2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen sabahlari seftali sıkıp iciyorum mesela kahvaltilarda bagirsaklarada iyi geliyor malum drmir ilaci kan ilacida kullandigimizdan bagirsaklar yavas:) ogleden sonra fln elma yiyebilirsibizde sıkıp suyunu icmekte güzel aksam yemek sonralarida sade soda iciyorum ben ki cayi severim canim isterse cok acik iciyorum

Arada öyle mi,ama Şubat'a olur bence bende günlerdir kafa patlatıyorum,giremedim hiç buralara.
Belki Urfa olur benimde yanına gelirim
ben ilçedeyim siverekte yaptık bakalım tercih ama zor. urfa olursa çok şanslısın gerçekten çok güzel bi yer:) ben izmirden evlenip geldim eşim buraya atandı diye biraz tereddütlüydüm ama şuan çok memnunum

benim doktorum çayı çok fazla olmamak kaydıyla, açık olarak içebileceğimi söyledi. içine de bir iki damla limonla içersem çayın demir tutma özelliğini azaltabileceğimi söyledi.
kahveyi ise sadece canım çok çektiğinde içmem gerektiğini söyledi.

canım benim dr'um çayı açık olmak üzere 5 bardağa kadar içebilirsin dedi.kahve çok canın isterse 1 fincan ama onu bile ben önermiyorum dedi.bitki çaylarından ada çayı yasak dedi diğerlrinde de canın istediğinde 2 bardak içebilirsin fazlasına yüklenme dedi.ben kahvaltıda 2 bardak çay içiyorjum

canım bende 15 haftalık oldum kusmalarım kesildi ama bulantım oluyor hala.ve ben her gece bulantı ilacı kullnıyorum belki kusmalarım ilaçtan dolayıda kesilmiş olabilir.

Bilmem ki etrafımdada böyle söyleyen çok var göstermiyorsa kızdır diye sağlıklı olsunda farketmez kız erkek ama insan merak ediyor

doktorlara aklım ermiyor benimde,aynı kitabı okumuyorlarmı acaba.biri küçükler dedi bakmadı diğeri heryerini gördü,üst dudağını gözbebeklerine kadar baktı.tuhaflar.ama dün tavsiye üzerine gittiğim doktor süperdi.hemde tıp merkezinin doktoru,ankarada olan varsa cinsiyet öğrenmeye,bebeğiyle ilgili ,hamileleikle ilgili bilgi almaya kesinlikle tavsiye ediyorum.tam 45 dakika inceledi desem.artık ben sıkıldım düşünün.ben sormadan herseyi takır takır sıraladı.

doktorlar ilgili bi durum değil kullandıkları ultrason cihazıyla ilgili bazılarınınki model olarak düşük bazılarınınki yüksek oluyor tamamen cihazla ilgili

valla mecbur çalışıcam ben eşimin maaşıyla evi çevirmemiz imkansız zaten kirada oturuyorum.artık 2 ay felan ücretsiz izin alıp izni 6 ay yapmayı düşünüyorum sonra mecbur iş

Benim de bu yuldan 10 gun iznim kaldi, seneye de 20 gun var 1 ay oyle eklenecek. 1 ay falan rapor aliriz. 4 ay izni de mumkun oldugunca dogum oncesi harcamam herhalde, en fazla 2 hafta once ayrilirim, biraz da ucretsiz eklerim bakalim duruma gore... Ama alti ayi bi gecirmek lazim illa ku bebekle...
Sonra da bir sure yarim gun sanirim zaten calisma suresi, sur izni mi ne

canım bende de durum aynı kokuya karşı çok hassasım hemen çıkıveriyo geçer inşallah bende bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…