2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben açık ve şekersiz içiyorum günde 1 fincan

Gunaydin gebelerr !! Okuyunca dayanamadim yazmadan duramadim.bitki caylari ozellikle de ihlamur gebelikte tavsiye edilmiyor, kaslari gevseteceginden ve hangi bunyedede ne kadar etki göstereceği bilinmediginden.dusuklere sebep olabiliyormus.benim kardeşim doktor sakin içme demişti bana.

GÜNAYDIN Canım bugün sağlık ocagına gıttım demır hapına devam dedı 2 kutu daha yazdı hatta emzırırken bıle devam edeceksın dedı kendı doktoruma da sordum oda aynı seyı soyledı

yasal süre şöyle, doğuma 3 hafta kala işi bırakmak zorundayız yani 37.hafta dr çalışabilir dese dahi çalışılması yasal değil..

ben ofiste tekim belki şöyle bir şey olur yasal olarak raporlu gorunmeye baslarım ama calısmaya devam ederım genel de boyledır dıımı ?

aaaa öylemi yani şimdi ben doğumdan oncekı ızınlerımı dogumdan sonra kullanamayacakmıyım ama bana oyle yap dıyenler de olmustu hamılelık gecıren

canm teşekkür ederim gerçekten bilmiyordum şimdi öğrendim

[QUOTE="burcuerenoztel, post: 36947279, member: 583575"bakiyıyorum bende devlet hastanesınde, cuma gunu saglık ocagına gıdıcem de kan vermek dısında baska bır sey yapmıyorlar ozaman.[/QUOTE]
Canim cok dandik bir doplerleri var ona da son aylarda bakiyorlar.anladigim kadariyla bir kadindogumcu tarafindan muayne edilmeyen hamileler için çok teferruatli olmayanbbir takip gibi düşün. Çünkü çok sayida insan var hamile kaldiktan sonra hic doktora gitmeyen.sonucta bir zorunluluk yok biz kendi istegimizle gidiyoruz gitmeyenler icin tetanoz bir kkaç kan tahlili gibi devletin zorunlu kildigi seyleri yapiyor sağlık ocağı

[QUOTE="burcuerenoztel, post: 36947279, member: 583575"bakiyıyorum bende devlet hastanesınde, cuma gunu saglık ocagına gıdıcem de kan vermek dısında baska bır sey yapmıyorlar ozaman.
Canim cok dandik bir doplerleri var ona da son aylarda bakiyorlar.anladigim kadariyla bir kadindogumcu tarafindan muayne edilmeyen hamileler için çok teferruatli olmayanbbir takip gibi düşün. Çünkü çok sayida insan var hamile kaldiktan sonra hic doktora gitmeyen.sonucta bir zorunluluk yok biz kendi istegimizle gidiyoruz gitmeyenler icin tetanoz bir kkaç kan tahlili gibi devletin zorunlu kildigi seyleri yapiyor sağlık ocağı[/QUOTE]

evet sabah gittim geldim bende kan aldılar 1 ay sonrada tetonoz asısı ıcın cagırdılar bırkac bılgı verdıler bırkac soru sordular

ya kızlar ben bişey duydum devlet doğum parası veriyormuş.bu izinli gunler maaşımızı toplu alıcaz ya iş başı yaptığımızda o paranın haricinde alınan bir paraymış bu haberiniz bileniniz varmı?

doktorlar ilgili bi durum değil kullandıkları ultrason cihazıyla ilgili bazılarınınki model olarak düşük bazılarınınki yüksek oluyor tamamen cihazla ilgili
canım riskli gebelik polikinliğinde muayene oluyorum ben orada doopler ultrason var resmen uğraşmak istemedi doktor.aynı gün gittiğim doktorun cihazı normaldi ama o ilgilendi baktı gördü ve söyledi.Ama tabikide cihaz kaliteside önemli.

Günaydın canlar...
Bugün ilk defa bebeği hissettim kızlar yaa ve kıpkırmızı oldu suratım...
Sırtüstü yatıyodum yatakta birden karnımda bi sertlik hissettim elimle dokundum biraz sonra yumuşadı orası tekrar.
Galiba bebeğim döndü:)
Baya bi kendime gelemedim yaa ne garip bi hismiş

ya mantıklı olan doğum parasının doğumdan once verılmesı degıl mı ? ben dogum yapıp ıse basladıktan sonra napcam parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…