ben genelde göbek deliğimin altında ve biraz soluna yakın hissediyorum cinsiyetimiz erkek.günaydınn herkeseeeee...
bebeklerini hissedenler ne tarafta hissediyor ve cinsiyetleri nedir acaba??? :):):))
evet bende geçen paylaştım bunu neden içilmesin su içsek düşecek moduna sokuyolar
Evet öyle zamanlarda daha çok hissediliyo sanırım
Bi de sabah saatlerinde
Bende diyorum susadı herhalde :) su içiyorum
ben genelde göbek deliğimin altında ve biraz soluna yakın hissediyorum cinsiyetimiz erkek.
:)) ay ben gece hoc kalmiyorum gun icinde vc ziyeretim coktur ama gece buna uuabsam iyi sabah cok feci patlicak givi uyaniyorum 6 da fln oluo oda.buarada sen çalışıyormusun
http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/gebeligin-15-haftasi.html bitki çayları ile ilgili bu videoyu izleyebilirsiniz arkadaşlar. Ihlamur ve rezene hamileleikte içilebilir miş.
Sorma bazen bende göbeğim çatlıycak sanıyorum
Bazen de bakıyorum inmiş göbeğim
Anlamadım
Evet işteyim
Sen ?
merhaba,uzun zamandır giremedim herkes iidir umarım..kızım bu pis salgına yakalandı,ishal kusma..ben de haftaya başka bi dr a görüneceğim umarım cinsiyetini görürüs bu sefer:)
Geçen hafta cuma gun gittim canım benim 3.kutum günde 2 tane içiyorum ilk eczacida diğerleri de ac karnina dedi eger içmeyi unutursaniz yemekten 1 saat sonra iç dedi.ben afyondayim canım belki buralarda suanda olmaya bilir. Allah a şükür bugun yok ağrım.dunde niye oldu anlamadim hiç olmamıştı çünkü.ferrum fortu ne zaman almaya gittin yenimi bende onu kullanıyorum eczacı yemekten 1 saat sonra iç dedi ve çok şükür bende hiçbir yan etki yaratmadı ben ferrumu 20 gün önce içmeye başladım eğer piyasadan kalktıysa doktora gidince sorayım bari
Aynen benimde ole:) ben izinliyim bayadir bauramdan sonra baslicam nasipse.ya kapi susu fln okuyunca ay ne guzel calismiyor da vaktimi var diye düşündüm ki masallah calisiyormussunda:) bende bos vakitlerimde yapmak isterim bise ama ben vakit buldukca ders calisiyorim aöf :)
ben genelde göbek deliğimin altında ve biraz soluna yakın hissediyorum cinsiyetimiz erkek.
32' den 37 ye kadar olan 4 haftayı aktarabiliyorsun. Bu yüzden sonuna kadar çalış diyenler hep 37. haftayı kastediyordur. 37 de izine ayrılıp 38. haftada doğurursan o kalan 2 haftan yanıyor işte :)aaaa öylemi yani şimdi ben doğumdan oncekı ızınlerımı dogumdan sonra kullanamayacakmıyım ama bana oyle yap dıyenler de olmustu hamılelık gecıren
Bende kitap okuma özürlüsüyüm
Onu yapamam
Arada bi eser hamur işine sararım
Arada bir de keçe tarzı şeyler
Ama her zaman değil, esmesi lazım :)
Gün gelir 2 tabağı zor akıtır makineye atarım işten gleidkten sonra mesela
Isten gelince insan yorgun oluyo ev işine anca yetisebiliyoruz:)
Bende tam bi kitap kurduyum roman fln esimde oyle ya , evde simdi bebek odasi olacak yerde bi dunya kitap var duvarda raflarda napicam bilmiyorum onları
Toplu kullanılıyor canim. Bisey değilsaol canım toplu kullanıldığını bilmiodum ben
süt izni gunde 1,5 saatmişoda çok az nefret ediyorum çalışmaktan
Aynen benimde ole:) ben izinliyim bayadir bauramdan sonra baslicam nasipse.ya kapi susu fln okuyunca ay ne guzel calismiyor da vaktimi var diye düşündüm ki masallah calisiyormussunda:) bende bos vakitlerimde yapmak isterim bise ama ben vakit buldukca ders calisiyorim aöf :)
evet canım çok komik bir rakam.80-90 TL gibi.geçen sene ark doğumda almıştı oradan biliyorum.ya kızlar ben bişey duydum devlet doğum parası veriyormuş.bu izinli gunler maaşımızı toplu alıcaz ya iş başı yaptığımızda o paranın haricinde alınan bir paraymış bu haberiniz bileniniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?