Salonda da kucuklerinden var :)
Toplu ya da aralikli kullanma konusunda iş yeri karisamaz. Yonetmelikte kadin, bu izin saatlerini istedigi şekilde kullanir; karari anne verir diyor.
Yatak odana alsan yer var mı
Evet canım 1.5×5 7.5 1 yaşına kadar ne kadar gün yaparsa haftada 1 gün gelmeyerek tuketicem
Insallah ozaman canim, Allah gonlunden ne geciyorsa onu versin. Ben oksigen klinikasinda turk doktora gittim en son, galiba onda devam edecegim. Buraya geldigimden beri ev sahibimiz ve arkadasim olan bi doktora gitmistim ama niyeyse tanidik istemedim bu surec icin. Iki sefer de merkezi klinikaya gittim ama orasi coooook pahali. Burda arkadaslar yaziyor istnnbulda fiyatlar yuksek diye, ben kese gormek icin 100 euro vermistim yuh dedim.canim benim doktorum mediluks klinikasida ki konul qarayeva esimin teyzesinin gelini kendisi... bende burada dogum yapabilirim ama bazi problemler var birincisi eltimle ayni ayda dogum yapicaz nerdeyse aramizda 3 gun var birde ilk torun olacak bizimkilerin hepsi gelmek istiyor evimiz pek musait degil birde martin 24 u dogum tam okul zamani kardesleriminde okulu var annem gelse en fazla 2 hafta filan kalir ayrica kaynanam da baksin istemiyorum
neyse dun gece esimle anlastim kasimda kontrolum var ondan sonra gidicem insallah dogumu annemin yaninda yapicam
Yatak odama 1 tanesini almayi düşünüyorum olursa bakalim desigim gibi 2 sini birakir bebek ivir zivirlarina kullanırım diye dusunuyirumve bi an once plan yapio yerlestirmek istiyorum ben sona birakmayi sevmeyenler denimde:))
37 haftadan 40 haftaya kadar ilk raporunu alıyorsun. Arada doğum yapsan da bu süre devam eder.40 haftanın bitiminden itibaren de 13 haftalik yeni rapor başlıyor toplamda 16 hafta çalışmamış oluyorsun yanan bir süre yok.dogum parası aslında süt parası diye geçer 90 tl gibi bişey olması lazım. Doğum raporunu teslim edince ödüyor lar.bu rapor parası harici bir paradır.aaaa ilkdefa duydum bakacağım bende
Bende öyleyim normalde ama
Şimdi 7 .aya kadar beklemek istiyorum
Beğenirim belki ama satın almayı sona bırkaırım diyorum
Ne olur ne olmaz
Oyle o dusunce bendede var ama cok cok yakinimin yasadigi biseye sahit oldugum icin eger biseyin olacagi varsa var demekki bunun zamani yok diye dusuncem değişti acikcasi ve hiccc kitu bisi dusunmek istemiyorumtabi erkenden herseyo alma taraftari degilm yinede
evet bende böyle biliyorum zorunlu olarak 37de çalışmayı bırakmak zorundasın tabı bu sana kalmıs ister 32de ızın al ıster 37de . doguma kadar kac hafta gectıgı sorun değil toplamda 16hafta ızınlı oluyoruz.37 haftadan 40 haftaya kadar ilk raporunu alıyorsun. Arada doğum yapsan da bu süre devam eder.40 haftanın bitiminden itibaren de 13 haftalik yeni rapor başlıyor toplamda 16 hafta çalışmamış oluyorsun yanan bir süre yok.dogum parası aslında süt parası diye geçer 90 tl gibi bişey olması lazım. Doğum raporunu teslim edince ödüyor lar.bu rapor parası harici bir paradır.
37 haftadan 40 haftaya kadar ilk raporunu alıyorsun. Arada doğum yapsan da bu süre devam eder.40 haftanın bitiminden itibaren de 13 haftalik yeni rapor başlıyor toplamda 16 hafta çalışmamış oluyorsun yanan bir süre yok.dogum parası aslında süt parası diye geçer 90 tl gibi bişey olması lazım. Doğum raporunu teslim edince ödüyor lar.bu rapor parası harici bir paradır.
Bişey değil canım özellikle 16 hafta calistirilmamasi esastır yazıyor bu süreyi KısaltamazlarTEŞEKKÜR EDERİM CANIM.
Bence küçük gerekli şeyleri alıp
Mobilyayı sona bırakmayı düşünüyorum
evet bende böyle biliyorum zorunlu olarak 37de çalışmayı bırakmak zorundasın tabı bu sana kalmıs ister 32de ızın al ıster 37de . doguma kadar kac hafta gectıgı sorun değil toplamda 16hafta ızınlı oluyoruz.
Evet evet mobilya sona kalmali ama onuda kokusu fln derken 3 ay onceden almalısınız diyorlar
kızlar ben bu öğlen arasındaa biraz fazla yürüdüm sanırım.
şuan belimde keskin bi ağrı var ayrıca kanımdadaa.arada kramp giriyor..korktum
Ay evet yaaaa :) ama sole 6-7 aylik olsakda vi an once hamileligide yasamak istiyorjm ben hele o 8. Ayda dahada güçlü tekmeleri donerken anne karnindaki goruntu:))))Aslında heves te ediyo insan
Gelse de öpsek bebişlerimizi :)
Ay evet yaaaa :) ama sole 6-7 aylik olsakda vi an once hamileligide yasamak istiyorjm ben hele o 8. Ayda dahada güçlü tekmeleri donerken anne karnindaki goruntu:))))
ewt bu size kalmış 16haftalık iznin 8ini önce 8ini sonra kullanma hakkımız var kendni iyi hissedenlerin 37ye kadar çalışıp kalanı doğum sonrası kullanması daha mantıklı 38de dogursan 15hafta bebekle:)32. Haftada doktordan rapir aliyorsun bikdigim kadari ile ve buda 37. Haftaya kadar oluyor.ve ne zaman ayrilirsan istrn ozaman 16 hafya izin basliyor oyle benimde bildigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?