:) dr sana solememismiydi cinsiyet Canmbana da yorum yapın diye didim :
Yatacagimda içiyorum değilse çok midem bulanıyorkızlar demir hapını içemiyorum ülserimden dolayı. sizin bu konuda bi şikayetiniz var mı? ilaç etkiliyor mu sizi ?
aman işte mırın kırın yapıyor, küçükmüş falanmış:) dr sana solememismiydi cinsiyet Canm
Kızlar bikaç arkadaş daha bahsetmiş ben de rapor aldım doktordan nöbet tutmuyorum doktorum ağır işlerde çalışması ve fazla ayakta kalması risklidir gibi bişey yazdı idare biliyodu zaten garanti olsun diye rapor da almıştım geçen tyıl başka arkadaş normal doktorundan beli ağrıdığı için almış onu da kabul etmişler. Zorlanıyorsanız anlayışla karşılamalılar normal zamanda bile ne kadar yorucu oluyorBende çok zorlanıyorum. 4 aylıkken böyleyim ileride nasıl olacak,nasıl yapacağım çok endişeliyim. Allah yardımcımız olsun
Canım hayırlı olsun Maşallah bebişlerine.benim ikiz bebekler.biri kız biri erkek.ikisinide gördüm oluşmuştu gerçekten.kıyasladımda.kızlarınkide erkeğe benziyo.ama erkekte pipi belirgin.
sorma ben de çok meraklıyımdır bir yandan da kendime kızıyorum bu merakımdan dolayı, bende 12 haftalıkken gittim doktor %90 kız dedi, 13+6 ikili test için başka bir doktora gittim daha küçük söyleyemem cinsiyetini dedi, hem bacaklarının arasında kordon var dedi, ben de bana zaten kız demişlerdi dedim, o da evet ben de yüksek ihtimal kız diyorum dedi, bildiğin baskı yaptım doktora
arkadaşıma 18. haftasına kadar erkek denmiş, sonra kız.... onlar da kesin bişi söylemek istemiyor.. belli bir yüzde verip işin içinden çıkıyorlar ya da, ilk doktorum direk söyledi ve çok emin konuştu, ama o doktorumdan memnun değilim değiştirdim, çünkü doktorum ,bayan farketmez, ne sorsam fark etmez diyor. değiştirdim ben dene guzel erkenden ogrenebilmissin ben dun gittim doktora baskimla bakti ama suanda bisey soylemek riskli olur dedibi dahaki aya kaldi artik halbuki cok umitliydim ogrenirim diye
ama hiç net değil kiTeyzeleri 12. Haftadaki fotomuz nubdan anlayanlar yorum yapabilir mi çok merak ediyorum
ayy Allah korusun ins yanilma olmaz..en azindan cok sukur saglikli oldgnu ogrendm bu bile yetiyor bana. Suanda bende isi eglenceye verdim hurafe gibi batil vs seylere inanmam ama soyle olursa kiz boyle olursa erkek olur kismiyla eglenyrm :)) buarada doktorda cok onemli 4. Doktorumda karar kildm bende.arkadaşıma 18. haftasına kadar erkek denmiş, sonra kız.... onlar da kesin bişi söylemek istemiyor.. belli bir yüzde verip işin içinden çıkıyorlar ya da, ilk doktorum direk söyledi ve çok emin konuştu, ama o doktorumdan memnun değilim değiştirdim, çünkü doktorum ,bayan farketmez, ne sorsam fark etmez diyor. değiştirdim ben de
2. doktorum belli değil tam dedi ama ben kızımmm diye sevmeye başladım bile :)ayy Allah korusun ins yanilma olmaz..en azindan cok sukur saglikli oldgnu ogrendm bu bile yetiyor bana. Suanda bende isi eglenceye verdim hurafe gibi batil vs seylere inanmam ama soyle olursa kiz boyle olursa erkek olur kismiyla eglenyrm :)) buarada doktorda cok onemli 4. Doktorumda karar kildm bende.
