2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben biraz üşengeç olduğum için dikmiyorum yapıştırıyorum

Aooo adacayi sinameki melisa vsnin zararli oldugunu biliyorum hatta kusburnu fln bile icme dedi doktor ama acik siyah cay ve ihlamur icebilirsin sadece dedi, yine abartmamakta fayda var ama icleri de en masumu ihlamur diye biliyodum

aaaa öylemi yani şimdi ben doğumdan oncekı ızınlerımı dogumdan sonra kullanamayacakmıyım ama bana oyle yap dıyenler de olmustu hamılelık gecıren

Kizlar dogum oncesinden kalan izinleri dogum sonrasi kullanabiliyormusuz artik ama uc hafta once cikma zorunlulugunu bilmiyorum. Grci genelde hep iki hafta fln erken geliyor bebekler heke ki sezaryansa...

İnceyi de kalını da yapıştırıyorum ben :)

Ne kullanıyorsun yapıştırıcı olarak? Ben de yaptım bir kaç yapıştırma albüm kapağı yapmıştım onu mecbur yapıştırdım kartonun üstüne ama çok sağlam gelmiyor gözüme zamanla atabilir gibi. Peligom kullanmıştım.

Adını bilmiyorum
Bi ara taşınırken keçe ve malzemelerim kayboldu
Bunu yeni aldım, evde ama bakar yazarım inşallah

günaydınn herkeseeeee...
bebeklerini hissedenler ne tarafta hissediyor ve cinsiyetleri nedir acaba??? :):):))
canım erkek sağ tarafımdaydı,kız sol taraftaydı.ama kıpırdanmaları sağ taraftan hissettim.erkek olan kızdan 5 gün büyük.bide derler ya erkek erken hissedilir diye

Kızlar bugün moralim çok bozuldu 3 gündür sancılarım vardı dayanamadım doktora gittim bugün kan ve idrar tahlili yaptık kum döküyordum bugün idrarıma kan karışmış tek doz uroday verdi sonrasında enfeksiyona çevirme ihtimali varmış çok korkuyorum zaten tüp bebek risk her zaman var bide enfeksiyon olursa düşük ve erken doğum riski artıyormuş dua edin bana Rabbim bebeklerimizi korusun

Allah yardımcın olsun canım güzel şeyler düşün inşallah sağlıkla kucagına alırsın

Kolide kitaplar durdukca cok kotu oluyor bende oyüzden koymuyorum.
senjn guzelmis dolabi degerlendireceksin
benimki raf 2 tanesini kaldirmicam gerci bebek ivir zivirlarini koyarim diye ims
Ama kitaplarimada guzel yer yapmaliyim da evde yer yokkii :))

Memurlara has bi durum mu bilmiyorum da bir sure yarim gun geliyorlar sonraki donemde gunde 1,5 saat erken cikiyor bizim arladaslar

Is yerine bagli birazda kimi isyeri 1 gun olarak veriyor kendi sectigin bi gunu kimi isyeri saatlik veriyor izini

Allah yar ve yardimcin olsun ins canim endiselenme ve kotu dusunme sakin ben once kum doktugumu ve biakc gun sobra hamile oldugumu öğrendim hic ilac kullanmadım daha cok yeni diye ve gunde 4 litre su ic dedi doktor bole atabilirsin anca ilk 3 aydan ince ilacda veremem demisti ve gecti cok sukur üstelik yaygin sekilde kum vardi idrarda kan da çıkıyordu. Bol su ic aman ihmal etme al yanina siseyi surekki ic gidecek onlar

Evet raflaırn kenarına hatta metal kelebek filan konuyo renkli
Bebek odası rafı oluyo
Sende öyle değerlendirebilirsin
Aslında kitaplığım ince kibar beyaz bişey ama yine de sadece bebeğe özel bi oda olsun istiyorum
Başka da koyacak yer yok diye içini boşaltıp bebek malzemeleri koyarım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…