657 de süt iznini toplu kullanma yok arkadaşlar
Sodaya iyi diyolar mineralli diye hani
Siz içiyo musunuz
bak o duygusallık bende var tv de bisi izlerken gozlerım dolabılıyor
ben içiyorum kemik gelişimi için iyimyiş, gerçi dün doktorum ne yersen ye bu aylar kendine yersin cocuk yediklerini yemiyo daha dedi.Sodaya iyi diyolar mineralli diye hani
Siz içiyo musunuz
Ben içerim , ama havalar sıcakken daha bi arıyorum serinlettiğinde , serinleyince sıcak bişeyler arıyor insan
ben içiyorum kemik gelişimi için iyimyiş, gerçi dün doktorum ne yersen ye bu aylar kendine yersin cocuk yediklerini yemiyo daha dedi.
aynen tv izlerken ne bileyim herhangi bir konuda konuşurken hemen yüreğime dokunuyor
evet hamilelikten herhalde yoksa gerginlik asabiyet filan yok.
ben içiyorum kemik gelişimi için iyimyiş, gerçi dün doktorum ne yersen ye bu aylar kendine yersin cocuk yediklerini yemiyo daha dedi.
Bene skiden daha gergindim hamilelikte daha sakinleştim aksine
Bende tiroid varmış hamilelik testleri sırasında öğrendim
Tiroidde sinir yaparmış, tiroid haplaır iyi geldi sanırım
hamilelik anne olma duygusu hakkıkaten farklı bırseymıs
evet hamilelikten herhalde yoksa gerginlik asabiyet filan yok.
Bene skiden daha gergindim hamilelikte daha sakinleştim aksine
Bende tiroid varmış hamilelik testleri sırasında öğrendim
Tiroidde sinir yaparmış, tiroid haplaır iyi geldi sanırım
bu hamilelik herkesi pamuk gibi yapmış desenize kızlar
izni hastane ekler şimdi sistemden geliyo raporlar otomatik ekleniyo zaten işyeri eline hangi tarihli işbaşı raprounu verirse ona göre başlatır o işyerinin değil hastanenin hatasıdırİşte özelde her zaman yasalara uygun olmuyor patron istediğini yaptırabiliyor yaptıramaması lazımken...
Magnezyumun varsa iç canım ayaklarını bi tabure falan varsa üstüne uzat dinlen birazcık
Bunu da mı kafalarına göre değiştiriyorlar acaba işgüzar patronlar :) Çünkü arkadaşımın başına geldi 2 haftası eklenmedi doğum sonrası iznine...
Ben bi de tiroidi öğrendim ilaca başladım ondan sanıyodum
Yanmaz canım raporunun çalışmış olması lazım o zaman mantık şu. Doğumdan önce 37.haftada alıyorsun raporu 3 haftalik diyelim doğumda 38 in içinde 1 hafta sonra oldu.o zaman hem 3 haftalik raporun olur aynı günler içinde bir daha rapor yazmış olurlar bana 2 raporunu da birlikte verdi diye hatırlıyorum ilk bebeğim de gün gün hesapliyorlarİşte özelde her zaman yasalara uygun olmuyor patron istediğini yaptırabiliyor yaptıramaması lazımken...
Magnezyumun varsa iç canım ayaklarını bi tabure falan varsa üstüne uzat dinlen birazcık
Bunu da mı kafalarına göre değiştiriyorlar acaba işgüzar patronlar :) Çünkü arkadaşımın başına geldi 2 haftası eklenmedi doğum sonrası iznine...
Offf ne 17 : 30 mus bir gelmedi ya haftasonu başlasın artık. Battaniye televizyon yağmur çok güzel bir uyum .evde bu uyumu yakaliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?