günaydın canıımm.ben de eğildiğimde sol tarafta hissediyorum.son muayenede dr da solda old söylemişti ve %80 kız demişti.günaydınn herkeseeeee...
bebeklerini hissedenler ne tarafta hissediyor ve cinsiyetleri nedir acaba??? :):):))
Ben kızımın doğumunda keçeden bir sürü şey yaptım dönence kapı süsü hastane için duvar süsü diş buğdayında hediyelikler vs.. Onlarla uğraşmak ayrı bir zevk ve sabır işi tek tek elde dikiyorsun çünkü :) Yeni bebeğime bu kadar yapabilir miyim bilmiyorum kızımın peşinde koşmaktan hiçbir şeye vakit yok. Yine de bir kapı süsü yaparım cinsiyetini öğreneyim hemen model çıkarmaya başlarım
Gunaydin gebelerr !! Okuyunca dayanamadim yazmadan duramadim.bitki caylari ozellikle de ihlamur gebelikte tavsiye edilmiyor, kaslari gevseteceginden ve hangi bunyedede ne kadar etki göstereceği bilinmediginden.dusuklere sebep olabiliyormus.benim kardeşim doktor sakin içme demişti bana.
Ben biraz üşengeç olduğum için dikmiyorum yapıştırıyorum
İngilizce öğretmeniyim canımYok tatlım geçen hafta gittiğimde yine göstermedi ki bence doktorum cesaret edemiyor. Artık bayram sonu gitcem. Branşın ne canım senin
Hehehh kalın keçeyle yapıştırma işler daha kolay oluyor evet
merhabaaagünaydınn herkeseeeee...
bebeklerini hissedenler ne tarafta hissediyor ve cinsiyetleri nedir acaba??? :):):))
aaaa öylemi yani şimdi ben doğumdan oncekı ızınlerımı dogumdan sonra kullanamayacakmıyım ama bana oyle yap dıyenler de olmustu hamılelık gecıren
İnceyi de kalını da yapıştırıyorum ben :)
Ne kullanıyorsun yapıştırıcı olarak? Ben de yaptım bir kaç yapıştırma albüm kapağı yapmıştım onu mecbur yapıştırdım kartonun üstüne ama çok sağlam gelmiyor gözüme zamanla atabilir gibi. Peligom kullanmıştım.
canım erkek sağ tarafımdaydı,kız sol taraftaydı.ama kıpırdanmaları sağ taraftan hissettim.erkek olan kızdan 5 gün büyük.bide derler ya erkek erken hissedilir diyegünaydınn herkeseeeee...
Canim hangi bulanti ilacini kullaniyorsuncanım bende 15 haftalık oldum kusmalarım kesildi ama bulantım oluyor hala.ve ben her gece bulantı ilacı kullnıyorum belki kusmalarım ilaçtan dolayıda kesilmiş olabilir.
Kızlar bugün moralim çok bozuldu 3 gündür sancılarım vardı dayanamadım doktora gittim bugün kan ve idrar tahlili yaptık kum döküyordum bugün idrarıma kan karışmıştek doz uroday verdi sonrasında enfeksiyona çevirme ihtimali varmış çok korkuyorum zaten tüp bebek risk her zaman var bide enfeksiyon olursa düşük ve erken doğum riski artıyormuş dua edin bana Rabbim bebeklerimizi korusun
103 tl süt parası veriyo canım biz seneye doğurcaz 110 falan olurya kızlar ben bişey duydum devlet doğum parası veriyormuş.bu izinli gunler maaşımızı toplu alıcaz ya iş başı yaptığımızda o paranın haricinde alınan bir paraymış bu haberiniz bileniniz varmı?
Aynı şekilde hissettim bende cinsiyetimiz belli değilben genelde göbek deliğimin altında ve biraz soluna yakın hissediyorum cinsiyetimiz erkek.
Bizimde bebek odası olacak yerde kütüphane var çift kapılı ve beyaz
Çok değil ama kitaplar onları kaldırıp bebeğe özel kullanmayı düşünüyorum tamamen
Nereye koycam bilmiyorum :) koliye koyup kaldırsam mı
Memurlara has bi durum mu bilmiyorum da bir sure yarim gun geliyorlar sonraki donemde gunde 1,5 saat erken cikiyor bizim arladaslar
Kızlar bugün moralim çok bozuldu 3 gündür sancılarım vardı dayanamadım doktora gittim bugün kan ve idrar tahlili yaptık kum döküyordum bugün idrarıma kan karışmıştek doz uroday verdi sonrasında enfeksiyona çevirme ihtimali varmış çok korkuyorum zaten tüp bebek risk her zaman var bide enfeksiyon olursa düşük ve erken doğum riski artıyormuş dua edin bana Rabbim bebeklerimizi korusun
Kolide kitaplar durdukca cok kotu oluyor bende oyüzden koymuyorum.
senjn guzelmis dolabi degerlendireceksin
benimki raf 2 tanesini kaldirmicam gerci bebek ivir zivirlarini koyarim diye ims
Ama kitaplarimada guzel yer yapmaliyim da evde yer yokkii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?