2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tabiki çalışmak zorundayız insan bir yerlere geliyor ama ne emeklerle ne zahmetlerle geliyor bir de haftada birgün demişin ya yani günlük 1,5 saatlerin toplamı olarakmı birgün mü anlamadım canım ya
sut iznini toplu kullanabiliyorsun. Bir gun hic gitmeyebilirsin. Ilk 6 ay 3, ikinci 6 ay 1.5 saat

Şimdiye kadar hobi olarak dostlarıma yapmıştım bebek şekeri, kapı süsü vs. Nasipse kışın kendi bebişimede yapmaya başlayacağım

Bende kendime mutfak kapı süsü ve magnet çerçeve filan yapmıştım
Artık bebeğimin odasını süslerim inşallah ( :

Bende bu gece 4 gibi wc ye kalkmıştım yattığımda hissettim resmen tık tık orda kimse yokmu hesabı vurdu çok güzeldi heyecandan uyuyamadım 1 saat

Bende bu gece 4 gibi wc ye kalkmıştım yattığımda hissettim resmen tık tık orda kimse yokmu hesabı vurdu çok güzeldi heyecandan uyuyamadım 1 saat

Evet öyle zamanlarda daha çok hissediliyo sanırım
Bi de sabah saatlerinde
Bende diyorum susadı herhalde :) su içiyorum

Aslinda seftali kabizlil yapar derler kayisi bagiraak calistirir ama... Buarad seftaliyi basil sikiyosun blenderdan gecirsem olmaz herhalde di mi, ben de deniycem:)

Blendar pure yapar canimda kati meyva sikacaginda sıkıyorum.bilmem bende seftali yiyince yada icince bagirsaklarim calisir

ne alak ya bitki çaylarından sadece ıhlamur için diyo doktorlar hastalığa dikkat etmemiz lazım üşütüp duruyoruz herşeyde düşük yapıyor ne hikmetse. içine tarçın ve elma kabuğuda koyuyorum .hem 77 gün geçince düşük olmuyor nadir durumlar dışında

kızlar bende hissediyorum sanmıştım ama doktora nerede olduğunu sorduğumda benim hissettiğim tarafla bebek tam tersi çıktı :) gazı bebek sandım heralde :) daha erken hissetmezsin dedi ben hep yukarda sanıyodum bebek aşağıdaymış

ben ofiste tekim belki şöyle bir şey olur yasal olarak raporlu gorunmeye baslarım ama calısmaya devam ederım genel de boyledır dıımı ?
yok canım genelde öyle değil genlde kadınlar 37. ye kadar çalışıyo 32 de izne ayrılan çok az 37 de izne ayrılıyolar ama zaten raporlu görünüp çalışmanın anlamı yok ki paranı alcan zaten.zaten raporluyken işverenein işçiyi çalıştırması yasak he ne kadar uyuyolar kurallara o ayrı tabi inş sağlığımız elverir isteyen herkes 37 ye kadar çalışır sağlığın iyi değilse doktor çalışırı vermiyor mesela .bide sgk dan ödemeni alabilmen için işverenin raporluyken çalışmadı diye bildirim yapması lazım çalışan kişiye çalışmadı demeye korkarlar genelde patronunla konuşursun çok istiyosan çalıştığın halde çalışmadı diye bildirim yapcaksa şimdilik sıkıntı olmaz

bana cinsiyeti belli değil diyen doktorun cihazı daha güzeldi, kordonunu parmaklarını burnunu herşeyini gösterdi

http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/gebeligin-15-haftasi.html bitki çayları ile ilgili bu videoyu izleyebilirsiniz arkadaşlar. Ihlamur ve rezene hamileleikte içilebilir miş.

[

valla şimdi konuşuyorum ama ozaman şartlar ne el verirse hakkımızda hayırlısı olsun

Aaa ben de baku'deyim :) hangi doktora gidiyorsun? Ben de annemin yanina gidecem kismetse, esim ben ne desem tamam diyor. Burda dogum yapan cok turk varmis, neden olmasin? Anneni de doguma yakin getirirsin yardimci olur sana

canim benim doktorum mediluks klinikasida ki konul qarayeva esimin teyzesinin gelini kendisi... bende burada dogum yapabilirim ama bazi problemler var birincisi eltimle ayni ayda dogum yapicaz nerdeyse aramizda 3 gun var birde ilk torun olacak bizimkilerin hepsi gelmek istiyor evimiz pek musait degil birde martin 24 u dogum tam okul zamani kardesleriminde okulu var annem gelse en fazla 2 hafta filan kalir ayrica kaynanam da baksin istemiyorum

neyse dun gece esimle anlastim kasimda kontrolum var ondan sonra gidicem insallah dogumu annemin yaninda yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…