benimkide suda eriyenlerden sevmiyorum suda eriyen ilaçların tadını ..Banada verfi doktor ama bir dahha kalsiyumu kullanmayi düşünmüyorum cok sekerli berbat bisey hapi var midir acaba ya
benimkide suda eriyenlerden sevmiyorum suda eriyen ilaçların tadını ..[/QUOT
Pazar gunu kullandim 3 saat falan kustum igrenc biseydi ya onun yerine 2 bardak ayran içiyorum hergun ikili test icin doktoru arayinca sorucam hapi var mi diye :)
evet kordon dedi ama bilmiyorum 1 ay beklemekte istemiyorumkordondan dolayı mı görememiş ..
sorma ben de çok meraklıyımdır bir yandan da kendime kızıyorum bu merakımdan dolayı, bende 12 haftalıkken gittim doktor %90 kız dedi, 13+6 ikili test için başka bir doktora gittim daha küçük söyleyemem cinsiyetini dedi, hem bacaklarının arasında kordon var dedi, ben de bana zaten kız demişlerdi dedim, o da evet ben de yüksek ihtimal kız diyorum dedi, bildiğin baskı yaptım doktoraevet kordon dedi ama bilmiyorum 1 ay beklemekte istemiyorum
bana doktor bacak arası boş dediarkadaşlar ben bugün kızında erkeğinde cinsel organını net gördüm.kızlarda klitoris pipiye benziyo doktorlar ondan karıştırıyomuş.erkeğin çıkıntısı daha belirgin.ikisini kıyaslayınca anlıyosun.ama tek görsem bende kızı erkek sanabilirdim.ama erkek hemen belli oluyo.
kız bebişin ozamanbana doktor bacak arası boş dedi
evet kız dedi yüksek ihtimalkız bebişin ozaman
arkadaşlar ben bugün kızında erkeğinde cinsel organını net gördüm.kızlarda klitoris pipiye benziyo doktorlar ondan karıştırıyomuş.erkeğin çıkıntısı daha belirgin.ikisini kıyaslayınca anlıyosun.ama tek görsem bende kızı erkek sanabilirdim.ama erkek hemen belli oluyo.
hayırlı olsun canım ne güzel.erkekte baya doluydu gerçekten bacak arası:)evet kız dedi yüksek ihtimal
ben 13+6yımAma siz 17. Haftadaymissiniz vw bilsigim.kadariyla sizinkinin tamamwn organi olusmustur.size cinsiyet ne dedi dr
benim ikiz bebekler.biri kız biri erkek.ikisinide gördüm oluşmuştu gerçekten.kıyasladımda.kızlarınkide erkeğe benziyo.ama erkekte pipi belirgin.Ama siz 17. Haftadaymissiniz vw bilsigim.kadariyla sizinkinin tamamwn organi olusmustur.size cinsiyet ne dedi dr
çok teşekkür ederimhayırlı olsun canım ne güzel.erkekte baya doluydu gerçekten bacak arası:)
ayy ne güzel ikiz ve bir kız bir erkek maşallah :)benim ikiz bebekler.biri kız biri erkek.ikisinide gördüm oluşmuştu gerçekten.kıyasladımda.kızlarınkide erkeğe benziyo.ama erkekte pipi belirgin.
teşekkürler canım birde 4yaşında oğlum var.doktor ilk erkeği söyledi. meraktan öldüm ikinciyi beklerken saniyeler geçmedi resmen.dedim inşallah gösterir.diğeride kız dedi ayy çok mutlu oldumm:)ayy ne güzel ikiz ve bir kız bir erkek maşallah :)
ben de çok isterdim ikiz ama genetik oluyorteşekkürler canım birde 4yaşında oğlum var.doktor ilk erkeği söyledi. meraktan öldüm ikinciyi beklerken saniyeler geçmedi resmen.dedim inşallah gösterir.diğeride kız dedi ayy çok mutlu oldumm:)
ben 13+6yım
teşekkürler canım birde 4yaşında oğlum var.doktor ilk erkeği söyledi. meraktan öldüm ikinciyi beklerken saniyeler geçmedi resmen.dedim inşallah gösterir.diğeride kız dedi ayy çok mutlu oldumm:)
bana da yorum yapın diye didim :Cesur arkadasin 17 hafta gosterio takvim canim ona didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?