- 3 Temmuz 2014
- 142
- 100
- 123
- 37
Ben onu atlamisim canim yaa sagol; oldu gibi okudum demekkiHala 16 hafta malesef nasıl bırakacağız bebeklerimizi o kadar minikken bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
İnşallah canımGeçmiş olsun
Birçok kişi de varmış normal diyorlar
Umarım geçer
Açlık kan şekerine bakılıyor onda.şeker yüklemesinde ortaya çıkar şeker olup olmadıgıikili test yaparken bir sürü yanında testler yaptılar ozaman olmadıgını soylemıslerdı acaba tekrar yaparlarmı bılemıyorum kii
COk güzelmiş yaa çok haklisin gerçekten biraz duzelme olsa ben çok isterim 3 cocuga kadarAvrupa'daki gibi artık Türkiyedeki kadınlarda doğurmazlarsa ve nüfus gittikçe eskiye düşerse işte ozaman çocuk dogurnayi teşvik için ücretli izinleri artırılar. Hangi ülke bilmiyorum ama çocuk doğuran kadın çocuk 6 yaşına gelene kadar ücretli izinli
yasal süre şöyle, doğuma 3 hafta kala işi bırakmak zorundayız yani 37.hafta dr çalışabilir dese dahi çalışılması yasal değil..ben çalışıcam eger bebek ıcın ve benım ıcın zararı yoksa bı arkadasım calısıyordu ısı bıraktıktan 1 gün sonra dogum yaptı
Doktor erkek büyük ihtimalle ama henüz erken sayılır yanılma payı bırakıyorum dedi[/QUOTE]OTE="burcuerenoztel, post: 36963978, member: 583575"]DOKTOR NE DEDİ :)
aranızda sigara icen var mi arkadaşlar?
Demir ilacı içtiysen ilaç yapabilir bende bir pazar günü aynı ağrıyı çekmiştimArkadaşlar öğleden sonra müthiş bir migde ağrısı basladi sanki migdemin içine igne batiriyorlar dokunacak birşey de yemedim ama neden oldu anlamadim.
Bende gecen oyle güzel bi bebek gordumki kokusunu hissettim resmeno sabah diyorum ben 2 yide 3 ude dogurucam çok güzeldi
bende 17.haftamdayım ben vitamin decavit+demir kullanıyorum folik asiti bırakalı baya oldu 2li testte bıraktırmıştı.ara bi doktorunu ben ddemirre başlamak istedim kansızım diye verdi.decavittede folik asit demir falan var zatenkızlar 12.haftamda kontrole gittiğimde folik asit hapım bitmişti bana başka bir ilaç verdi gyno ferro sanool (demir+folikasit+
vitamin b12 )şimdi bu ilacım bitiyor 2 gün sonra kontrolumede daha 13 gün var acaba devam edeyim mi yoksa bırakayım mı yada ilaç bittigi gün doktoramı gideyim ?
Ben de söylemesi ayıp kereviz yemeği yaptım akşam için. Çok da severim. Çok yiyesim var. Bir bakayım dedim hamilelikte tüketilebilir mi diye. Hamilelikte fazla tüketmemek gerekiyormuş. Rahim kasılmalarını uyarıyormuş. Kür yapmasan iyi olur. Benim de kafam karıştı. Yemekten az yesem nolur kiDemir hapini bende içiyorum kabızlık yapıyor diye. Kereviz iyice çıksın. Kereviz kürü yapacağım ibrahim Saraçoğlu hamileler için önerdiği kür. 21 günde kan değerleri çok yükseliyor Muş
Canim o gozuken sey kalca kemigi degilse pipi :)Eki Görüntüle 1246624
Kizlar dr banada erkek tahmin yapti kesin gibide konuştu yazmıştım daha önce deson iki muayenede de göstermeyince ayy kizimmi olacak yoksaa diyorum bu resime bakinca ayyy oglummu olacak yoksa ben neye inansam simdi diyorum:)) insan iki tirtik bise almak istiyor yaw :) orta renk alırız gerci merak iste:) adıyla seslenmek sevmek istiyorum bebisi:) sizde bakin teyzeleri su alttaki sizce nedir
Bende çok zorlanıyorum. 4 aylıkken böyleyim ileride nasıl olacak,nasıl yapacağım çok endişeliyim. Allah yardımcımız olsunhem ders hem nöbet gerçekten zor oluyor ben de çıldırmak üzereyim, hem de bizde haftada 2 gün var :/ Allah hepimize kolaylık versin.
bana bir de kalsiyum ilacı verdi ama kullanmadım dahaAllah Allah.. herkese veriyolar aslında..
kordondan dolayı mı görememiş ..16. haftadayım bgun gittim göremedi
Banada verfi doktor ama bir dahha kalsiyumu kullanmayi düşünmüyorum cok sekerli berbat bisey hapi var midir acaba yabana bir de kalsiyum ilacı verdi ama kullanmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?