2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İkili testte tecrübeleri anneler size sorum olacak ben dün ikili testimi yaptırdım sıra beklerken Dr odasındaki ultrasonla baktığında 1.6 dedi ense kalınlığına neyse sonra dobler odasına gittik orada herşeyine baktı sağlıklı olduğunu burun çıkıntısının falan olduğunu söyledi neyse çok uzattım ultrason kağıdında crl 5.35 bu boyu,altında kaç günlük olduğu,onun altında nt 0.75mm yazıyor bu nedir.nt ense kalınlığı oluyor ama Dr bana 1.6 demişti

Bende çok zorlanıyorum. 4 aylıkken böyleyim ileride nasıl olacak,nasıl yapacağım çok endişeliyim. Allah yardımcımız olsun
Kızlar bikaç arkadaş daha bahsetmiş ben de rapor aldım doktordan nöbet tutmuyorum doktorum ağır işlerde çalışması ve fazla ayakta kalması risklidir gibi bişey yazdı idare biliyodu zaten garanti olsun diye rapor da almıştım geçen tyıl başka arkadaş normal doktorundan beli ağrıdığı için almış onu da kabul etmişler. Zorlanıyorsanız anlayışla karşılamalılar normal zamanda bile ne kadar yorucu oluyor

ne guzel erkenden ogrenebilmissin ben dun gittim doktora baskimla bakti ama suanda bisey soylemek riskli olur dedi bi dahaki aya kaldi artik halbuki cok umitliydim ogrenirim diye

Teyzeleri 12. Haftadaki fotomuz nubdan anlayanlar yorum yapabilir mi çok merak ediyorum

Eklentiler

• image.webp
    135,9 KB · Görüntüleme: 150
ne guzel erkenden ogrenebilmissin ben dun gittim doktora baskimla bakti ama suanda bisey soylemek riskli olur dedi bi dahaki aya kaldi artik halbuki cok umitliydim ogrenirim diye
arkadaşıma 18. haftasına kadar erkek denmiş, sonra kız.... onlar da kesin bişi söylemek istemiyor.. belli bir yüzde verip işin içinden çıkıyorlar ya da, ilk doktorum direk söyledi ve çok emin konuştu, ama o doktorumdan memnun değilim değiştirdim, çünkü doktorum ,bayan farketmez, ne sorsam fark etmez diyor. değiştirdim ben de

ayy Allah korusun ins yanilma olmaz..en azindan cok sukur saglikli oldgnu ogrendm bu bile yetiyor bana. Suanda bende isi eglenceye verdim hurafe gibi batil vs seylere inanmam ama soyle olursa kiz boyle olursa erkek olur kismiyla eglenyrm :)) buarada doktorda cok onemli 4. Doktorumda karar kildm bende.

2. doktorum belli değil tam dedi ama ben kızımmm diye sevmeye başladım bile :)

Gözün aydın benimde 2.kizim olacak insallah
aman maşallah ya sağlıkla gelsin tümkuzular ben en çok kızım yalnız kalmayacağı için sevindim cinsiyeti öğrenince tek çocuk evde sıkılıyordu garibim şimdikardeşiyle ilerde iyi vakit geçirecek inşallah ...
evet canım ya bu gidişime kadar bu kadar net görmemiştim pek tatlılar ultrasondan böyle ise doğunca nasıl olur diyorum naz yapan bebişler kızbebiş çıkıyo genelde hadi hayırlısı seninkide yakn zamanda gösterir inşallah canım sağlıkla doğsun tüm kuzular
Benimde son gittigimde bagdas kurmus oturmus uyuyordu uyandirdi dr ugrasti biraz ama geri kacti :)
ay evet canım bu ara tüm bebişler yapıyor sanırım bunu görünce dedim oh rahata bak hanımefendideki

kızlar bu arada hep soracağım unutuyorum çay kahve yada kafeinli içecekler içiyormusunuz benim diğer dr. 2 bardak çaya içebilirsin demişti ama asıl doktorum en fazla bir bardak dedi bende çayıçok severim içemiyorum tabi şimdi çok ama zararı yoksa 2 bardak içebilsek iyi olurdu kahvaltıda bir akşam bir olarak bölüyordum bende önceden siz nasıl yapıyorsunuz kızlar ...

