2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet kordon dedi ama bilmiyorum 1 ay beklemekte istemiyorum
sorma ben de çok meraklıyımdır bir yandan da kendime kızıyorum bu merakımdan dolayı, bende 12 haftalıkken gittim doktor %90 kız dedi, 13+6 ikili test için başka bir doktora gittim daha küçük söyleyemem cinsiyetini dedi, hem bacaklarının arasında kordon var dedi, ben de bana zaten kız demişlerdi dedim, o da evet ben de yüksek ihtimal kız diyorum dedi, bildiğin baskı yaptım doktora

arkadaşlar ben bugün kızında erkeğinde cinsel organını net gördüm.kızlarda klitoris pipiye benziyo doktorlar ondan karıştırıyomuş.erkeğin çıkıntısı daha belirgin.ikisini kıyaslayınca anlıyosun.ama tek görsem bende kızı erkek sanabilirdim.ama erkek hemen belli oluyo.

bana doktor bacak arası boş dedi

Ama siz 17. Haftadaymissiniz vw bilsigim.kadariyla sizinkinin tamamwn organi olusmustur.size cinsiyet ne dedi dr

teşekkürler canım birde 4yaşında oğlum var.doktor ilk erkeği söyledi. meraktan öldüm ikinciyi beklerken saniyeler geçmedi resmen.dedim inşallah gösterir.diğeride kız dedi ayy çok mutlu oldumm:)
ben de çok isterdim ikiz ama genetik oluyor en erken kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…