Benim de bu yuldan 10 gun iznim kaldi, seneye de 20 gun var 1 ay oyle eklenecek. 1 ay falan rapor aliriz. 4 ay izni de mumkun oldugunca dogum oncesi harcamam herhalde, en fazla 2 hafta once ayrilirim, biraz da ucretsiz eklerim bakalim duruma gore... Ama alti ayi bi gecirmek lazim illa ku bebekle...
Sonra da bir sure yarim gun sanirim zaten calisma suresi, sur izni mi ne
İkili testte tecrübeleri anneler size sorum olacak ben dün ikili testimi yaptırdım sıra beklerken Dr odasındaki ultrasonla baktığında 1.6 dedi ense kalınlığına neyse sonra dobler odasına gittik orada herşeyine baktı sağlıklı olduğunu burun çıkıntısının falan olduğunu söyledi neyse çok uzattım ultrason kağıdında crl 5.35 bu boyu,altında kaç günlük olduğu,onun altında nt 0.75mm yazıyor bu nedir.nt ense kalınlığı oluyor ama Dr bana 1.6 demişti
süt izni gunde 1,5 saatmişoda çok az nefret ediyorum çalışmaktan
Merhabalar.
Sanırım kalsiyum ihtiyacım var kızlar.
Sabahları affedersiniz tükürdüğümde kanlı geliyor bir süredir.dün de diş etimde kan vardı.
Acaba dedim gece dişlerimi mi sıkıyorum ama yok daha önce olmazdı.
Doktora söyliycem.zaten veriliyor sanırım kalsiyum takviyesi değil mi
Canım eczaci ac karnina almami söyledi gerçi prospektüste yemeklerden sonra diyo ama bende belki öyle daha etkilidir diye o şekilde kullanıyorum. Doktor ferrum fort vermişti bu ay bittikten sonra sağlık ocağına tekrar yazdirdim eczaci o ilacin piyasada bulunmadığını söyledi ve aynı değerde baska bir ilaç verdi.hamile olduğumu ve bir problem olup olmayacağı ni özellikle sordum kesinlikle olmaz içeriği tamamen aynı dedi.bu ilacmi yapti acaba gerçi nerdeyse bir haftadır kullanıyorum ilk defa oldu.
günaydın kızlar ben bugun şu bebek süslerine taktım hani kapı süsü,şekerleme vs oluyor ya onlardanda almak istiyorum :)
Sütü sağip eve taşıycaz. Süt iznini de haftada birgün kullanicam. Evde medela pompas var birtane daha alicam.cocuklarimizin geleceği için çalışmak zorundayız. Ben çocuğumun kariyerli bir annesi olmasından gurur duyacagini düşünüyorum.işyerimizle ev yan yana değil ki 1,5 saat ancak eve gitmeye yeter, çok az gerçekten
o kadar becerikli değilim işten cıkınca hemen uyuyorum zaten yapabilcemi sanmıyorum :)Kendin yaparsan daha uyguna mal olur
kızlar bu arada hep soracağım unutuyorum çay kahve yada kafeinli içecekler içiyormusunuz benim diğer dr. 2 bardak çaya içebilirsin demişti ama asıl doktorum en fazla bir bardak dedibende çayıçok severim içemiyorum tabi şimdi çok ama zararı yoksa 2 bardak içebilsek iyi olurdu kahvaltıda bir akşam bir olarak bölüyordum bende önceden siz nasıl yapıyorsunuz kızlar ...
o kadar becerikli değilim işten cıkınca hemen uyuyorum zaten yapabilcemi sanmıyorum :)
Aynen sabahlari seftali sıkıp iciyorum mesela kahvaltilarda bagirsaklarada iyi geliyor malum drmir ilaci kan ilacida kullandigimizdan bagirsaklar yavas:) ogleden sonra fln elma yiyebilirsibizde sıkıp suyunu icmekte güzel aksam yemek sonralarida sade soda iciyorum ben ki cayi severim canim isterse cok acik iciyorum
Sütü sağip eve taşıycaz. Süt iznini de haftada birgün kullanicam. Evde medela pompas var birtane daha alicam.cocuklarimizin geleceği için çalışmak zorundayız. Ben çocuğumun kariyerli bir annesi olmasından gurur duyacagini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?