Doktorum cayi acik olarak cok az tuketebilecegimi soyledi ve yemeklerle beraber degilde yemekten 2 saat sonra fln icmemi sotledi cay yemeklerle icilince yediklerimizin vitaminini azaltiyormus ve kabsizliga sebep oluyormus ayricada

ben de çok isterdim ikiz ama genetik oluyor en erken kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini
canım 13.haftada doktorum söylemedi,gördü bence erkek olanı kızdan emin olamadı heralde.anlayamadım dedi.bende bekledim.birde iki tane olunca zamanında gideyimde acabalar olmasın dedim.bugün devlet hast.gittim öğle tatiline denk geldi alel acele baktılar, cinsiyet için daha küçükler dedi.düşün 16+3 oldu bebekler.hala küçük diyo.bende umutsuzca eve gelirken evime yakın bir doktordan randevu almış eşim.üzülme hadi git öğrenirsin belki dedi.bu şekilde aynı günde 2.kez muayene olarak öğrenmiş oldum.16+3 te...

bana doktorum boyle bi uyarida bulunmadi ama zarari oldgnu bildigim icin cayi cok cok acik iciyorum onuda sadece arkadas ortaminda. Gebeligimden once kahvenin tiryakisiydim ama suanda agzima surmuyorum desem yeridir. Ben sigara icen biriydimde birak suan icmeyi yanimda bile icirtmiyorum. Ben bunlari yapabilecegime hayatta inanmazdim ama bebisimizin sagligi icin hersey yapiliyormus Cay yerine dogal meyvesuyu ayran soda sut icmeyi dene cnm..

ben anlayamıyorum ama, ben birinci doktorumdan memnun olmadığım için güvenemedim, 12. haftada çok emin konuşarak söyledi, sonra başka doktora gittim 13+6 da emin olamıyorum daha çok küçük dedi, ikili testi sordum ilk doktoruma hatta fark etmez dedi, istersen yaptır, önemi budur budur demiyor, alelacele seni odadan çıkarmanın derdine giriyor

Kızlar yarın 16. Haftaya giriyorum ve haala midem bulanıyor. Acaba benim gibi anne kaç tane kaldı aramızda? 5 haftalıkken bulantım başladı haala devam ediyor. 10 haftadır mutfağa giremiyorum. İlk zamanlar lavabodan çıkmıyodum. Şuanda yine çok koku alıyorum herşeyden ancak günde 1 veya 2 defa çıkarıyorum. Sizde durumlar nasıl. Benim gibi olupta geçen varmı. Psikolojim çok kötü bozuldu. Herkesle tartışma modunda biri oldum eskiden çok mülayimdim halbuki. Bulantılar beni mahvetti. Hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum

Demir ilacı içtiysen ilaç yapabilir bende bir pazar günü aynı ağrıyı çekmiştim Aç karnına içince yapıyor özellikle
Canım eczaci ac karnina almami söyledi gerçi prospektüste yemeklerden sonra diyo ama bende belki öyle daha etkilidir diye o şekilde kullanıyorum. Doktor ferrum fort vermişti bu ay bittikten sonra sağlık ocağına tekrar yazdirdim eczaci o ilacin piyasada bulunmadığını söyledi ve aynı değerde baska bir ilaç verdi.hamile olduğumu ve bir problem olup olmayacağı ni özellikle sordum kesinlikle olmaz içeriği tamamen aynı dedi.bu ilacmi yapti acaba gerçi nerdeyse bir haftadır kullanıyorum ilk defa oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…