2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben içerim , ama havalar sıcakken daha bi arıyorum serinlettiğinde , serinleyince sıcak bişeyler arıyor insan

Bende kola severdim şimdi bıraktım
Arada hem faydalı dedikleri için hemde züğürt tesellisi olarak kola yerine içmeye başladım :)

kızlar şuna bakın nette buldum :)
İKİNCİ ÜÇ AYLIK DÖNEM (13-28 hafta)
Göbek dansına başlayın
Göbek atmak vücudunuzu doğuma hazırlarken, bebeğiniz üzerinde de rahatlatıcı bir etki sağlar.
Bebeğinizle konuşun
5 aylıktan itibaren bebeğiniz sizin sesinizi duymaktan zevk almaya başlar ve doğar doğmaz da sizin sesinizi hatırlar.
Balık yiyin
Balıkta bebeğinizin beyin ve gözlerinin gelişimi için gerekli olan Vitamin D ile Omega 3, DHA ve EPA asitleri bulunur.
Yüzün
Havuzda atacağınız birkaç tur, bebeğiniz için en iyi egzersizlerden biri ve cenine maksimum kan akışı sağlar.
Masaj yaptırın
Hamilelik masajını bilen bir masöre yaptıracağınız masaj, stresinizi ve endişelerinizi alır, salgıladığınız oksitosin (sevgi hormonu) bebeğinizin de kendisini iyi hissetmesini sağlar.
Yunuslarla vakit geçirin
Yapılan araştırmalar; doğmamış bebeklerin yunus sesini sevdiklerini ve bu seslerin beyin gelişimini olumlu etkilediğini gösterdi.
İtalyan yemekleri yiyin
Ya da içinde sarmısak olan herhangi bir yemek! Sarmısak, preeklempsi (hipertansiyon, ödem ve idrarda albümin ile seyreden, bebekte hayati tehlike yaratabilen durum) riskini azaltır ve düşük kilolu doğacak bebeklere iyi gelir.
Karnınıza sarılın
Kendinizi kötü hissediyorsanız, 20 saniyelik bir kucaklama oksitosin salgılamanızı sağlayacak, hem sizi hem de bebeğinizi mutlu edecektir.
Kendinize çiçek alın
Kokulu mumlar ve oda spreyleri bebeğiniz için yararlı olmadıklarından, evinizin güzel kokması için lavanta ve gül gibi çiçekler alabilirsiniz.

izni hastane ekler şimdi sistemden geliyo raporlar otomatik ekleniyo zaten işyeri eline hangi tarihli işbaşı raprounu verirse ona göre başlatır o işyerinin değil hastanenin hatasıdır

Yanmaz canım raporunun çalışmış olması lazım o zaman mantık şu. Doğumdan önce 37.haftada alıyorsun raporu 3 haftalik diyelim doğumda 38 in içinde 1 hafta sonra oldu.o zaman hem 3 haftalik raporun olur aynı günler içinde bir daha rapor yazmış olurlar bana 2 raporunu da birlikte verdi diye hatırlıyorum ilk bebeğim de gün gün hesapliyorlar

Offf ne 17 : 30 mus bir gelmedi ya haftasonu başlasın artık. Battaniye televizyon yağmur çok güzel bir uyum .evde bu uyumu yakaliycam

Canım çekti
Gerçi ben Cumartesi ehliyet dersine
Pazarda lise arkadaşlarımla görüşeceğim
Ama en azından geç uyanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…