bana doktorum boyle bi uyarida bulunmadi ama zarari oldgnu bildigim icin cayi cok cok acik iciyorum onuda sadece arkadas ortaminda. Gebeligimden once kahvenin tiryakisiydim ama suanda agzima surmuyorum desem yeridir. Ben sigara icen biriydimde birak suan icmeyi yanimda bile icirtmiyorum. Ben bunlari yapabilecegime hayatta inanmazdim ama bebisimizin sagligi icin hersey yapiliyormusCay yerine dogal meyvesuyu ayran soda sut icmeyi dene cnm..
ben ilçedeyim siverekte yaptık bakalım tercih ama zor. urfa olursa çok şanslısın gerçekten çok güzel bi yer:) ben izmirden evlenip geldim eşim buraya atandı diye biraz tereddütlüydüm ama şuan çok memnunumArada öyle mi,ama Şubat'a olur bencebende günlerdir kafa patlatıyorum,giremedim hiç buralara.
Belki Urfa olur benimde yanına gelirim
kızlar bu arada hep soracağım unutuyorum çay kahve yada kafeinli içecekler içiyormusunuz benim diğer dr. 2 bardak çaya içebilirsin demişti ama asıl doktorum en fazla bir bardak dedibende çayıçok severim içemiyorum tabi şimdi çok ama zararı yoksa 2 bardak içebilsek iyi olurdu kahvaltıda bir akşam bir olarak bölüyordum bende önceden siz nasıl yapıyorsunuz kızlar ...
kızlar bu arada hep soracağım unutuyorum çay kahve yada kafeinli içecekler içiyormusunuz benim diğer dr. 2 bardak çaya içebilirsin demişti ama asıl doktorum en fazla bir bardak dedibende çayıçok severim içemiyorum tabi şimdi çok ama zararı yoksa 2 bardak içebilsek iyi olurdu kahvaltıda bir akşam bir olarak bölüyordum bende önceden siz nasıl yapıyorsunuz kızlar ...
Kızlar yarın 16. Haftaya giriyorum ve haala midem bulanıyor. Acaba benim gibi anne kaç tane kaldı aramızda? 5 haftalıkken bulantım başladı haala devam ediyor. 10 haftadır mutfağa giremiyorum. İlk zamanlar lavabodan çıkmıyodum. Şuanda yine çok koku alıyorum herşeyden ancak günde 1 veya 2 defa çıkarıyorum. Sizde durumlar nasıl. Benim gibi olupta geçen varmı. Psikolojim çok kötü bozuldu. Herkesle tartışma modunda biri oldum eskiden çok mülayimdim halbuki. Bulantılar beni mahvetti. Hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum
Bilmem ki etrafımdada böyle söyleyen çok var göstermiyorsa kızdır diye sağlıklı olsunda farketmez kız erkek ama insan merak ediyorevet canım ya bu gidişime kadar bu kadar net görmemiştim pek tatlılar ultrasondan böyle ise doğunca nasıl olur diyorumnaz yapan bebişler kızbebiş çıkıyo genelde hadi hayırlısı seninkide yakn zamanda gösterir inşallah canım sağlıkla doğsun tüm kuzular
günaydın herkese
doktorlara aklım ermiyor benimde,aynı kitabı okumuyorlarmı acaba.biri küçükler dedi bakmadı diğeri heryerini gördü,üst dudağını gözbebeklerine kadar baktı.tuhaflar.ama dün tavsiye üzerine gittiğim doktor süperdi.hemde tıp merkezinin doktoru,ankarada olan varsa cinsiyet öğrenmeye,bebeğiyle ilgili ,hamileleikle ilgili bilgi almaya kesinlikle tavsiye ediyorum.tam 45 dakika inceledi desem.artık ben sıkıldım düşünün.ben sormadan herseyi takır takır sıraladı.ben anlayamıyorum ama, ben birinci doktorumdan memnun olmadığım için güvenemedim, 12. haftada çok emin konuşarak söyledi, sonra başka doktora gittim 13+6 da emin olamıyorum daha çok küçük dedi, ikili testi sordum ilk doktoruma hatta fark etmez dedi, istersen yaptır, önemi budur budur demiyor, alelacele seni odadan çıkarmanın derdine giriyor
doktorlar ilgili bi durum değil kullandıkları ultrason cihazıyla ilgili bazılarınınki model olarak düşük bazılarınınki yüksek oluyor tamamen cihazla ilgilidoktorlara aklım ermiyor benimde,aynı kitabı okumuyorlarmı acaba.biri küçükler dedi bakmadı diğeri heryerini gördü,üst dudağını gözbebeklerine kadar baktı.tuhaflar.ama dün tavsiye üzerine gittiğim doktor süperdi.hemde tıp merkezinin doktoru,ankarada olan varsa cinsiyet öğrenmeye,bebeğiyle ilgili ,hamileleikle ilgili bilgi almaya kesinlikle tavsiye ediyorum.tam 45 dakika inceledi desem.artık ben sıkıldım düşünün.ben sormadan herseyi takır takır sıraladı.
günaydınnn, haftasonu geldi havalar serinledi ohhh sıcaklardan bunalmak yok artık :)Günaydın kızlar...
valla mecbur çalışıcam ben eşimin maaşıyla evi çevirmemiz imkansız zaten kirada oturuyorum.artık 2 ay felan ücretsiz izin alıp izni 6 ay yapmayı düşünüyorum sonra mecbur iş
Kızlar yarın 16. Haftaya giriyorum ve haala midem bulanıyor. Acaba benim gibi anne kaç tane kaldı aramızda? 5 haftalıkken bulantım başladı haala devam ediyor. 10 haftadır mutfağa giremiyorum. İlk zamanlar lavabodan çıkmıyodum. Şuanda yine çok koku alıyorum herşeyden ancak günde 1 veya 2 defa çıkarıyorum. Sizde durumlar nasıl. Benim gibi olupta geçen varmı. Psikolojim çok kötü bozuldu. Herkesle tartışma modunda biri oldum eskiden çok mülayimdim halbuki. Bulantılar beni mahvetti. Hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?