2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Toplu ya da aralikli kullanma konusunda iş yeri karisamaz. Yonetmelikte kadin, bu izin saatlerini istedigi şekilde kullanir; karari anne verir diyor.

Oleyse tabikide guzel ven dedigim gibi o sekilde biliyorum benim açımdan siru ok isyerimle ama arkadaslarim bizde gunluk vermiyorlar illada saatlik veriyorlar fln dediklerini biliyorum

Yatak odana alsan yer var mı

Yatak odama 1 tanesini almayi düşünüyorum olursa bakalim desigim gibi 2 sini birakir bebek ivir zivirlarina kullanırım diye dusunuyirum ve bi an once plan yapio yerlestirmek istiyorum ben sona birakmayi sevmeyenler denimde:))

Insallah ozaman canim, Allah gonlunden ne geciyorsa onu versin. Ben oksigen klinikasinda turk doktora gittim en son, galiba onda devam edecegim. Buraya geldigimden beri ev sahibimiz ve arkadasim olan bi doktora gitmistim ama niyeyse tanidik istemedim bu surec icin. Iki sefer de merkezi klinikaya gittim ama orasi coooook pahali. Burda arkadaslar yaziyor istnnbulda fiyatlar yuksek diye, ben kese gormek icin 100 euro vermistim yuh dedim.

Yatak odama 1 tanesini almayi düşünüyorum olursa bakalim desigim gibi 2 sini birakir bebek ivir zivirlarina kullanırım diye dusunuyirum ve bi an once plan yapio yerlestirmek istiyorum ben sona birakmayi sevmeyenler denimde:))

Bende öyleyim normalde ama
Şimdi 7 .aya kadar beklemek istiyorum
Beğenirim belki ama satın almayı sona bırkaırım diyorum
Ne olur ne olmaz

aaaa ilkdefa duydum bakacağım bende
37 haftadan 40 haftaya kadar ilk raporunu alıyorsun. Arada doğum yapsan da bu süre devam eder.40 haftanın bitiminden itibaren de 13 haftalik yeni rapor başlıyor toplamda 16 hafta çalışmamış oluyorsun yanan bir süre yok.dogum parası aslında süt parası diye geçer 90 tl gibi bişey olması lazım. Doğum raporunu teslim edince ödüyor lar.bu rapor parası harici bir paradır.

Bende öyleyim normalde ama
Şimdi 7 .aya kadar beklemek istiyorum
Beğenirim belki ama satın almayı sona bırkaırım diyorum
Ne olur ne olmaz

Oyle o dusunce bendede var ama cok cok yakinimin yasadigi biseye sahit oldugum icin eger biseyin olacagi varsa var demekki bunun zamani yok diye dusuncem değişti acikcasi ve hiccc kitu bisi dusunmek istemiyorum tabi erkenden herseyo alma taraftari degilm yinede

Bence küçük gerekli şeyleri alıp
Mobilyayı sona bırakmayı düşünüyorum

evet bende böyle biliyorum zorunlu olarak 37de çalışmayı bırakmak zorundasın tabı bu sana kalmıs ister 32de ızın al ıster 37de . doguma kadar kac hafta gectıgı sorun değil toplamda 16hafta ızınlı oluyoruz.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.

32. Haftada doktordan rapir aliyorsun bikdigim kadari ile ve buda 37. Haftaya kadar oluyor.ve ne zaman ayrilirsan istrn ozaman 16 hafya izin basliyor oyle benimde bildigim

kızlar ben bu öğlen arasındaa biraz fazla yürüdüm sanırım.

şuan belimde keskin bi ağrı var ayrıca kanımdadaa.arada kramp giriyor..korktum

Ay evet yaaaa :) ama sole 6-7 aylik olsakda vi an once hamileligide yasamak istiyorjm ben hele o 8. Ayda dahada güçlü tekmeleri donerken anne karnindaki goruntu:))))

Evet
Ama ağrı da artıyomuş o aylarda maalesef
Bi arkadaşım 8 ayına girecek çok kısıtlanıyo hareketlerim diyo

32. Haftada doktordan rapir aliyorsun bikdigim kadari ile ve buda 37. Haftaya kadar oluyor.ve ne zaman ayrilirsan istrn ozaman 16 hafya izin basliyor oyle benimde bildigim
ewt bu size kalmış 16haftalık iznin 8ini önce 8ini sonra kullanma hakkımız var kendni iyi hissedenlerin 37ye kadar çalışıp kalanı doğum sonrası kullanması daha mantıklı 38de dogursan 15hafta bebekle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…