aman maşallah ya sağlıkla gelsin tümkuzular ben en çok kızım yalnız kalmayacağı için sevindimGözün aydın benimde 2.kizim olacak insallah
evet canım ya bu gidişime kadar bu kadar net görmemiştim pek tatlılar ultrasondan böyle ise doğunca nasıl olur diyorumCanım hadi gözünüz Aydın insan nasıl mutlu oluyor dimi doktorundan bebeğimizde ilgili güzel haberler alınca :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cimcimeniBenimki göstermedi naz yaptı anlıcan bağdaş kurup oturuncada ayrı bir tatlı oluyorlar maşallah yavrularımı- sağlıkla kucağımızada almayı nasip etsin Rabbim
ay evet canım bu ara tüm bebişler yapıyor sanırım bunu görünce dedim oh rahata bak hanımefendidekiBenimde son gittigimde bagdas kurmus oturmus uyuyordu uyandirdi dr ugrasti biraz ama geri kacti :)
Aman maşallah :) çok sevindim herşeyin yolunda olmasına 2. kızında sağlıkla gelir inşallah :) inşallah canım hepimizin kuzuları sağlıkla gelsin inşallah
Kan basıncından dolayı oluyor baş ağrısı , ben çinyağı sürüyorum aktardan aldım.
kızlar bu arada hep soracağım unutuyorum çay kahve yada kafeinli içecekler içiyormusunuz benim diğer dr. 2 bardak çaya içebilirsin demişti ama asıl doktorum en fazla bir bardak dedibende çayıçok severim içemiyorum tabi şimdi çok ama zararı yoksa 2 bardak içebilsek iyi olurdu kahvaltıda bir akşam bir olarak bölüyordum bende önceden siz nasıl yapıyorsunuz kızlar ...
canım 13.haftada doktorum söylemedi,gördü bence erkek olanı kızdan emin olamadı heralde.anlayamadım dedi.bende bekledim.birde iki tane olunca zamanında gideyimde acabalar olmasın dedim.bugün devlet hast.gittim öğle tatiline denk geldi alel acele baktılar, cinsiyet için daha küçükler dedi.düşün 16+3 oldu bebekler.hala küçük diyo.bende umutsuzca eve gelirken evime yakın bir doktordan randevu almış eşim.üzülme hadi git öğrenirsin belki dedi.bu şekilde aynı günde 2.kez muayene olarak öğrenmiş oldum.16+3 te...ben de çok isterdim ikiz ama genetik oluyoren erken kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini
kızlar bu arada hep soracağım unutuyorum çay kahve yada kafeinli içecekler içiyormusunuz benim diğer dr. 2 bardak çaya içebilirsin demişti ama asıl doktorum en fazla bir bardak dedibende çayıçok severim içemiyorum tabi şimdi çok ama zararı yoksa 2 bardak içebilsek iyi olurdu kahvaltıda bir akşam bir olarak bölüyordum bende önceden siz nasıl yapıyorsunuz kızlar ...
ben anlayamıyorum ama, ben birinci doktorumdan memnun olmadığım için güvenemedim, 12. haftada çok emin konuşarak söyledi, sonra başka doktora gittim 13+6 da emin olamıyorum daha çok küçük dedi, ikili testi sordum ilk doktoruma hatta fark etmez dedi, istersen yaptır, önemi budur budur demiyor, alelacele seni odadan çıkarmanın derdine giriyorcanım 13.haftada doktorum söylemedi,gördü bence erkek olanı kızdan emin olamadı heralde.anlayamadım dedi.bende bekledim.birde iki tane olunca zamanında gideyimde acabalar olmasın dedim.bugün devlet hast.gittim öğle tatiline denk geldi alel acele baktılar, cinsiyet için daha küçükler dedi.düşün 16+3 oldu bebekler.hala küçük diyo.bende umutsuzca eve gelirken evime yakın bir doktordan randevu almış eşim.üzülme hadi git öğrenirsin belki dedi.bu şekilde aynı günde 2.kez muayene olarak öğrenmiş oldum.16+3 te...
Canım eczaci ac karnina almami söyledi gerçi prospektüste yemeklerden sonra diyo ama bende belki öyle daha etkilidir diye o şekilde kullanıyorum. Doktor ferrum fort vermişti bu ay bittikten sonra sağlık ocağına tekrar yazdirdim eczaci o ilacin piyasada bulunmadığını söyledi ve aynı değerde baska bir ilaç verdi.hamile olduğumu ve bir problem olup olmayacağı ni özellikle sordum kesinlikle olmaz içeriği tamamen aynı dedi.bu ilacmi yapti acaba gerçi nerdeyse bir haftadır kullanıyorum ilk defa oldu.Demir ilacı içtiysen ilaç yapabilir bende bir pazar günü aynı ağrıyı çekmiştimAç karnına içince yapıyor özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?