2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

COk güzelmiş yaa çok haklisin gerçekten biraz duzelme olsa ben çok isterim 3 cocuga kadarcunku bizde 5 kardeşiz onlar benim için çok büyük destek büyükten kucugunee iyikide olmusuz

ben çalışıcam eger bebek ıcın ve benım ıcın zararı yoksa bı arkadasım calısıyordu ısı bıraktıktan 1 gün sonra dogum yaptı
yasal süre şöyle, doğuma 3 hafta kala işi bırakmak zorundayız yani 37.hafta dr çalışabilir dese dahi çalışılması yasal değil..

OTE="burcuerenoztel, post: 36963978, member: 583575"]DOKTOR NE DEDİ :)
Doktor erkek büyük ihtimalle ama henüz erken sayılır yanılma payı bırakıyorum dedi[/QUOTE]
Bencede erkek.benim ogluş da tepetaklak duruyordu usglerde yada yüzu bize dönük.ama kızım hep yan pozisyonda olurdu

aranızda sigara icen var mi arkadaşlar?

hamile kalmadan 6 ay oncesinden sigarayo birakma çalışmalarına baslamistim baya azaltmistim artik arkadaslarla biraraya gelince keyfi 1-2 tane icer olmustum hamileligimi ogrenmeden 10 gum ince fln icmistim son sigarami..siz kullaniyormusunuz suanda ?

Arkadaşlar öğleden sonra müthiş bir migde ağrısı basladi sanki migdemin içine igne batiriyorlar dokunacak birşey de yemedim ama neden oldu anlamadim.
Demir ilacı içtiysen ilaç yapabilir bende bir pazar günü aynı ağrıyı çekmiştim Aç karnına içince yapıyor özellikle

Kizlar dr banada erkek tahmin yapti kesin gibide konuştu yazmıştım daha önce de son iki muayenede de göstermeyince ayy kizimmi olacak yoksaa diyorum bu resime bakinca ayyy oglummu olacak yoksa ben neye inansam simdi diyorum:)) insan iki tirtik bise almak istiyor yaw :) orta renk alırız gerci merak iste:) adıyla seslenmek sevmek istiyorum bebisi:) sizde bakin teyzeleri su alttaki sizce nedir

bende 17.haftamdayım ben vitamin decavit+demir kullanıyorum folik asiti bırakalı baya oldu 2li testte bıraktırmıştı.ara bi doktorunu ben ddemirre başlamak istedim kansızım diye verdi.decavittede folik asit demir falan var zaten

Ben de söylemesi ayıp kereviz yemeği yaptım akşam için. Çok da severim. Çok yiyesim var. Bir bakayım dedim hamilelikte tüketilebilir mi diye. Hamilelikte fazla tüketmemek gerekiyormuş. Rahim kasılmalarını uyarıyormuş. Kür yapmasan iyi olur. Benim de kafam karıştı. Yemekten az yesem nolur ki

Canim o gozuken sey kalca kemigi degilse pipi :)

OTE="senben60, post: 36970014, member: 532341"]Eki Görüntüle 1246624
Kizlar dr banada erkek tahmin yapti kesin gibide konuştu yazmıştım daha önce de son iki muayenede de göstermeyince ayy kizimmi olacak yoksaa diyorum bu resime bakinca ayyy oglummu olacak yoksa ben neye inansam simdi diyorum:)) insan iki tirtik bise almak istiyor yaw :) orta renk alırız gerci merak iste:) adıyla seslenmek sevmek istiyorum bebisi:) sizde bakin teyzeleri su alttaki sizce nedir[/QUOTE]
Ehe Bence de pipi cok da tatli masallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…