sut iznini toplu kullanabiliyorsun. Bir gun hic gitmeyebilirsin. Ilk 6 ay 3, ikinci 6 ay 1.5 saattabiki çalışmak zorundayız insan bir yerlere geliyor ama ne emeklerle ne zahmetlerle geliyorbir de haftada birgün demişin ya yani günlük 1,5 saatlerin toplamı olarakmı birgün mü anlamadım canım ya
Şimdiye kadar hobi olarak dostlarıma yapmıştım bebek şekeri, kapı süsü vs. Nasipse kışın kendi bebişimede yapmaya başlayacağımGünaydın
Ben dün boş vaktim varken
Minik süsler yaptım keçe ile ( :
Şimdiye kadar hobi olarak dostlarıma yapmıştım bebek şekeri, kapı süsü vs. Nasipse kışın kendi bebişimede yapmaya başlayacağım
Bende bu gece 4 gibi wc ye kalkmıştım yattığımda hissettim resmen tık tık orda kimse yokmu hesabı vurdu çok güzeldi heyecandan uyuyamadım 1 saatGünaydın canlar...
Bugün ilk defa bebeği hissettim kızlar yaa ve kıpkırmızı oldu suratım...
Sırtüstü yatıyodum yatakta birden karnımda bi sertlik hissettim elimle dokundum biraz sonra yumuşadı orası tekrar.
Galiba bebeğim döndü:)
Baya bi kendime gelemedim yaa ne garip bi hismiş
Beni de bi ateş bastı şoka girdim baya bi kalkamadım yerimdenBende bu gece 4 gibi wc ye kalkmıştım yattığımda hissettim resmen tık tık orda kimse yokmu hesabı vurdu çok güzeldi heyecandan uyuyamadım 1 saat
Bende bu gece 4 gibi wc ye kalkmıştım yattığımda hissettim resmen tık tık orda kimse yokmu hesabı vurdu çok güzeldi heyecandan uyuyamadım 1 saat
Aslinda seftali kabizlil yapar derler kayisi bagiraak calistirir ama... Buarad seftaliyi basil sikiyosun blenderdan gecirsem olmaz herhalde di mi, ben de deniycem:)
ne alak ya bitki çaylarından sadece ıhlamur için diyo doktorlar hastalığa dikkat etmemiz lazım üşütüp duruyoruz herşeyde düşük yapıyor ne hikmetse. içine tarçın ve elma kabuğuda koyuyorum .hem 77 gün geçince düşük olmuyor nadir durumlar dışındaGunaydin gebelerr !! Okuyunca dayanamadim yazmadan duramadim.bitki caylari ozellikle de ihlamur gebelikte tavsiye edilmiyor, kaslari gevseteceginden ve hangi bunyedede ne kadar etki göstereceği bilinmediginden.dusuklere sebep olabiliyormus.benim kardeşim doktor sakin içme demişti bana.
günaydın valla ben gobegımın sol tarafında hıssedıyorum. Birde benim ki yüksek ihtimal kızmıs haftaya cuma belli olacak.günaydınn herkeseeeee...
bebeklerini hissedenler ne tarafta hissediyor ve cinsiyetleri nedir acaba??? :):):))
Saol cnm salı günü sonuçlar çıkacak o zaman sorarım artıkMerhaba
Dr.un odasında cihaz la dobler farkı var , doblerde daha detaylı bakılıyor. Dr.unuza aradaki farkı sorsanız sizi daha çok aydınlatır.
sevgiler
yok canım genelde öyle değil genlde kadınlar 37. ye kadar çalışıyo 32 de izne ayrılan çok az 37 de izne ayrılıyolar ama zaten raporlu görünüp çalışmanın anlamı yok ki paranı alcan zaten.zaten raporluyken işverenein işçiyi çalıştırması yasak he ne kadar uyuyolar kurallara o ayrı tabi inş sağlığımız elverir isteyen herkes 37 ye kadar çalışır sağlığın iyi değilse doktor çalışırı vermiyor mesela .bide sgk dan ödemeni alabilmen için işverenin raporluyken çalışmadı diye bildirim yapması lazım çalışan kişiye çalışmadı demeye korkarlar genelde patronunla konuşursun çok istiyosan çalıştığın halde çalışmadı diye bildirim yapcaksa şimdilik sıkıntı olmazben ofiste tekim belki şöyle bir şey olur yasal olarak raporlu gorunmeye baslarım ama calısmaya devam ederım genel de boyledır dıımı ?
Yok tatlım geçen hafta gittiğimde yine göstermedi ki bence doktorum cesaret edemiyor. Artık bayram sonu gitcem. Branşın ne canım seninBeni de bi ateş bastı şoka girdim baya bi kalkamadım yerimden
Bu arada cinsiyeti öğrendin mi
sut iznini toplu kullanabiliyorsun. Bir gun hic gitmeyebilirsin. Ilk 6 ay 3, ikinci 6 ay 1.5 saat
ne alak ya bitki çaylarından sadece ıhlamur için diyo doktorlar hastalığa dikkat etmemiz lazım üşütüp duruyoruz herşeyde düşük yapıyor ne hikmetse. içine tarçın ve elma kabuğuda koyuyorum .hem 77 gün geçince düşük olmuyor nadir durumlar dışında
yok canım genelde öyle değil genlde kadınlar 37. ye kadar çalışıyo 32 de izne ayrılan çok az 37 de izne ayrılıyolar ama zaten raporlu görünüp çalışmanın anlamı yok ki paranı alcan zaten.zaten raporluyken işverenein işçiyi çalıştırması yasak he ne kadar uyuyolar kurallara o ayrı tabi inş sağlığımız elverir isteyen herkes 37 ye kadar çalışır sağlığın iyi değilse doktor çalışırı vermiyor mesela .bide sgk dan ödemeni alabilmen için işverenin raporluyken çalışmadı diye bildirim yapması lazım çalışan kişiye çalışmadı demeye korkarlar genelde patronunla konuşursun çok istiyosan çalıştığın halde çalışmadı diye bildirim yapcaksa şimdilik sıkıntı olmaz
Aaa ben de baku'deyim :) hangi doktora gidiyorsun? Ben de annemin yanina gidecem kismetse, esim ben ne desem tamam diyor. Burda dogum yapan cok turk varmis, neden olmasin? Anneni de doguma yakin getirirsin yardimci olur sana
evet bende geçen paylaştım bunu neden içilmesin su içsek düşecek moduna sokuyolarhttp://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/gebeligin-15-haftasi.html bitki çayları ile ilgili bu videoyu izleyebilirsiniz arkadaşlar. Ihlamur ve rezene hamileleikte içilebilir miş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?