2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hiç yürümüyorum
Evden durağa, işten durağa dışında sanırım
c
kızlar ben bu öğlen arasındaa biraz fazla yürüdüm sanırım.

şuan belimde keskin bi ağrı var ayrıca kanımdadaa.arada kramp giriyor..korktum
ok yürüme yavaş tempoda 20 dakkalık yürüyüşler yap dedi doktor bana. fazla yorma kendini geçen haftada ben cok yürüdüm aynen böyle olmuştum göbeğim çatlıcak gibi olmuştu

ama yürüyüş cok önemli hiç yürümemekte iyi değil biz kış hamilesi olacağımız için havalar iyiyken yürümek lazım kışın zaten ağırlaşıcaz ve soğuk olcak

ama yürüyüş cok önemli hiç yürümemekte iyi değil biz kış hamilesi olacağımız için havalar iyiyken yürümek lazım kışın zaten ağırlaşıcaz ve soğuk olcak

Vaktim olmuyo ki
Bilerek yapmıyorum
Metroya yürüdüğüm oluyo eve giderken bu sadece

Memurlara has bi durum mu bilmiyorum da bir sure yarim gun geliyorlar sonraki donemde gunde 1,5 saat erken cikiyor bizim arladaslar
evet bizim dairedede oyle ilk 6 ay 3 saat süt izni sonraki 6 ay 1.5 saate düşüyomuş.. müdür 1 sa. insiyatif gösterdi 8 12 çalışıyolar öğleden sonra yoklar:)

32' den 37 ye kadar olan 4 haftayı aktarabiliyorsun. Bu yüzden sonuna kadar çalış diyenler hep 37. haftayı kastediyordur. 37 de izine ayrılıp 38. haftada doğurursan o kalan 2 haftan yanıyor işte :)
yok canım kalan 2 hafta yanmıyor doğum sonrasına ekleniyor doğumdan önce 1 hafta doğumdan sonra 15 hafta kullanıyoruz o zaman erken doğum yapınca kimsenin hakkı yanmıyor 30. haftada doğurana bile tam ödeme yapıyoruz

ewt bu size kalmış 16haftalık iznin 8ini önce 8ini sonra kullanma hakkımız var kendni iyi hissedenlerin 37ye kadar çalışıp kalanı doğum sonrası kullanması daha mantıklı 38de dogursan 15hafta bebekle:)

Nasipse iyi olurumda ins bende oyle dusunuyorum bakalim

Toplu ya da aralikli kullanma konusunda iş yeri karisamaz. Yonetmelikte kadin, bu izin saatlerini istedigi şekilde kullanir; karari anne verir diyor.

canım o yönetmelikte bahsettiği şu işveren sana iznini 1.5 saati birden kullancan yada 2 ile 3 arası kullancan diyemez istersen 1saat sonra gün içinde yarım saat ve gün içinde istediğin saatte kullanabilirsin tam tersi toplu kullanmak yasak aslında ama toplu kullanınca işverene cezası yok o yüzden işveren anlayışlı ise sen nası istersen öyle kullandırabiliyor ama memuriyette toplu kullanım kesinlikle yasak
http://www.sgkmevzuati.com/detay.asp?uid=1120
linkini buldum size burdan okuyabilirsiniz

canım emin misin memurlar toplu kullanamıyo mu
canım bende memurum ik ya sordum olmaz dedi genelgeye baktım kesinlikle olmaz yazıyordu süt emzirme günlük olan bişey ya illa günlük kullancan diyo istanbul gibi yerde eve gitmem 1.5 saat zaten ne anladım o işten sen genede çalıştığın kuruma sor istersen

genelgede okuduysan doğrudur canım ya, bende ankaradayım 1,5 saat için eve gitmenin bi mantığı pek yok zaman yolda geçer, neyse hayırlısı Rabbim bir yol gösterir inşallah

İşte özelde her zaman yasalara uygun olmuyor patron istediğini yaptırabiliyor yaptıramaması lazımken...

kızlar ben bu öğlen arasındaa biraz fazla yürüdüm sanırım.

şuan belimde keskin bi ağrı var ayrıca kanımdadaa.arada kramp giriyor..korktum

Magnezyumun varsa iç canım ayaklarını bi tabure falan varsa üstüne uzat dinlen birazcık

Bunu da mı kafalarına göre değiştiriyorlar acaba işgüzar patronlar :) Çünkü arkadaşımın başına geldi 2 haftası eklenmedi doğum sonrası iznine...

Ben cok duygusallastim cok kiriliyorum herseye cok takiliyorum hic aglamadgm kadar agliyorum.. Abarttgmn farkindayim ama elimde degil sizde benim gibi yasiyor musunuz? Eski halime donmek istiyorum artik (

Ben cok duygusallastim cok kiriliyorum herseye cok takiliyorum hic aglamadgm kadar agliyorum.. Abarttgmn farkindayim ama elimde degil sizde benim gibi yasiyor musunuz? Eski halime donmek istiyorum artik (

gebelikte böyle duygusal iniş çıkışlar olması normal canım, en kısa zamanda eski haline dönersin inşallah:) bende ağlamalar yok ama çok duygusallaştım birde üzerime ayrı bir sakinlik geldi sanki

gebelikte böyle duygusal iniş çıkışlar olması normal canım, en kısa zamanda eski haline dönersin inşallah:) bende ağlamalar yok ama çok duygusallaştım birde üzerime ayrı bir sakinlik geldi sanki
bak o duygusallık bende var tv de bisi izlerken gozlerım dolabılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…