2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süt izni gunde 1,5 saatmiş oda çok az nefret ediyorum çalışmaktan

Merhaba

Dr.un odasında cihaz la dobler farkı var , doblerde daha detaylı bakılıyor. Dr.unuza aradaki farkı sorsanız sizi daha çok aydınlatır.

sevgiler

Kızlar ishal ve kusma başladı bende herhangi bir zararı olurmu acaba doktorumu arıcam bugün salgın varmış ya ben ona tamamen yakalandım

Ara ara kan tahlili yaptirmak lazim, ben 3 ay once yaptirmiyim dun bidaha grnrl bi tahlil yaptirdim.
Kalsiyumum normalin uzerinde fazlaydi baktim ortalama bi rakama inmis, fazla kalsiyumumu yemis demek ki velet:)

Geen sefer sekerim 100'lerdeydi 76 cikti bu sefer, ona sevindim...

Bi de kolestrol cikti hamilelige bi zarai yoktur herhalde

ferrum fortu ne zaman almaya gittin yenimi bende onu kullanıyorum eczacı yemekten 1 saat sonra iç dedi ve çok şükür bende hiçbir yan etki yaratmadı ben ferrumu 20 gün önce içmeye başladım eğer piyasadan kalktıysa doktora gidince sorayım bari

işyerimizle ev yan yana değil ki 1,5 saat ancak eve gitmeye yeter, çok az gerçekten
Sütü sağip eve taşıycaz. Süt iznini de haftada birgün kullanicam. Evde medela pompas var birtane daha alicam.cocuklarimizin geleceği için çalışmak zorundayız. Ben çocuğumun kariyerli bir annesi olmasından gurur duyacagini düşünüyorum.

Ben kahvaltida iciyorum 1 ya da max 2 cay bardagi ama asiri acik iciyorum cay tiryakisi icmez onu cay diye... Arada da ihlamur iciyorum kafei ku seyleri hic icmedim bazen biraz cikolta yiyorum o kadar

Aslinda seftali kabizlil yapar derler kayisi bagiraak calistirir ama... Buarad seftaliyi basil sikiyosun blenderdan gecirsem olmaz herhalde di mi, ben de deniycem:)

Bende kahvaltı da çay içiyorum
Zaten önce de sadece kahvaltı da ve misafirliğe gidince içerdim
Pek aram yok

tabiki çalışmak zorundayız insan bir yerlere geliyor ama ne emeklerle ne zahmetlerle geliyor bir de haftada birgün demişin ya yani günlük 1,5 saatlerin toplamı olarakmı birgün mü anlamadım canım ya

bur_mus dun butun gece mide agisindan kivrandim. İshal de vardi. Kusma olmadi ama suan kendimi halsiz hissediyorum. Ben de yakalandim sanirim. Ne yapicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…