Kızlar bugün moralim çok bozuldu 3 gündür sancılarım vardı dayanamadım doktora gittim bugün kan ve idrar tahlili yaptık kum döküyordum bugün idrarıma kan karışmıştek doz uroday verdi sonrasında enfeksiyona çevirme ihtimali varmış çok korkuyorum zaten tüp bebek risk her zaman var bide enfeksiyon olursa düşük ve erken doğum riski artıyormuş dua edin bana Rabbim bebeklerimizi korusun
Is yerine bagli birazda kimi isyeri 1 gun olarak veriyor kendi sectigin bi gunu kimi isyeri saatlik veriyor izini
Kızlar bugün moralim çok bozuldu 3 gündür sancılarım vardı dayanamadım doktora gittim bugün kan ve idrar tahlili yaptık kum döküyordum bugün idrarıma kan karışmıştek doz uroday verdi sonrasında enfeksiyona çevirme ihtimali varmış çok korkuyorum zaten tüp bebek risk her zaman var bide enfeksiyon olursa düşük ve erken doğum riski artıyormuş dua edin bana Rabbim bebeklerimizi korusun
amin canım Sağol 9. Haftada anlaşıldı kum döktüğüm 3 litre içiyorum okula sulukla gidiyorum daha da artırayım inşallah geçerAllah yar ve yardimcin olsun ins canim endiselenme ve kotu dusunme sakin ben once kum doktugumu ve biakc gun sobra hamile oldugumu öğrendim hic ilac kullanmadım daha cok yeni diye ve gunde 4 litre su ic dedi doktor bole atabilirsin anca ilk 3 aydan ince ilacda veremem demisti ve gecti cok sukur üstelik yaygin sekilde kum vardi idrarda kan da çıkıyordu. Bol su ic aman ihmal etme al yanina siseyi surekki ic gidecek onlar
İnşallah canım her şey çok yolunda giderken çok üzüldüm bugünAllah yardımcın olsun canım güzel şeyler düşün inşallah sağlıkla kucagına alırsın
Âmin canım çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun, Allah aicl şifa versin
Moralini bozma, dua et
Enfeksiyon içinde bol bol su iç
Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım önceden planlanan bi hamilelik olmadığından o zmn bıraktım yoksa daha önce bırakmak isterdim.hamile kalmadan 6 ay oncesinden sigarayo birakma çalışmalarına baslamistim baya azaltmistim artik arkadaslarla biraraya gelince keyfi 1-2 tane icer olmustum hamileligimi ogrenmeden 10 gum ince fln icmistim son sigarami..siz kullaniyormusunuz suanda ?
İnşallah canım sanırım tedbirli olabilmek için tüm ihtimalleri düşünüyorum çünkü tüp bebek doktorum Ankara'da o iyi bişey söylemeden rahatlatmıyorumAllah korusun hemen en kötüsünü düşünme canım geçmiş olsun.
Aslında hiç de işyerine bağlı değil ya neyse... Yasalar bu hakkı nasıl kullanacağının seçimini anneye bırakıyor. Bir dilekçeyle şirkete teslim ediyorsun rapor süren dolunca. Ben emrivaki yaptım sormadım bile direkt gönderdim dilekçeyi müşavire toplu kullanmak istiyorum diye. Böyle bir hakkımız varken niye kullanamayalım dimi ama?
İnşallah canım her şey çok yolunda giderken çok üzüldüm bugün
Allah korusun hemen en kötüsünü düşünme canım geçmiş olsun.
Aslında hiç de işyerine bağlı değil ya neyse... Yasalar bu hakkı nasıl kullanacağının seçimini anneye bırakıyor. Bir dilekçeyle şirkete teslim ediyorsun rapor süren dolunca. Ben emrivaki yaptım sormadım bile direkt gönderdim dilekçeyi müşavire toplu kullanmak istiyorum diye. Böyle bir hakkımız varken niye kullanamayalım dimi ama?
Evet raflaırn kenarına hatta metal kelebek filan konuyo renkli
Bebek odası rafı oluyo
Sende öyle değerlendirebilirsin
Aslında kitaplığım ince kibar beyaz bişey ama yine de sadece bebeğe özel bi oda olsun istiyorum
Başka da koyacak yer yok diye içini boşaltıp bebek malzemeleri koyarım diyorum
Kulan bencede bir cok arkadim o sekilde kullaniyor bide susleyince onu mis gibi valla
Raflarim su ikeada renkli gizli raf dedikleri varya onlarda kalin kalın bide onlarada olurmu ole bisiler bakarim
İnşallah canım her şey çok yolunda giderken çok üzüldüm bugün
Bahsettiğim şey tam olarak şöyle
Eki Görüntüle 1247391
Benimde ikeanın üstü cam kapak altı ahşap kapak olan kitaplıklardan
Beşiğe uydurabilirsem süper olur
Cok tatliymis bu da bunlari gordum raflari ince bunlarin hoa duruyor
Uydurursun cok da guzel olur bence
Toplu ya da aralikli kullanma konusunda iş yeri karisamaz. Yonetmelikte kadin, bu izin saatlerini istedigi şekilde kullanir; karari anne verir diyor.Bahsettigin eger toplu kullanmaksa doumdan sobsonra yasalbizin bitince toplu kullanmak zaten hakkin diye biliyorum.
ama saatlik mi yoksa haftanin 1 günü olarak kullanmak isyerine bagli diye biliyorum.
Benim cok sukur oyle seylerde sorun yasamayacagim Allah in izni ile ben nasil istersen oyle kullanabilecegim hatta 6 ay ucretsiz izin olan hakkimida kullanabilirim. Sut iznini 1 yasina gelene kadar bebegin ister saatlik kullanip erken cikiyorsub ister 1 gun olarak kullaniyorsun isyeru insiyatifinde diye bildigim bu ama benim isyerim cok uzak ve 1 gun olarak veriyorlar erken cikip yolda gecirmenin o saati anlami yik diye.bende yasal izin +yillik izin + sut izni hepsini kullanip oyle ise geri donmeyi düşünüyorum duruma gore ucretsizde ekleyebilirim kismet..
Evet canım 1.5×5 7.5 1 yaşına kadar ne kadar gün yaparsa haftada 1 gün gelmeyerek tuketicemtabiki çalışmak zorundayız insan bir yerlere geliyor ama ne emeklerle ne zahmetlerle geliyorbir de haftada birgün demişin ya yani günlük 1,5 saatlerin toplamı olarakmı birgün mü anlamadım canım ya
Hadi bakalım inşallah ( :
Çok güzel olur hepimizin hazırlıkları umarım
Bu raflardan siyah,kirmizi , beyaz 3 tane
Eki Görüntüle 1247409
Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım önceden planlanan bi hamilelik olmadığından o zmn bıraktım yoksa daha önce bırakmak isterdim.
Bunun karelerinden eski evimizde vardı
Kalın oluyor bunlar evet
Salonunda filan köşe bi duvar yok mu çaksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?