım bebeğin nasılbugun doktora sordum canm sancıya normal dedi. akıntı falan olursa enfeksiyon kapılıyo genelde hamileler enfeksiyona açık oluyo dedi. temizlğe dikkat et dedi.
Canim doğum izni 18 hafta oldu diye biliyorum ben amaa:)Bende öyle düşünüyorum
Son 3 haftada çıkmak gerekiyomuş
Kalan 3 ay 1 hafta ve o yıla ait 15 günlük tatil hakkımı kullanırım diyorum
Ücretsiz izin muamma verirlerse bile 1 ayı gçmez sanırım
Vitamin ve mineral takviyesi.Bana da vermediler
O ne içindi ki ?
iyimiş hareket ediyrdu kolları sallıyo bide çikolata yiyince hakketen bebekler hareketleniyo ayrıntılı ulrtrasona gideceğim doktorda gelmeden önce tatlı bieşelr ye dedi. ben bebeği hep yukarda sanıyodum daha aşağıdaymış kendi kendime cok güldüm doktor yukarı cıkmadı daha dedi :)teşekkürler canım bebeğin nasıl
Hala 16 hafta malesef nasıl bırakacağız bebeklerimizi o kadar minikken bilmiyorum Allah yardımcımız olsunCanim doğum izni 18 hafta oldu diye biliyorum ben amaa:)
oyyy maşallah onaiyimiş hareket ediyrdu kolları sallıyo bide çikolata yiyince hakketen bebekler hareketleniyo ayrıntılı ulrtrasona gideceğim doktorda gelmeden önce tatlı bieşelr ye dedi. ben bebeği hep yukarda sanıyodum daha aşağıdaymış kendi kendime cok güldüm doktor yukarı cıkmadı daha dedi :)
3 cocuk yapın diyolar çalışan bayanlar nası yapıcak 3 cocuğu ?? rapor alsan maaşından kesilir bebek 2 aylıkken ya ücretsiz alcan ya işe başlıcan nası olcak bu 3 cocuk anlamadım gittiHala 16 hafta malesef nasıl bırakacağız bebeklerimizi o kadar minikken bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
3 cocuk yapın diyolar çalışan bayanlar nası yapıcak 3 cocuğu ?? rapor alsan maaşından kesilir bebek 2 aylıkken ya ücretsiz alcan ya işe başlıcan nası olcak bu 3 cocuk anlamadım gittiHala 16 hafta malesef nasıl bırakacağız bebeklerimizi o kadar minikken bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Bence de versinler şöyle 1 yıl izni ücret kesmeden yapalım 3 çocukya bide en az
3 cocuk yapın diyolar çalışan bayanlar nası yapıcak 3 cocuğu ?? rapor alsan maaşından kesilir bebek 2 aylıkken ya ücretsiz alcan ya işe başlıcan nası olcak bu 3 cocuk anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?