2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah korusun hemen en kötüsünü düşünme canım geçmiş olsun.

Is yerine bagli birazda kimi isyeri 1 gun olarak veriyor kendi sectigin bi gunu kimi isyeri saatlik veriyor izini

Aslında hiç de işyerine bağlı değil ya neyse... Yasalar bu hakkı nasıl kullanacağının seçimini anneye bırakıyor. Bir dilekçeyle şirkete teslim ediyorsun rapor süren dolunca. Ben emrivaki yaptım sormadım bile direkt gönderdim dilekçeyi müşavire toplu kullanmak istiyorum diye. Böyle bir hakkımız varken niye kullanamayalım dimi ama?

Çok geçmiş olsun, Allah aicl şifa versin
Moralini bozma, dua et
Enfeksiyon içinde bol bol su iç

A
amin canım Sağol 9. Haftada anlaşıldı kum döktüğüm 3 litre içiyorum okula sulukla gidiyorum daha da artırayım inşallah geçer

Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım önceden planlanan bi hamilelik olmadığından o zmn bıraktım yoksa daha önce bırakmak isterdim.

İnşallah canım sanırım tedbirli olabilmek için tüm ihtimalleri düşünüyorum çünkü tüp bebek doktorum Ankara'da o iyi bişey söylemeden rahatlatmıyorum

Bahsettigin eger toplu kullanmaksa doumdan sobsonra yasalbizin bitince toplu kullanmak zaten hakkin diye biliyorum.
ama saatlik mi yoksa haftanin 1 günü olarak kullanmak isyerine bagli diye biliyorum.
Benim cok sukur oyle seylerde sorun yasamayacagim Allah in izni ile ben nasil istersen oyle kullanabilecegim hatta 6 ay ucretsiz izin olan hakkimida kullanabilirim. Sut iznini 1 yasina gelene kadar bebegin ister saatlik kullanip erken cikiyorsub ister 1 gun olarak kullaniyorsun isyeru insiyatifinde diye bildigim bu ama benim isyerim cok uzak ve 1 gun olarak veriyorlar erken cikip yolda gecirmenin o saati anlami yik diye.bende yasal izin +yillik izin + sut izni hepsini kullanip oyle ise geri donmeyi düşünüyorum duruma gore ucretsizde ekleyebilirim kismet..

Kulan bencede bir cok arkadim o sekilde kullaniyor bide susleyince onu mis gibi valla
Raflarim su ikeada renkli gizli raf dedikleri varya onlarda kalin kalın bide onlarada olurmu ole bisiler bakarim

Kulan bencede bir cok arkadim o sekilde kullaniyor bide susleyince onu mis gibi valla
Raflarim su ikeada renkli gizli raf dedikleri varya onlarda kalin kalın bide onlarada olurmu ole bisiler bakarim

Bahsettiğim şey tam olarak şöyle

Benimde ikeanın üstü cam kapak altı ahşap kapak olan kitaplıklardan
Beşiğe uydurabilirsem süper olur

İnşallah canım her şey çok yolunda giderken çok üzüldüm bugün

Uzulme Allah beterinden korusun benimde hersey yolunda giderken bi kanama basladi ve hastanede yatmalar habire kontrole gitmeler hep o korkuyla yasamalar bu aya gelene kadar dusuk riskim devam etti hep vc harici kalkmk haftalarca yasakti donerken bile dikat et diyordu dr nasıl bi korku ile nefes alip verirken bile dikat ediyordum dusun cok sukur iyiyim simdi ev icinde ayaklandim genel olarak biraz daha yatmaya devam dedi dr. Uzme kendini o bi ihtimal senun bebegin buyudu ustelik Allah in izni ile bise olmaz sen icini ferah tut suya yuklen moralini hic hic bozma.

Toplu ya da aralikli kullanma konusunda iş yeri karisamaz. Yonetmelikte kadin, bu izin saatlerini istedigi şekilde kullanir; karari anne verir diyor.

tabiki çalışmak zorundayız insan bir yerlere geliyor ama ne emeklerle ne zahmetlerle geliyor bir de haftada birgün demişin ya yani günlük 1,5 saatlerin toplamı olarakmı birgün mü anlamadım canım ya
Evet canım 1.5×5 7.5 1 yaşına kadar ne kadar gün yaparsa haftada 1 gün gelmeyerek tuketicem

Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bıraktım önceden planlanan bi hamilelik olmadığından o zmn bıraktım yoksa daha önce bırakmak isterdim.

Hemen birakmakta iyi kesinlikle benimde habersiz olaa beninde ole olurdu aybeb igrenunce birakirdim anca benim biraz planli oldu vala oda söyle ozel saglik sigortasini bi arastirayim dedim ve arastirdim yaptiediktan 5 ay sonra hamile kalirsaniz yararlanirsibiz dediler bende bismillah dedim yaptirdim sigorya bitene kadarda cok dikat ettim ve sigara birakma calismasina girdim hemen:) sukur Rabbimde nasip etti Canim Allah in isteyen herkese nasio etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…