Ben açık ve şekersiz içiyorum günde 1 fincankızlar bu arada hep soracağım unutuyorum çay kahve yada kafeinli içecekler içiyormusunuz benim diğer dr. 2 bardak çaya içebilirsin demişti ama asıl doktorum en fazla bir bardak dedibende çayıçok severim içemiyorum tabi şimdi çok ama zararı yoksa 2 bardak içebilsek iyi olurdu kahvaltıda bir akşam bir olarak bölüyordum bende önceden siz nasıl yapıyorsunuz kızlar ...
Geçmiş olsun çok , hemen druna danış , acil şifalar.Kızlar ishal ve kusma başladı bende herhangi bir zararı olurmu acaba doktorumu arıcam bugün salgın varmış ya ben ona tamamen yakalandım
Mrb kızlar kısmet olursa bende 2015 Mart annesi olacak 2. Bebeğim olacak inş
GÜNAYDIN Canım bugün sağlık ocagına gıttım demır hapına devam dedı 2 kutu daha yazdı hatta emzırırken bıle devam edeceksın dedı kendı doktoruma da sordum oda aynı seyı soyledıbende 17.haftamdayım ben vitamin decavit+demir kullanıyorum folik asiti bırakalı baya oldu 2li testte bıraktırmıştı.ara bi doktorunu ben ddemirre başlamak istedim kansızım diye verdi.decavittede folik asit demir falan var zaten
o kadar becerikli değilim işten cıkınca hemen uyuyorum zaten yapabilcemi sanmıyorum :)
yasal süre şöyle, doğuma 3 hafta kala işi bırakmak zorundayız yani 37.hafta dr çalışabilir dese dahi çalışılması yasal değil..
Mrb kızlar kısmet olursa bende 2015 Mart annesi olacak 2. Bebeğim olacak inş
32. haftada çalışabilir raporu alırsan en son 37. haftaya kadar çalışabilirsin yasal zorunluluk bu. Üstelik bence işyerinden doğuma gitmek de iyi bir şey değil çünkü doğum raporun kayda geçtikten sonra 40 haftadan önceki izin süreni de kullanamıyorsun yanıyor o günler
Açken içme canım beni de mahfediyordu kaç defa değiştirdim demir hapını hepsi aynı yaptı. Doktoruna sor mide koruyucu kullanabilirsin derse bir ilaç yazsın geçmiş olsun.
canım son 3 hafta çalışman yasak olduğu için sonrasına o 3 haftayı ekleyemiyorsun,yanıyormuş o hakkın.ben de personel md den öğrendim.
canım çalışamazsın çalışsan sigorta paranı ödemez o erken doğurmuştur ben sgk da çalışyyorum ve analık ödemelerini ben yapıyorum kurumda doktorun en fazla 37 ye kadar çalışabilir verebilir fazlasını veremez verilse dahi ödeme yapılmıyor kesiliyor 112 günlük paranı alamıyorun ödemelerinizi tam almak istiyorsanız dediğim haftalara uymanız gerekli maalesef bilmeyen ve yönlendirlmyen bir çok kadın mağdur oluyor bu yüzden
Canim cok dandik bir doplerleri var ona da son aylarda bakiyorlar.anladigim kadariyla bir kadindogumcu tarafindan muayne edilmeyen hamileler için çok teferruatli olmayanbbir takip gibi düşün. Çünkü çok sayida insan var hamile kaldiktan sonra hic doktora gitmeyen.sonucta bir zorunluluk yok biz kendi istegimizle gidiyoruz gitmeyenler icin tetanoz bir kkaç kan tahlili gibi devletin zorunlu kildigi seyleri yapiyor sağlık ocağı[/QUOTE][QUOTE="burcuerenoztel, post: 36947279, member: 583575"bakiyıyorum bende devlet hastanesınde, cuma gunu saglık ocagına gıdıcem de kan vermek dısında baska bır sey yapmıyorlar ozaman.
canım riskli gebelik polikinliğinde muayene oluyorum ben orada doopler ultrason var resmen uğraşmak istemedi doktor.aynı gün gittiğim doktorun cihazı normaldi ama o ilgilendi baktı gördü ve söyledi.Ama tabikide cihaz kaliteside önemli.doktorlar ilgili bi durum değil kullandıkları ultrason cihazıyla ilgili bazılarınınki model olarak düşük bazılarınınki yüksek oluyor tamamen cihazla ilgili
Peki folik asiti biraktirdi mi doktorun ucuncu aydan sonra biraktiriyorlarmis sanirim?GÜNAYDIN Canım bugün sağlık ocagına gıttım demır hapına devam dedı 2 kutu daha yazdı hatta emzırırken bıle devam edeceksın dedı kendı doktoruma da sordum oda aynı seyı soyledı
Saoğl CNmhoşgeldin hayırlı olsun:)
Hşb CNmGeçmiş olsun çok , hemen druna danış , acil şifalar.
Merhaba hoşgeldin :)
12+2 de bitmişti benim bidaha da vermediPeki folik asiti biraktirdi mi doktorun ucuncu aydan sonra biraktiriyorlarmis sanirim?
ya mantıklı olan doğum parasının doğumdan once verılmesı degıl mı ? ben dogum yapıp ıse basladıktan sonra napcam parayıya kızlar ben bişey duydum devlet doğum parası veriyormuş.bu izinli gunler maaşımızı toplu alıcaz ya iş başı yaptığımızda o paranın haricinde alınan bir paraymış bu haberiniz bileniniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?