2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet bende geçen paylaştım bunu neden içilmesin su içsek düşecek moduna sokuyolar

Etrafımızda o kadar çok neden var ki düşük yapanlar için herkes panik halinde ya olursa diye düşünüp uyarıyor arkadaşlar. Sonuçta onlarda birilerinden duyuyorlar doktordan doktora değişiyor birde bünye meselesi herkesin bünyesine iyi gelmeyebilir

Evet öyle zamanlarda daha çok hissediliyo sanırım
Bi de sabah saatlerinde
Bende diyorum susadı herhalde :) su içiyorum

:)) ay ben gece hoc kalmiyorum gun icinde vc ziyeretim coktur ama gece buna uuabsam iyi sabah cok feci patlicak givi uyaniyorum 6 da fln oluo oda.buarada sen çalışıyormusun

:)) ay ben gece hoc kalmiyorum gun icinde vc ziyeretim coktur ama gece buna uuabsam iyi sabah cok feci patlicak givi uyaniyorum 6 da fln oluo oda.buarada sen çalışıyormusun

Sorma bazen bende göbeğim çatlıycak sanıyorum
Bazen de bakıyorum inmiş göbeğim
Anlamadım

Evet işteyim
Sen ?

http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/gebeligin-15-haftasi.html bitki çayları ile ilgili bu videoyu izleyebilirsiniz arkadaşlar. Ihlamur ve rezene hamileleikte içilebilir miş.

Bende hasta oldum ve bunu araştırıyordum bi risk yoksa az tuketilsiginde bise olmaz diyr biliyorum bende ama benim promlemli gecti hep ve dr artik cok azda olsa riskin devam ediyor dedi ve rahim kasilmalariyla alakali bu bitki cayalrini icmeyin demeleri ki 3 aydan so ra az olarak tuketilebilir diye biliyorum

merhaba,uzun zamandır giremedim herkes iidir umarım..kızım bu pis salgına yakalandı,ishal kusma..ben de haftaya başka bi dr a görüneceğim umarım cinsiyetini görürüs bu sefer:)

Sorma bazen bende göbeğim çatlıycak sanıyorum
Bazen de bakıyorum inmiş göbeğim
Anlamadım

Evet işteyim
Sen ?

Aynen benimde ole:) ben izinliyim bayadir bauramdan sonra baslicam nasipse.ya kapi susu fln okuyunca ay ne guzel calismiyor da vaktimi var diye düşündüm ki masallah calisiyormussunda:) bende bos vakitlerimde yapmak isterim bise ama ben vakit buldukca ders calisiyorim aöf :)

Geçen hafta cuma gun gittim canım benim 3.kutum günde 2 tane içiyorum ilk eczacida diğerleri de ac karnina dedi eger içmeyi unutursaniz yemekten 1 saat sonra iç dedi.ben afyondayim canım belki buralarda suanda olmaya bilir. Allah a şükür bugun yok ağrım.dunde niye oldu anlamadim hiç olmamıştı çünkü.

Bende kitap okuma özürlüsüyüm
Onu yapamam
Arada bi eser hamur işine sararım
Arada bir de keçe tarzı şeyler
Ama her zaman değil, esmesi lazım :)
Gün gelir 2 tabağı zor akıtır makineye atarım işten gleidkten sonra mesela

ben genelde göbek deliğimin altında ve biraz soluna yakın hissediyorum cinsiyetimiz erkek.

bende sol tarafta göbek deliğim hizasının biraz aşağısında hissediyorum.banada erkek demişlerdi.

ama burda 2 hamile bayan var onlarda sol tarafta hissetmiş ikisininde kız.demekki
sol tarafta olunca erkek kuramı yanlış:)

aaaa öylemi yani şimdi ben doğumdan oncekı ızınlerımı dogumdan sonra kullanamayacakmıyım ama bana oyle yap dıyenler de olmustu hamılelık gecıren
32' den 37 ye kadar olan 4 haftayı aktarabiliyorsun. Bu yüzden sonuna kadar çalış diyenler hep 37. haftayı kastediyordur. 37 de izine ayrılıp 38. haftada doğurursan o kalan 2 haftan yanıyor işte :)

Isten gelince insan yorgun oluyo ev işine anca yetisebiliyoruz:)
Bende tam bi kitap kurduyum roman fln esimde oyle ya , evde simdi bebek odasi olacak yerde bi dunya kitap var duvarda raflarda napicam bilmiyorum onları

Isten gelince insan yorgun oluyo ev işine anca yetisebiliyoruz:)
Bende tam bi kitap kurduyum roman fln esimde oyle ya , evde simdi bebek odasi olacak yerde bi dunya kitap var duvarda raflarda napicam bilmiyorum onları

Bizimde bebek odası olacak yerde kütüphane var çift kapılı ve beyaz
Çok değil ama kitaplar onları kaldırıp bebeğe özel kullanmayı düşünüyorum tamamen
Nereye koycam bilmiyorum :) koliye koyup kaldırsam mı

Ben kızımın doğumunda keçeden bir sürü şey yaptım dönence kapı süsü hastane için duvar süsü diş buğdayında hediyelikler vs.. Onlarla uğraşmak ayrı bir zevk ve sabır işi tek tek elde dikiyorsun çünkü :) Yeni bebeğime bu kadar yapabilir miyim bilmiyorum kızımın peşinde koşmaktan hiçbir şeye vakit yok. Yine de bir kapı süsü yaparım cinsiyetini öğreneyim hemen model çıkarmaya başlarım

evet canım çok komik bir rakam.80-90 TL gibi.geçen sene ark doğumda almıştı oradan biliyorum.

Burda daha iyi gözüküyor sanki. Nud'a göre kız mı erkek mi sizce? Allah önce sağlık versin bebeklerimize ama bu resimde bana kız gibi geldi. Bu arada doktor burun kemiğini ölçerken uğraştı tabii, bizimki de eliyle resmen çekil der gibi hareket yaptı. Yavrumu rahatsız ettik. Ama hareket süperdi

Eklentiler

• 20140919_112516.webp
    98,2 KB · Görüntüleme: 172
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…